Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia tuareg rally-ra Gianelli rezo eladó nagyon szép állapoban vagy elcserélhető!
Rotax 127-hez keresek lendkereket.Köszönöm!
pudleiner@freemail.hu
Üdv,

Ma sikerült a dolog, Attila?
ezert vettem en is a regebbi kiadasu pegat. ezen kevesebb az idom. :D en is 600as tuareget terveztem anno(nagyon keveset arulnak), de utana elcsabultam a pegak fele
Sok motoros jár felénk,de a legtöbb agyonburkolt masina! Jobb szeretem a magasépitèsű csupasz gépeket! Szerezni kéne egy 600-as Windet! Abból se nagyon láttam még! Én maradok a tuaregeknél,hátha szerelő lesz belőlem,oszt nyitok egy szervízt itthon!
lehet engem lattal bar ketlem hogy bekes megyeben motoroztal en is voltam ma egy 170es karikat.

addig jo amugy amig egy ilyen aprosagnak is tudsz orulni
hat ha a kozelben van meg lehet belole vmi
Én nagyon sok Pegasot láttam már akkor amikor még csak álmodoztam róla.. Ma már lehet, hogy az én Pegasomra néznek rá úgy mint én annó :)
Egyébként még mindig nem fogtam fel, hogy most már én is "komoly motorosnak" számítok. :)
Azért ez is egy élmény volt!
Sziasztok! Ma ment előttem egy Pegaso650. Most láttam először! Apró örömök! nagyon megy az a paripa! Még jó hogy nem mocival voltam! Lépést se birtam volna vele tartani! kicsit fura volt,nem egy tuareg! De nagyon jó hangja volt!
Attila lecsapott az áldozatra.. :D:D
helyileg merre vagy? ha eladod adj egy emailcimet es radirok.
Hát megvan a hiba...Lendkerekem belül elvan törve végig, hiányzik a fele, csoda h volt szikra :S lenne valakinek elfekvőben?rotax127.
Amúgy eladom a motoromat ha valakit érdekel fix 60e, berugókar rossz, de amugy teljesen gyári, új gyújtás van benne de most rosszalkodik, váz nem a legszebb, tank és ülés van, krossz gumikkal, első fék nincs betét...Sajna így vettem én már csak szépítettem rajta de maga egy rotax127 blokk ér ennyit.Gyári karbival, stb....Csere érdekel, ráfizetek akár.
Van szikra nincs szikra....ötlet?:// rotax127....
Múlt héten adtam el egy ETX350-et...
Kompressioban ott vagyok! Szerelésben nem! Zsír!
Csak érdeklődtem, hogy van-e a közelben Tuareg-es :)
nekem ez mind van ha erdekel.

attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
kipuffal kapcsolatba keress ra "honda022" nevu felhasznalora. neki vannak cuccai 50eshez.
A kompressziód tökéletes :)
Leszedtem! Tényleg 19-es!
Valami csak nem jó! Leszedem a karbit! Hátha! Má beállitom egyedül! kitanittattam magam itt köztetek!
Hát hozzáfogtam! Csináld magad módjára! A kicsi kész. Megy mondjuk de annyira nem vagyok hasraesve így másnap! Mintha nehezebben húzna. Az uj kuplung foghatja egy kicsit vissza? Vagy a kipuff miadt amit magam tömtem ki? Lehet egy gyári kipuff kéne! Vagy fojtsak a kipuffon,hogy nagyobb nyomás legyen a rezòban?! De az a lényeg hogy gyors legyen a gázáramlat,hogy húzza az anyagot a hengerből! Vagy nem? Lehet valamit félreértelmeztem a működésèről! Vagy uj gyűrű kellene?! Megmérettem:9.5 van benne. Az még jó nem?!
Jó napot minden kedves motorosnak :) Mostanában szereztem magamnak egy aprilia tuareg rally-t és szűkségem lenne jó áron pár alkatrészre:) fékkarra konzollal kuplung karra konzollal valamint rotax 123as blokkhoz egy kiegyenlítő tengely fogasra és esetleg ha akad a környéken akkor egy kuplungrugótartóra is:) köszönöm a segítséget széles utat mindenkinek :)