Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A blokk kész. Már csak a henger,a hengerfej,a kuplung,meg a gyujtást kell feltenni! Oldaldeklik,olaj karbi és kész is! Utánna már csak a helyéreteszem,burkolat,tank,ülés,bukócső és kész is! de ha a karbi megint buziskodik akkor tuti földhöz kényszerítem az biztos!
Ha valaki alacsony várnyomással rendelkezik...... olvassa el ezt.:
http://www.origo.hu/auto/20120...
A mi életkorunk....
Mi az hogy közel a 100-hoz? A létszám vagy a tervek száma?!
Szerintem mindegy hol lesz! Max.2óra alatt odaér mindenki bárhol lakjon! Na jó + - egy kicsi! Seregélyesen lakik egy surcitársam de a nevét már nem tudom. Annó kocsmályuk volt ott. Hmm... Az a jó kis Alba Pláza! Hmm... Mennyi jóbőr volt!
Szia szakikám! Hát nem egy fogyókúra mániás az biztos! Ha nyugisan eldődörögsz vele kb.: 4-5 de ha 10'000 alatt nem nagyon jár az óra akkor volt már 8 is!
Szereti a jó anyagot ez csak nem bün! de jól is megy! Miért?
Majd közel a 100-hoz, még mindig azon tanakodunk mikor és hol legyen a tali.... Nem baj majd jövőre.....
Tavaly többször is Székesfehérvárra esett a választás.....
Idén majdcsak lesz valami.
ez igy is van, ahany osszeszereles annyiszor -2 csavar, ugyhogy csak ovatosan a sok szerelessel

viccet felreteve, jo melot akkor, pofogjon a gep mihamarabb.
en is beletekertem ma a pegaba egy 40est.
bar meg igy is csak 550en allok eves szinten..
Szia! A multkor láttam hogy neked 19-es karbi van a motoron, az lenne a kérdésem hogy mennyit eszik a motord?
Megjött az uj váltóm! Zsííír! Már pakolom is belefele a blokkfelekbe! Holnap délután már tolhatja a füstöt! Egy szaki azt mondta egyszer ..."a jó szerelő mindig talál egy-két fölös csavart..."! Na kíváncsi vagyok nekem marad-e ki legalább egy!
Akkor hogy áll a topikparty?
Nekem messze van,de majd 2nappal hamarabb indulok! remélem nem előzőnap derül ki hogy nem ott lesz mert az nagy cum lesz!
nekem is beleferne a fehervar. ugy is menni akartunk a balcsi fele
egyszer csak osszejon vegre
Nekem mind jó! Pest kivéve! Eleget járok oda kocsival! Büdi van! Fehérváron voltam katona! Sok jó csajszit láttam annó! Hmm.....
Nekem ebben az esetben is Székesfehérvár lenne a legmegfelelőbb :D
Vagy esetleg délebbre, vagy északabbra valahol... Akár Tatabánya, Győr... (Budapestre nem szeretnék bemenni semmiképp)

Ezek közül valakinek valamelyik? :D
Szerintem dobjunk fel egy pár helyet hátha lesz közötte ami mindenkinek jó! Kicsit több vagy kevesebb motorozás ide vagy oda!
Pedig minden évben tervezzük, de valahogy soha nem jön össze.. :D
Motorégetés... na azt megnézném, kimenne haza busszal vagy gyalog....
Nem ártana neki állni tervezni újból.... hogy legyen idő még ebben a szezonban....
Topiktali! Zsír! Ott majd jól leamortizáljuk vagy magunk vagy a mocit! Ha nem lesz váltom lesz motorégetés is!
lassan csak lesz vmi, aprankent lecserelodnek a kisebb gepek es mindenki batran nekivag akar egy nagyobb utnak is. csak talaljuk meg a jo idot es helyet
Lassan itt a nyár.... nehogy már negyedszerre se legyen belőle semmi....
akkor nem lesz gond vele ebben biztos vagyok, ha akarja az ember akkor nincs lehetetlen. (akarhatnank mar egy Tuareg topic talalkozot )