Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de ilyet?! Nem!?! Egy alátét! A rezóról jut eszembe,ami a hengerben van ahová betolom a csonkot az sima gumigyűrű? Vagy csak annak tűnik!
"kukactárcsa" jó neve van. Mi az? Én még most tanulom a szakmát! A hengerreszívot már tudom!
Hát ez nem jó hír! Én is vettem már komplett váltócsoportot használtan. Nem volt olcsó, nem is tudom 12 vagy 15000 volt 2 éve kukactárcsával együtt!
Én is rendeltem már tőlük. De komplett váltót nem talá ltam náluk csak fogaskereket! Nameg ugye nem olcsó! Ha nemválna be amit veszek akkor majd beleinvesztálok mert muszály lesz! Olyan tűgörgö van csapágyboltokban ami a kuplungmozgatòban van?! Vagy ne keressek! A Rallyk mennyit mennek? Bár lehet más az áttétel.

Alátét szopatott már meg engem is....
Rezonátor egyik bakjánál zörgött a szemét....
rotax 123 váltom van jha érdkel
Én az italmondo-tol szoktam rendelni. Postáznak is!
Ennek már nincs kis golyó! Csak egy nagy kuka! az a tengely amin a kuplung van kicsit görbe, nameg foghijjas is lett! Meg a másik tengelyen is van törött fogaskerék! Gondolom elfáradt az anyag. Mert agyonhajtva nem volt az biztos! Komplett váltó lesz ebből! Viszont nincs meg a kis golyó! Eddig! Viszont van egy nagy a léptetővilla tetején amit egy rúgó tart ott! Lehet nekem nem volt benne,vagy aki cserélte a kuplungot az hagyta ki!
Megkerestem! Meg a tesóját is megtaláltam! Mindketten mocicuccban utaznak! vettem is tőle egy komplett váltót. Márcsak a számlaszáma kell,hogy felhizlaljam kicsit! köszi a tippet!
rv blokkhoz honda022 nevu felhasznalonak vannak cuccai, tuti van neki hezagolo is. sztem erdemes lenne megkeresned
Rendeltél már erről az oldalról alkatrészt?
Ok. Köszi
Ha tengelyestől lóg akkor talán az az olcsóbb verzió mert talán csak a csapágy ment tönkre! A tolattyú ami a tengelyben van a tolórúd, az nyomja és oldja a kuplungot mikor behúzod a kuplung kart. Nem szabadna görbének lennie.Nekem az két darabból áll és a két darab közt van egy golyó! Arra figyelj!
Szia! Csináltattam! Egy cimbi meghajtotta. A váltóban valami elfáradt. De rendesen! Na nekilátok még széthúzom! Közben majd leskelődöm miujság itt veletek!
popec lett a cso. sajat keszites vagy csinaltattad?

a daralos resz meg jo kerdes, igy meg nem jartam.
Köszi a linket! Akkor ugyan az a blokkunk! Ez jó! Igy könnyebb javítgatni! Nos az a helyzet,hogy lóg! De az egész lóg tengelyestől! Ennek nagy baja lesz! Az a tolattyú ami a tengelyben van nagynehezen de kijött! Görbe! Szerintem ez jót nem jelent! Az anya.rendben van! Muszály lesz széthúzni! Ha ezt az asszony megtudja!
itt egy kis segítség: http://www.oemmotorparts.com/o...
Igen itt a kosár belsejébe jelől egy hézagoló alátéte 31-es számmal!
Igen az enyémben egy RV 4 sebességes blokk van! Mindent amit tudok én csinálok rajta. Elvileg nem mozoghat, vagy csak nagyon minimálisat, mert nem emlékszem pontosan hogy a kosárban vagy a kosár alatt kell hogy legyen egy hézagoló alátét. Ha szerencséd van akkor csak lelazult az anya ami a kuplungkosárban van a tengelyen.
Köszi! Csak rossz a szine. Üresben nem! Ha hirtelen gázt kap sebességben akkor kattog valami! Lehet átfestetem a csövet! Pirosra.
Psziho01. Szia! A Rally-ban milyen blokk van? RV? Azért kérdem mert külsőre mintha ugyan az lenne mint nekem a kicsiben! Nem nagyon értek hozzá! Szoktad a mocit otthon szerelgetni? Mozog a kuplungkosár tengelyirányban vagy 3mm! Mozoghat ez? Mi a fene lett vele?! Pedig ehhez nem is nyúltam! Hol az egyik,hol a másik! Nem értem.
Ezt igy elég nehéz megsaccolni! Üresbe kattog? Vagy sebességbe?
Amugy jó lett a bukócsöved!
Viktor nem én kezdtem a problémázást:

" De amúgy meg magasról leszarom, hogy hogy te meg a tábori meg a faszomtudjaki milyen keveréket tesz a kibaszott motorjába....."

csak hogy én is idézzek!
Én is kiváncsi lennék ha téged ilyen szavakkal illetnek hogy reagálod le?
Úgy érzem, semmi rosszat nem írtam!
Bocsáss meg hogy próbálom megvédeni magamat és kiállok az igazam mellett!
Gond van srácok! A motor szépen jár de menet közben rántott egy nagyot és azòta valami ütemesen kattog a váltóban! Mintha darált volna valamit mikor rángatott! Kuplung kosár lehet gatyán? Vagy megint húzzam szét? Szerintetek? Nekikezdek még ma csak kiváncsi vagyok volt-e már valakinek ilyen! Jó hírem is van! Felkerült a kicsire a bukócső! Bár a színe nem tetszik.
Nekem semmi bajom nincs veled, csak szerintem normálisabb is el lehetett volna intézni.. Kíváncsi voltam, hogy neked hogy esik, ha azokat a szavakat hallod vissza, amikkel te illettél másokat..
Szerintem ezek a szavak nem (erre a) fórumra valók...
Ennyi. :)
Ajánlom figyelmedbe az "előzmény" gombot...