Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Egy telefon számot ha leírnál ide ide amin kereshetlek az jó lenne.
A tuareg trafóval kapcsolatban.
Köszi:
RV6 blokkhoz keresek gyújtás felőli deknit, ha valakinek van légyszi írjon.
Köszi a kiokosítást! Akkor ablakos dugó kell bele, RV blokkhoz utánnanéztem kb.: 15000. Na de ez van! Hengerreszívó. Legalább ezt is megtanultam mit takar! Köszi! Egyszer majd csak kiokosodok!
ja, en is szivesen mennek 1-1 kort egy jo 125os 2T-vel, de amugy meg jobban bejon a 4T.
Hali!
A meteor márkáju dugó az egyik legolcsóbb dugatyu kb 12000 ft. Nekem most vertex márkájú van a motoromba ami kb 14000 ft volt. Persze 50 köbcentis motorrol beszélek. A vertexre már azt mondják hogy jó dugó. Egyikkel sem volt eddig semmilyen problémám. Szerintem azt nem te döntöd el hogy ablakos vagy sima dugót veszel a motorodba, inkább attól függ hogy milyen való a hengeredbe! Ugyan is az ablaknak a dugatyun a szívás vezérléséhez van köze! Ha például ablakos dugatyú való a motorodba és te sima dugatyút veszel bele, nem hinném hogy működne vele!
A régi Rv (fekete) blokkos apriliák a dugatyura (hengerre) szívó tipus, mivel a benzin levegő keverék a hengeren keresztül jut le a forgatyúsházba (a hengeren van karburátor). Az uj AM (szürke, vagy ezüst színü) blokkok már egyből a forgatyusházba szívja a benzin levegő keveréket (a karburátor a blokkra van szerelve).
Remélem tudtam segíteni!
Akkor eddig jók vagyunk. Még valaki?! naa...
hmm? :D
bugó?
Sziasztok! Milyen márkájú bugót vegyek a mociba? És mit jelent az,hogy bugattyúra szívó? Jobb az ablakos bugó mint a sima? Rohadtul fingom sincs milyet vegyek! Ha ez meglesz elviekben készvagyok vele. Ha majd beindul egyáltalán! Valaki tudna segíteni?
Aaaz szép.. Már tudom, hogy miért van annyira kevés első villa a piacon.. ez a gyerek kb hetente cserélhette.. :D
Úgyérzem az alkatrészmágusoknak a közeljövőben 1 állandó kuncsaftjuk lesz link
Hát akkor nem fehér, hanem fekete kabátban kellett volna menni motorozni és a probléma megoldva.. :D:D Nekem azért hiányzik ez a 2t :)
nekem se az illattal van a bajom, hanem hogy asszonynak gyakran osszecsapta a tuareg a kabatjat szeles idoben (csupa fekete pottyos lett az olajtol)
Én szerettem anno az asszony haját szagolgatni egy kiadós motorozás után.. Én szeretem ezeket az illatokat ;) :D:D
jaja, ebben sokkal jobban birom a 4t-t, meg az asszony is, hogy nem csapja ossze a feher kabatjat egy szelesebb napon

sose art egy kis tapasztalat jo az ha nem kell mindenert szerelohoz vinni a vasakat.
Akkor minden OK.

Csak az annyival jobb, hogy nem jön belőle olaj.... :)
Szerelni lesz mindig valami.... legalább nem jövünk ki a gyakorlatból....
megjott a penz is, penteken irtak jova ha jol emlexem

en is kipuffot akarok szerelni majd amugy, mintha picit kipufogna a pega nekem is a csonknal nehanapjan. rafer egy tomitescsere mar sztem.
hasznaltmotoron mindig lesz mit szerelni
Kiokosodtam dominatorból egy kicsit a napokban.... :)

Köszi még egyszer a cucclit. A pénz remélem ráérkezett a zsetontartódra....
Profi csomagolás, sérülés kizárva!
Majd hétvégén nekiállok, bár most a sajátja se nagyon enged a "teflonozás" óta....
na azt imadom en is sokszor szetszeleskor. bar en nem szoktam sajnalni a fogaskereket bontasnal mert ugy is dobom vasba rogton ezert siman rafogok csofogoval a fogaskerekre es leforditom az anyat. na jo azert igy se olyan sima menet mert meg kell szenvedni vele
de biztos van fogaskerekbaratabb modszer is. bar meg sose lett baja igy se a kereknek..de nincsenek hasznalatban es ezek mar nem is lesznek
akkor te tobbet tudsz nalam. :D
a pegan 2x 30akarhanyas van elm. :)

pont kerdezni akartam hogy odaert e mar, de akkor jo ha megerkezett.
hat igyekszem mindig hogy epen erkezzen meg minden csomagom. bar ez nem vmi serulekeny cucc volt, de en biztosra megyek

hat nem vmi szep munka a heggesztett, de beletettem hatha tudsz kezdeni vele vmit. (en a vasba dobtam volna...es 50 ft/kg-os aron nem sokat adtak volna erte ugyse)
remelem sikerul osszehozni valamelyikkel hogy jo legyen.
semmi se kizart, en csak a sajat kis fejemmel gondoltam bar oszinten szolva nem hinnem hogy attol eszik tobbet hogy 1 vagy 2 karbi....beallitas fuvoka meg stb...ezeken mulik inkabb, na meg az egesz konstrukcion
Szabad kérdezni ez a masina honnan került hozzád? (elég ismerős és ritka a zöld-fehér...)
Faszább csak az ára.... rá is döbbentél látom.
Nekem az Unibat idén 5. éves. A csákó akkor azt mondta, max. 2 év... ehelyett egész jól bírja.... még. Bár a szintet figyelem benne.
Szingli karbi!
(csak 40-es torokkal...)

Mérjed csak, kell az infó!

Megérkezett ma a csomag!
Te aztán nem aprózod el.... ennyi újságot beletömni.
Hétköznap nincs kedvem barkácsolni, majd hétvégén próbálgatom össze a dolgokat. Talán meg lesz a nyerő páros.
Az összehegesztett az elég ramaty... nem csodálom miért van agyon kenve kipupasztával meg szilikonnal....
De a másikak azok jók. A jó kanyarnak a külső kúpja kissé bekopott.. szerintem egy rugó húzta valamikor.... Ha ott nem lessz pariba a rezóval, akkor fogom az enyémnek levágom a kúpját és ráhegesztem a teféle kiflire. Akkor már gond nem lehet.