A blokk kész. Már csak a henger,a hengerfej,a kuplung,meg a gyujtást kell feltenni! Oldaldeklik,olaj karbi és kész is! Utánna már csak a helyéreteszem,burkolat,tank,ülés,bukócső és kész is! de ha a karbi megint buziskodik akkor tuti földhöz kényszerítem az biztos!
Szerintem mindegy hol lesz! Max.2óra alatt odaér mindenki bárhol lakjon! Na jó + - egy kicsi! Seregélyesen lakik egy surcitársam de a nevét már nem tudom. Annó kocsmályuk volt ott. Hmm... Az a jó kis Alba Pláza! Hmm... Mennyi jóbőr volt!
Szia szakikám! Hát nem egy fogyókúra mániás az biztos! Ha nyugisan eldődörögsz vele kb.: 4-5 de ha 10'000 alatt nem nagyon jár az óra akkor volt már 8 is!
Szereti a jó anyagot ez csak nem bün! de jól is megy! Miért?
Megjött az uj váltóm! Zsííír! Már pakolom is belefele a blokkfelekbe! Holnap délután már tolhatja a füstöt! Egy szaki azt mondta egyszer ..."a jó szerelő mindig talál egy-két fölös csavart..."! Na kíváncsi vagyok nekem marad-e ki legalább egy!
Akkor hogy áll a topikparty?
Nekem ebben az esetben is Székesfehérvár lenne a legmegfelelőbb :D
Vagy esetleg délebbre, vagy északabbra valahol... Akár Tatabánya, Győr... (Budapestre nem szeretnék bemenni semmiképp)
lassan csak lesz vmi, aprankent lecserelodnek a kisebb gepek es mindenki batran nekivag akar egy nagyobb utnak is. csak talaljuk meg a jo idot es helyet
http://www.origo.hu/auto/20120...
Szereti a jó anyagot ez csak nem bün! de jól is megy! Miért?
Idén majdcsak lesz valami.
viccet felreteve, jo melot akkor, pofogjon a gep mihamarabb.
en is beletekertem ma a pegaba egy 40est.
bar meg igy is csak 550en allok eves szinten..
Akkor hogy áll a topikparty?
Vagy esetleg délebbre, vagy északabbra valahol... Akár Tatabánya, Győr... (Budapestre nem szeretnék bemenni semmiképp)
Ezek közül valakinek valamelyik? :D