Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én nem használok oilpumpit! Bekeverem a cuccot oszt hagy szííja kedvire! volt hogy kitört a csö oszt a drága oil mindent összeaszott! Kiiktattam! Igy legalább nincs rizikó!
a bovden ami az olajpumpát húzgálja amikor gázt húzol, azon kell állítani ott ahol bemegy a pumpához...látni fogod ha követed, ahol bemegy ott van egy menetes állító.
én tudom
kívül lukas.oldalt. ki van törve! Ha nem tudom orvosoli,mennyit kérsz érte? ? Az mindegy milyen hosszú szerinted? Mintha az enyémen rövidebb lett volna! Kb.: 30cm a dob,de majd holnap megnézem. Ha kuka akkor utalok neked egy kis benzinpízt a kipuffé!
Valaki tudja hogy hogy kell állítani Rotax 123-as blokkon állítani az olajzót hogy mennyi olajat adjon?
Nyíreggyel csak egy a probléma.. innen laza 330-350 kilóra van.. :D
Motorral?
Nem tudom, hogy milyen a gyári dob bellülről, mert azt nem szedtem szét, de nekem az Arrow dobom is lukas bellül :) Tehát szerintem ez nem lehet gond. Ha viszont teljesen tropára ment az a dobod, akkor érdemes lenne venni egy másikat.
ha nem találsz bontóból, akkor eladó az Arrow dobom :)
Ettől féltem! Pedig az gatya! Lukas,köpi ki a gyapotot. Széthúztam,szöörnyűű ahogy kinéz! Akkor most tömjek dele másikat? Az a lukacsos cső is elég gáz!
holnap dopok képet meg megróbálok videótis a hiba jelenségről. am rv3-mas blokk van benne
Természetesen a dob cseréje is okozhat erő gondokat. Nem véletlenül olyan nehéz az a gyári dob :D Az azért komolyan össze van rakva.. :)
Próbáld meg azt, hogy visszarakod a gyárit.
Srácok! Csak a gyári puffogó jó a vasra? A gázáramlása miadt nem működik rendesen a gép másik kipuffal?
Azért nem kell eladni! Nekem is van 50-es! Én is szaroztam vele majdnem 3 napot mire most jó lett! Pedig éppen csak szétszedtem! na erre most a kipuff a kérdés! Takarítsd ki faszántosan megint! Na meg mindent nézz végig! Én a 4.-gyertyát cseréltem benne mire jól ment 9es volt benne 10- lett a jó! ""attilahunter"" ajánlotta ezeket,mindböl vettem egyet,cserélgettem,állítgattam ahogy mondta és most rendben van! Pedig nem vagyok szaki! Milyen 50-es a tiéd? Dobsz egy képet?
Nálad is ráférne a karbira egy tisztítás.. Sokat segíthet a problémán ;)
hetvegen vki Nyiregyháza kozeleben esetleg? vasarnap jarok arra majd
Hello
Az én gondomra senkise tudná a választ?még 1 szer nekiálok megcsinálni és ha nem találom a hibát megválok tőle !
Sziasztok! Egy.kérdés! Ha kipuffot cseréltem,elképzelhető,hogy nem megy a vas rendesen? Nem valami robbanékony! A karbi jó,a gyertya jó! A gáz feltöltődés hiánya lehet a gond? Vagy sok a folytás! Vagy éppen kevés és hamar távozik hátul! Sima rezós rendszerről van szò! A réginél 7500 körül indult el a motor,most meg mintha akarna csak nem bír menni! Valaki? Valami okosság? Vagy másik karbi kéne? Most ilyen van rajta:
Én eldugult főfúvókára tippelnék.
BR9EG van most benne. A hézagot viszont állitanom kell! De veszek.ilyen gyertyákat hátha beválik valamelyik! Remélem a karbit nem kell megint leszednem! Délután megint próbálkozom vele. Köszönöm a segítséget!
Sziasztok! tuareg 50 nem akar felpörögni max gázon is csak ingadozik le fel ugrál a fordulat mi lehet a hiba oka? légyszi segítsetek mert már 2 napja szivat.
aszem 0,7 mm a gyarilag eloirt hezag.
a kuplung annyit befolyasol hogy max nem old ki vagy csuszik ha nem jo... ilyen problemakat nem tud okozni.... masik gyertyaval probaltad mar? engem szopatott mar be gyertya sokszor... (volt olyan hogy otthon akarmeddig jarattam popecul ment, kivittem egy korre es 1 km utan leallt es nem is indult be utana...tolas haza...es ezt tobbszor is..)
b10eg, br10eg ngk-bol aszem ezek a gyariak. de en sokat jartam b8eg-vel is. vagy champion-nal is jo, de abbol nem tudok szamokat fejbol, de neten van leiras melyik kell bele.

a karbi is tud szivatos lenni nagyon mert van hogy elso pucolasra nem tisztul ki ott ahol kell. :D egy kis tomodes is okozhat ilyet...
Kivettem! Világosbarna. Bár a hézag lehet kicsi! Szikra vam ezerrel viszont néha mintha sàrgás lenne nem kékes! Az baj?
Na ez megvan! Közben csinálom amit mondasz! A telcsiröl forumozok! Nemlehet hogy a kuplung miadt van? Az is uj! Nagyon fogja vagy mi!? Lehet baromság. Az alapjárat jó! Gyorsan vissza is esik,de 1500-ön nem megy! 1700kb. Itt jó! Mintha kihagyna vagy mi és ránt néha! Kivegyem a gyertyát? Szarrà ég a kezem de lesz..rom! Csak legyen jó!