ha tudnak adni 2-3ert akkor inkabb vedd meg azt szerintem mind bontottan. 2000be megy bontottan. monjuk jo kerdes melyik a jobb menoseg.... en a tuareggel megetettem egy uj spiralt 70 km alatt....a kovetkezo ugyanolyan volt uj...de az mar birta...
mire nem jo a berugokar. :D nekem is pont ezert volt a tuaregen csak. a peganal bevittem az aksit a szobaba meg toltottem parszor a telen hogy ne legyen gond vele.
Holnap remélem már tudok menni egy karikát....
Jó hogy van berugókar a gépen, mert az akku még tavaly volt utoljára töltve a motorban.... akksitöltőbe meg dióda kellene....
Üdv!
Nem kell levenni a deknit, bowdencseréhez.... nagy agy lehet aki ezt mondta. (bár ha valaki suta, soha az életbe nem tudja beakasztani... )
Azért csörög a lánc, mert kopott szar....
A dadogás, nekem is produkálta. Gyertya elektróda távolságot 0.4 mm-re beállítani és jónak kell lennie. (persze ha nem kaka a gyertya)
Attila, jobbulást a szemed miatt..... Én is erre voltam lesántulva a hetekben....
Pénteken voltam egy kisebb körön.. már 462km-nél tart a számláló.. még úgy is, hogy visszafele meghalt a spirálom.. :)
Attila.. Neked van km spirálod hozzá? :)
Még jó.. :D Eléggé leesett az állam amikor megláttam.. :D
Hát ilyet biztosan nem látni mindennap... Mondjuk úgy, hogy enyhén leharcolt állapotban van.. :D
dehogy is ez az af1-e amit legutobb bontottam, szetszedtem ma a blokkot mert kellett belole a valto vkinek, es gondoltam megosztom veletek a tokeletesen megmunkalt dugattyut ami benne volt.
Az én szememnek is úgy tűnik , hogy semmi akadája a dekni levételének!Bár igaz az egyik inbusz nehezen hozzáférhető a váz miatt de biztos ,hogy nem kell szétbombázni az egészet!Fekete blokkos rave moci van benne!Következő prolémám , hogy a lánc nagyon csörög!Megvan feszítve kb 2 centi a játéka de eléggé csörög!Ez az első fogaskeréknél található gumi görgő kopottsága miatt van?Továbbá még olyat csinál a sárkány , hogy 4.be 7.500 körül erősen bedadog!Egyszerüen teligázra nem akar tovább forogni de 3negyed gázon igen!Vélemény?Köszönöm előre is és rakok fel ma képet!
Először is üdv köztünk :) (Bár ahogy attila sem, már én sem tartozom a Tuaregesek közé :) )
Másodszor: Semmképp nem kell kiszedni a blokkot a bowden cseréhez.. :) Ha olyan Tuareged van mint nekem volt, akkor csak az alsó Blokkvédő idomot kell lekapni és szabad az út a deknihez :)
pneumatikus vagy elektronikus bowden?
he elektronikus es nincs bowden az gaz mert akkor egyatan nem mukodik. :D ha pneumatikus akkor a bowden csak a hatso fekpedalra megy at ami fekezeskor tisztitast csinal a hengerben...ami nelkul sincs gond es jol mukodik a power....
es ha van idod tehetnel fel 1-2 kepet a tuaregedrol. lassunk csodat szivesen nezegetem a tuaregeket. errol jut eszembe epp ma volt itt egy vasarlom egy 350es Wind-el.
(kellene spirálra a pénz xD)
Jó hogy van berugókar a gépen, mert az akku még tavaly volt utoljára töltve a motorban.... akksitöltőbe meg dióda kellene....
elvittek mar a spiralt, egy hete kb... mert nem szakitottad szet kicsit korabban? amugy cma-motor.hu nekik talan akadhat 2500 korul...
Nekem még maradt a tavalyi benzinből benne.....
Nem kell levenni a deknit, bowdencseréhez.... nagy agy lehet aki ezt mondta. (bár ha valaki suta, soha az életbe nem tudja beakasztani... )
Azért csörög a lánc, mert kopott szar....
A dadogás, nekem is produkálta. Gyertya elektróda távolságot 0.4 mm-re beállítani és jónak kell lennie. (persze ha nem kaka a gyertya)
Attila, jobbulást a szemed miatt..... Én is erre voltam lesántulva a hetekben....
Attila.. Neked van km spirálod hozzá? :)
azt mondtak ra "lehet hogy dugot kell cserelni benne mert szetment az also tugorgo"
Hát ilyet biztosan nem látni mindennap... Mondjuk úgy, hogy enyhén leharcolt állapotban van.. :D
Ne haragudj, egy kicsit késve, de elküldtem az e-mail címedre a fotókat!
Másodszor: Semmképp nem kell kiszedni a blokkot a bowden cseréhez.. :) Ha olyan Tuareged van mint nekem volt, akkor csak az alsó Blokkvédő idomot kell lekapni és szabad az út a deknihez :)
he elektronikus es nincs bowden az gaz mert akkor egyatan nem mukodik. :D ha pneumatikus akkor a bowden csak a hatso fekpedalra megy at ami fekezeskor tisztitast csinal a hengerben...ami nelkul sincs gond es jol mukodik a power....