Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rotax 122 alaplap eladó 4000 ftért és van feszszabájzóm is!
30 605 6883
Amal sem lennkereket keresek sos 06304492066 előre is köszi!
az alapjarat allito csavart egyertelmuen be tudod allitani...legyen kb 1500as fordulat alapon es annyi...a levelgocsavart en ugy szoktam hogy betekerem szinte tovig..akkor fullad a gep, nem lehet kiporgetni mert keves a levego...aztan aprankent tekerem ki addig amig hirtelen gazadasra szepen felporog es vissza is ejti a fordulatot gyorsan.
Szia! Nem gond! A karbi most genyózik! Hogy állítsam vissza? Mindent ugytekertem vissza ahogy volt! Most meg néha rángat meg alig megy 7000 alatt! Teher nélkül jól működik! Hogy tekerjem a kis csavart szerinted? Ki vagy be? Vagy lehet nem ott a gond!?
Sziasztok keresek amal sem gyujtáshoz lenkereket légyszi akinek van jelezzen előre is köszi! csesztak79@freemail.hu
a dobot elvittek mar pont, csak a rezo van meg belole mar. arrow dob volt pedig pont, popec allapotban.
irtam is. holnap lemerem a sulyat es kiderul minden. :D
Ááááá...... segítsen valakiiiiiii....
Na most van gond! Kipucoltam a karbit! Kifujtam levegövel,kivettem belőle a két állíto csavart ami az oldalán van,kifujtam ott is! Sárga gedva volt a karbim alján! Ugyan ugy tettem vissza mindent,alapjáratom van,üresen szépen pörög,menet közben meg DŐDÖRÖG! Ha eléri a fordulatot megy mint ökör,addig meg van,hogy rángat néha! Hol a baj? Min állitsak? Merre állitsak? Gyertyahézag? Mennyi legyen? Első karbipuccom volt,tudtam,hogy gebasz lesz! Leelőzött egy kispolák! Ez azért ciki!
Nekem van Arrow dobom ha kell. :)
Ha érdekel akkor írj e-mailt és megbeszéljük
Szia! Kipuffod van hozzá? Csak a dob kellene! Ki van égve az alja az enyémnek! Ha van kép róla jóljönne olyan-e mint nekem,vagy át kell alakítani a fület. Köszi!
Akkor megszabadítanálak attól a mérhetetlenül nagy helyigényű alkatrészektől, amit hónapok óta kerülgetsz.....
Mi lenne az a pénzben kifejezhető érték amiért az átkerülne hozzám?
Innentől mehet privátba az értekezés. Válasz már jöhet a címemre, adatlapomon lévőre.
a 127es gyarilag lemeztank van 1 tanksapkaval.
ilyen mint a kepen, errol a motorrol valo tankom van ha erdekel. 2000 ft. horpadas es rozsdamenetes.festese is jo.
posta megoldhato.
attila.hunter@gmail.com irj es megbeszeljuk a reszleteket.
Van már itt valaki? Összeraktam a váltot a kicsinek! A kuplung tengelye az a csö fogaskerekekkel,mennyit mozdulhat tengelyirányban? Mert ha nem loghat akkor van gebasz! Hm!?!?!?!?!
127es blokkhoz kell :D nekem most valami műanyag tank van rajta :O
megaludtam van még valaki? Köszi az infot a karbirol! Na akkor megyek,leöntök egy sört.
hat hogyne lenne, azota is ott kerulgetem a foldon a muhely sarkaban ahova akkor letettem egy halom masik alkatresszel
Attila, megvan még az a kipufogó csonk+kifli amiről beszéltünk már?
127es vagy 123as blokkoshoz kell?

tankom van mind2 fajtahoz apropenzert. ha kell irj.
Vékony gumigyűrű van benyomva egy horonyba körben az uszóházon.
Nem kell kicserélni feltétlen, ha csak nem szakadozott.
Mi van benne? Úszó, tűszelep, fúvókák, súbertű,..... majd meglátod.
Mi van benne? Sosem szedtem még szét! Pedig jó pár éve megvan már! Habár gondolom mind egyforma csak másképp néz ki! De tömitésem meg nincs másik! Van gumilapom meg parafa is! Mit vágjak alá?
Banyek! Na annak akkor reszeltek ha szétkapom! Amúgy más maga a motorhangja is! Lehet az uj főtengely meg a csapágyazások miadt van más hangja?! Meg a dugó,gyùrü is csere volt! Szokatlan. Csak ezt a rohadt karbit ne nekem kéne szétszedni!
Sűritett levegővel, fújkáld ki benne az összes csatornát, (főleg az alapjárati levegőjét) meg minden zeg-zugot.
Én egyszer egy nap kb. 4x-er szedtem le és fújtam ki, mire megtaláltam a főfúvóka tartó "keverőcső" valamelyik kis furata el volt tömődve....
Ettől szaggatott fordulaton....
A fene. Pedig nem igazán akartam szétkapni a karbit! Na ennek nem lesz jó vége! A karbi nekem a mumusom!
Simán.
Még simsonnal is járható az a "terep"