350-es a bölcsője más, így hirtelen.
A többi maradt ugyanaz mint a 125-ös, mert erőre nem sokkal tud többet, sőt 1-el elmarad, ha nagykarbis (34) a kicsi....
Csak azért, mégiscsak van előnye és hátránya, egyiknek a másikkal szemben. Még ha teljesítményben nem is sokat különböznek....
Ezt a fajta örömhíreket nagyon nem szeretem. Erről már múlthéten értesültem, csak akkor nem 4 Ft-ot emlegettek....
Rotax 127 es blokkom van és ehhezn keresek lendkereket.. nekem 61 fogas kellene,de ha csak sima fogaskoszorú nélküli van valakinek az is érdekelne mert az én csodálatos szerelőm átvarázsolja rá a fogaskoszorút...köszi előre is a segítsé get..
hat most azert radobott mindenki egy 50-100at...hat szezon van nem tudod?!
bar van egy erzesem hogy ha ilyen utemben "fejlodik" a gazdasag akkor 1-2 ev es szezonban is 150el kevesebbert adjak majd csak vigye vki...
a trail-ek azok jol neznek ki sztem is.de hat arban is ott van...bar ugye eleg fiatalok is meg...
nem mondanak amugy rosszat az injektorosra se, hallottam mar par durva peldat de azt ugyanugy hallottam a karbisra is mar... ha jo allapotu es rendbe van akkor mind1 milyen sztem.
debrecen kornyeken keresd oda vittek elvileg., szoktam nezni a hirdeteseket hatha meglatom de meg nem lattam, bar ketlem hogy aproert adna barki majd mert polir gyarias gep volt nagyon prima blokkal. neha banom is nagyon hogy eladtam (azota se lattam olyan allapotu tuareget kb) de ahogy a mondas is szol "penz beszel"...
a 2T mar megvolt, tehat marad a 4T es akkor meg mar legalabb a 600as egy honapja volt itt egy srac egy 350essel es annyire nem nyugozott le, mintha a 125os vazba lenne belokve a 350es blokk es itt-ott megrangattak volna az idomszettet
a reggeli kave melle hallottam az oromhirt is, hogy holnaptol ismet 4 ft emeles...
Nekem tetszik a szotyiszem :D
A színe nekem is túl szürke, de a matricákat nem szeretném leszedni, úgyhogy szerintem marad ilyen 1 jó ideig.. :/
De azért így is szép :)
Ahogy nézegetem a felhozatalt, nagyon jó áron vettem, mert most még a környéken sincs hasonló gépezet :)
Egyébként ami nekem ezek tetszettek a legjobban: http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_trail-5687620
Tuareg, de mekkora....?
Tegnap nézegettem sok videót, Tuareg, Pegaso, Dominator, Teneré, Africa Twin..... Azért mégiscsak a nagy Tuareg lenne az igazi. ("azon még nem baltával faragták az idomokat")
jol fog jonni forro nyari napokon mikor allunk a pirosnal
menet kozbe nekem sose kapcsolt ra, csak mikor allok.. vhogy 85 korul kapcsol ra ha jol emlexem.
Rotax 127 es blokkom van és ehhezn keresek lendkereket..tudom hogy nem mindegy a fogak száma azértírtam hogy nekem 61 fogas kellene,de ha csak sima fogaskoszorú nélküli van valakinek az is érdekelne mert az én csodálatos szerelőm átvarázsolja rá a fogaskoszorút...köszi előre is a segítslget..
Előreutalással: 1990/db
10 darab esetén: 1800/db
20 darab esetén 1650/db
Telefonon, emailen érdeklődjetek!