hát munkatársamnak egy 2000es kiadású GS-e van és aztmondja 5 fölé még nem ment. Ezt el is hiszem, mert a gyári adat is 4.2 őt ír. A CS meg állítólag 4 fölé nem megy de azt csak papíron láttam.
De a pega meg olcsóbb, csakhát ezek szerint szarul fogyaszt :(
Nem sokat mentem kb 45km-t. Csináltatni akarok bukócsövet a mocira úgy megtetszett! Haza meg már kocsival hoztak. Az is egy élmény volt. Az asszony ült a volánnál!
Ma én is voltam egy szép kb 160km-es körön.. az, hogy szétáztam, az enyhe kifejezés... (ebből motoros felvonulás 1 óra 30-as tempóval (y) )
:D:D De nagyon király volt.. :)
Első utam volt a Pegaval ennyire vizes úton, de nagyon jól tapadtak a gumik :)
Még mindig eladom ha érdekel valakit, maga a blokk volt ennyiben sajnos :SS Alkatrésznek ajánlom, csere érdekel, ráfizetek akár. http://www.kepesmotor.hu/april...
Jóreggelt^^
rotax127 gyújtásügyileg ki h áll?valami barkácsolt gyújtás van enyémen, kezdem unni....kellene kompletten forgó+állórész...ajánlatokat várom
nana hogy mutatos es ami a legfontosabb hogy ved is. ha netalan elfekteted a gepet nem vagod oda a fel motort hanem csak osszekarmolod a csovet. nekem is van a pegan.
Sziasztok eladnám cuccaimat:
Aprilia AF1 tank hátsoidom fejidom lámpákkal és kulcsal meg tanksakával: eggyüt 7 ezer forint FEKETE
Aprilia af1 kipufogorendszer kifogástalan szép nem lyukas semmi bja és dob eggyüt 5 ezer forint
Kipsta focilabda (sárga):1000 forint
Fekete motoros börjeki M-s vagy L es nagyon szép egyetlen hibája hogy cipzár bolegy szem kieset de nagyon oclso a javitása 20 ezer forint
CTK-495 szintetizátor dobozban kifogástalan álapot 2 szer használt 10 ezer forint
Super soccer game :gyerek asztali csocso leszedhetö bábukkal 2000foriint
Bull övtáska barna kifogástalan szakadásmentes álapot :1000 Forint
Társas játékok Activiti teljesen minden tartozákkal Pokerszett zsetonokkal .1000 forint /db
Számitogépes játékok gyerekfilmek CD DVD 500 forint /db 2DB vétel esetén 800 forint
AKUSZTIKUS GITÁR hurozni kell 4000 forint nem törött
Leg Magic láberösitö gép 3000 forint
Sziasztok! Ma voltam a Mátrában és egy Honda Africa Twin-en láttam bukócsövet! Rohadtul mutatós volt! Lehet csináltatok a Tuaregre egyet! Megtetszett nagyon!
hat szinte biztos vagyok benne en is hogy ido lesz mire odaer igy husvet korul....azt vettem eszre hogy unnepek tajat szarakodik a posta.... de odaerjen vegul az a lenyeg
kis csuszassal ugyan de uton van feled a csomag. bar ma szerintem meg nem kapod megmert csak delutan tudtam feladni tegnap...igy a mai postaval viszik csak el mar sztem. de husvet utan viszi a nyuszi
De a pega meg olcsóbb, csakhát ezek szerint szarul fogyaszt :(