Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi én is Iminek szántam!
Nagyobb képed nincs?
Inkább teszek képet :)
Hellotok!
Ha a gyűrűt beleteszem a hengerbe milyen hézag megengedett a gyűrű két vége közt?
Előre is köszi!
relax
Ez nekem szól?
Tudtommal, nem mondtam senkinek, hogy na csak ezt keverhetsz a motorodba! Csak egy kis eszmecsere bontakozott ki, de már bánom hogy beleugattam, mert előre sejtettem hogy lesz valaki aki kioktat! De amúgy meg magasról leszarom, hogy hogy te meg a tábori meg a faszomtudjaki milyen keveréket tesz a kibaszott motorjába.....
Én ezt Iminek írtam, mert beszélgettem vele, hogy mi a külön olajzás stb... Én is 1:20 1:30-as keveréket használok, mert élettartamra sem mind1 az olaj mennyisége egy 2 üteműnél. A külön olajzással,meg az a baj, hogy nem a motor élettartama számít, hanem a környezet védelem.
Akkor ne keverj 1:20-ast, nem kötelező! Nem tudtam hogy te jobban tudod mint egy 40 éves múltal rendelkező emberke aki ezzel foglalkozik nap mint nap!
1:20 már baromság, az már gecisűrű, olyat csak, de inkább 1:25-öt a fűkaszába szoktunk keverni....Ezt te írtad.. A fűkasza 2 ütemű a motorod? 2 ütemű ugyan az működési elv, csak a motorod még power szelepes is(többet forog). Akkor miért baromság?
Na de, ha meg van frissen fúrva, szorulhat, ha szorul melegszik ezért kell több olaj, több olaj jobb kenés. De igazad van mindenki a sajátjával azt csinál, amit akar.
az lehet, de ha járatod pont az a lényeg, hogy alacsony fordulaton mész vele:D na mind1, 100 szónak is 1 a vége, mindenki a sajátjával, amit akar..
Padlógázon magas fordulaton a szivattyú is nyom be 1:25- 1:30 keverési arányt is szerintem
Nos a külön olajzásnak az a lényege, hogy fordulaton több olajat ad be és ha csonton mész több olaj, ha alacsony fordulaton mész kevesebb olaj, de ha nincs külön olajzás sűrűbbre kell keverni, hogy ne ragadjon meg teljes fordulaton sem.
fogalmam, sincs még sosem láttam
hallottam már róluk, de nekem az 1:20 akkor is nagyon sűrű
boccs látom 1000 km nem 100
5 literbenzinhez 1 liter olaj? Ez 1:5-höz nem 1:50-hez 1 liter olaj 50 liter benzin az 1:50..
az olajszivatyud melyik pontra van állitva?
Elképzelhető, szerintem nekem ezért nincs középsztenderem.
nekem még bent van a különolajozás, 1 liter olaj kb 1000kmre elég. nos ez 5 literes fogyasztás mellett 1:50-es keverék. szerintem az 1:33 keverék nagyon sok neki. bejáratáshoz is 1:35 simán elég szerintem. dehát mindenki úgy használja a gépét, ahogy ő akarja, én már megtettem így kb 13.000 km-t különösebb hiba nélkül
köszönöm!Nekem végülis Rallym van,de szinte ugyan ez.csak neked nincs közép sztendered(az a felhuzos)... annak a helyére lenne felfogatva?
Lábtartó
Pilla csinálom a képet