Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha tudnak adni 2-3ert akkor inkabb vedd meg azt szerintem mind bontottan. 2000be megy bontottan. monjuk jo kerdes melyik a jobb menoseg.... en a tuareggel megetettem egy uj spiralt 70 km alatt....a kovetkezo ugyanolyan volt uj...de az mar birta...
mire nem jo a berugokar. :D nekem is pont ezert volt a tuaregen csak. a peganal bevittem az aksit a szobaba meg toltottem parszor a telen hogy ne legyen gond vele.
Valakit esetleg érdekel Arrow sportdob, vagy 160-as Polini henger (dugoval)? :D
(kellene spirálra a pénz xD)
Néztem már én is a cma-t de nincs kedvem 2x szétszedni, úgyhogy szerintem majd hétfőn felhívom, hogy szerintük melyik lenne jó a Pegamhoz :)
Holnap remélem már tudok menni egy karikát....
Jó hogy van berugókar a gépen, mert az akku még tavaly volt utoljára töltve a motorban.... akksitöltőbe meg dióda kellene....
koszi, remelem lassan talpraallok vegre is kimotorozhatom magam a joidoben
gyulnek szepen a km-rek akkor, nekem sajna 1 se ment bele a heten.... :(

elvittek mar a spiralt, egy hete kb... mert nem szakitottad szet kicsit korabban? amugy cma-motor.hu nekik talan akadhat 2500 korul...
Holnap végre megjáratom a gépest.... remélem.
Nekem még maradt a tavalyi benzinből benne.....
Fasza idő kerekedett ki, sajna én nem tudtam menni sehová (elfogyott a tavalyról maradt benzin ) , de sebaj jó látni, hogy ti ütitek a vasakat
Üdv!
Nem kell levenni a deknit, bowdencseréhez.... nagy agy lehet aki ezt mondta. (bár ha valaki suta, soha az életbe nem tudja beakasztani... )
Azért csörög a lánc, mert kopott szar....
A dadogás, nekem is produkálta. Gyertya elektróda távolságot 0.4 mm-re beállítani és jónak kell lennie. (persze ha nem kaka a gyertya)

Attila, jobbulást a szemed miatt..... Én is erre voltam lesántulva a hetekben....
Pénteken voltam egy kisebb körön.. már 462km-nél tart a számláló.. még úgy is, hogy visszafele meghalt a spirálom.. :)
Attila.. Neked van km spirálod hozzá? :)
Ha esetleg nem találsz gyujtást, itt lehet hogy kapsz, postáznak is: http://www.italmondo.hu/index....
jaja, ilyet nem szeretnek latni a Pegaban.
azt mondtak ra "lehet hogy dugot kell cserelni benne mert szetment az also tugorgo"
Még jó.. :D Eléggé leesett az állam amikor megláttam.. :D
Hát ilyet biztosan nem látni mindennap... Mondjuk úgy, hogy enyhén leharcolt állapotban van.. :D
dehogy is ez az af1-e amit legutobb bontottam, szetszedtem ma a blokkot mert kellett belole a valto vkinek, es gondoltam megosztom veletek a tokeletesen megmunkalt dugattyut ami benne volt.
:O Ez a Pegáé?
szetszedtem ma a motort mert nem ment. kisse kopott a dugo de ezzel meg mennie kene nem?
Az én szememnek is úgy tűnik , hogy semmi akadája a dekni levételének!Bár igaz az egyik inbusz nehezen hozzáférhető a váz miatt de biztos ,hogy nem kell szétbombázni az egészet!Fekete blokkos rave moci van benne!Következő prolémám , hogy a lánc nagyon csörög!Megvan feszítve kb 2 centi a játéka de eléggé csörög!Ez az első fogaskeréknél található gumi görgő kopottsága miatt van?Továbbá még olyat csinál a sárkány , hogy 4.be 7.500 körül erősen bedadog!Egyszerüen teligázra nem akar tovább forogni de 3negyed gázon igen!Vélemény?Köszönöm előre is és rakok fel ma képet!
Hello!

Ne haragudj, egy kicsit késve, de elküldtem az e-mail címedre a fotókat!
Először is üdv köztünk :) (Bár ahogy attila sem, már én sem tartozom a Tuaregesek közé :) )
Másodszor: Semmképp nem kell kiszedni a blokkot a bowden cseréhez.. :) Ha olyan Tuareged van mint nekem volt, akkor csak az alsó Blokkvédő idomot kell lekapni és szabad az út a deknihez :)
azert annyira nem is rossz szep gyariasnak tunik az allapota, csak kisse hianyos jelenleg
pneumatikus vagy elektronikus bowden?
he elektronikus es nincs bowden az gaz mert akkor egyatan nem mukodik. :D ha pneumatikus akkor a bowden csak a hatso fekpedalra megy at ami fekezeskor tisztitast csinal a hengerben...ami nelkul sincs gond es jol mukodik a power....
Sziasztok! Van egy Tuareg Rally 125 ös motorom. A power szelepnél kell lenni bowdennek vagy nem?
Ez azért nem olyan szép látvány.
es ha van idod tehetnel fel 1-2 kepet a tuaregedrol. lassunk csodat szivesen nezegetem a tuaregeket. errol jut eszembe epp ma volt itt egy vasarlom egy 350es Wind-el.