Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ?
Mostmár tiszta a kép!

Szerelőkkel vigyázz kiféle, miféle, mert itt a fórumokon láttam már érdekességeket amit "állítólag" szerelő csinált.....

Jobb ha saját maga csinálja az ember, persze amit tud....
Tavalyi szezonkezdetkor én is megszoptam..... A hengerfúró mester a power szelep nyelvét nem igazította hozzá a megnövekedett furatátmérőhöz, ezért dugó csere lett a vége.....
Olyan 45 ropi állt meg a dolog.....
Nincs valaki Vas megye környékéről?
Ja-ja! Ez a karbi van a kicsin, nem tudom hanyas csak.érdeklődtem jó-e vagy vegyek másfélét me zsopatott majdnem 3 napig! Gyujtás meg kuplung csere volt rajta,kipuccergáltam a karbit,de nem sikerült elsőre! Utánna attilahunter segített beállítani! A kipuff is az 50-re kéne de olyan senkinek sincs,gondoltam hátha jó a.nagyobbé! A nagyokon nem gyári dob van így meg sem tudom próbálni jó-e hozzá! Az egyik nagy meg főtengelyes,ugyhogy küzdök azzal is közben! Jön szét szépen! Na de ki rakja össze?! majd csak sikerül! A szerelő egy baromarcú!
nekem is, de azt is nezzuk hogy 6x akkora ccm-ben es azert az elmeny is mas
A csigakkal vigyázz, hogy biztos, hogy ne Pegaso-et vedd meg, különben meglepetes fog érni amikor visszafelé kezd el mérni :D
Szevasztok!
125-ös Tuaregemhez keresek, amelyben ROTAX 127-es blokk van, km meghajtó csigát. Válaszokat előre is köszönöm.
De nekem a 4T többet zabál mint a 2T
a 2T mar csak ilyen. van etvagya de ad is erte vmit
Rotax 127-eshez 125cc BERUGÓKAR még mindig senkinek?
ajj akkor nem lesz tali ugy latom senkivel
Egy kérdés, ha nem haragszol.
Most a 125-össel vagy az 50-essel "kinlódsz"?
Mert visszább, mintha egy 19-es karbit láttam volna, de kipufogónak meg a 125-ösét akarod....
Nna! Szóval! Kipuff kész! A hangja nem a régi de azért jó lett! Viszont tudom kit kell keresni ha széthullana a kétkezű munkám! Egy kis benyát megér bőven! Emeltem a súbertűn 1-et,jobb lett! megy mint állat. Mégtöbbet eszik ezis! Nade valamit valamiért! lassan annyit zabàl mint egy LADA télen!
Szívászaj.
Nekem van jo allapotúm, ha erdekel keress meg emailon.
patvaros87@gmail.com
Udv
Sürgős segítsèg kellene! Itt a cimbi,kuplung lamellát cserèlt,és csak akkor hùz ki.a.moci 8000 fölött ha egy kicsit közben megcsúsztatja! Ki.tudja miért van ez?
12 lityi benya az jó legalább is nekem! Most kezdek neki a gyapotolásnak! Miért hörög a karbi a légszűrőházba? Olyan hangot ad mint egy vaddisznó ha gázt húzok! ?
Azt az olajat nem csak onnan tudja felkapni.. Ajánlom, hogy sürgősen nézd meg, hogy mennyi olajad van a blokkban.. ha onnan ette ki az olajat, akkor főtengely szimering csere.
nekem csak 100 km de buzi rokonlátogatás meg miegymás, pedig szivesen meghallgatnám a pegát
Hello! Rotax 123 fotengely utan erdeklodnek.
igen az megvan az teljesen le van csavarva de még így is annyi olajat ad hogy a kipufogón is köpködi kifelé a rendszámra!vagy a teljesen szintetikus motor olajjal lehet a gond de a nicasilos henger véget meg az kell nem?
ez a 11.25 literes duma tetszett lassan itt tartunk hogy konnyebb benzinben szamolni mint forintban
Nem tudom, h 50-esre jó-e. De szerintem ha minden van akkor nem lehet nagy eltérés. :D hát nézd méz aztán majd kiderül. :) amúgy 11,25 literre gondoltam (5000) + posta.. :)
nekem oda-vissza pont annyi

na majd talalunk vmi helyet ami kozelebb lesz hozzad is
ahogy mondod ha elviselheto ido lesz mennenk az asszonnyal a vadasparkba vasarnap