eloszor is udv koztunk mint friss Tuareg tulajdonos. (mondom en akinek mar nem is tuaregje van de van vagy 3 szetszedve a muhelyben ha kell vmi alkatresz esetleg ) masodszor gond nelkul leveheto a kuplungdekli, eszed agaban se legyen kivenni a blokkot miatta. :D ugyesebbek beakasztjak a bowdent ugy hogy le se veszik a deklit. lehetseges de nekem meg sose sikerult. :) de van itt koztunk olyan aki mar tobbszor is megcsinalta.
Szevasztok!Új tag vagyok itt és új tuareg tulaj is!Az lenne a kérdésem hogy a kuplung bovden cseréjéhez tényleg kikell venni a blokkott ?Cimbim azt mondta hogy a dekni nem fér ki a váztól és kikell venni az egészet?125 windről beszélünk !Köszönöm előre is a válaszokat
igy a meretek alapjan a 127es blokkos 125os tuaregben van olyan telo.nekem csak ez van amit mutattam jelenleg. remelem talalsz majd megfelelo telot mihamarabb.
Az enyém sajan 385mm hosszú. ennél lehet 15mm-el rövidebb, de hosszabb nem.
Meg az enyém mindkér oldalon olyan mint a tiéd felső része...
Talán ha várok egy kicsit elöbb utobb lessz valahol.
meg is vannak a meretek
also es felso befogocsavarok kozeppottavolsaga: 33,5 cm, rugo hossza:20cm, rugo szelessege: 7cm, fenti befogo szelessege: 35mm, lennti befogonal:27mm a belso szelesseg
meg vmi meret esetleg?
650es motorbol valo ugyhogy a teherbirassal nem lehet gond. :)
aprilia is.
Szia! Köszi! Remélem jo lesz! Honda022-vel már kapcsolatba léptem,csak neki más a tekercse mint nekem,de azt mondta megméri,hogy méretileg egyezik-e a kettő!
Hali! Igen még megvan :) Bár tényleg eszemben sem volt már, hogy hirdettem itt, de az emailemre kaptam értesítőt, hogy "Fórumválasz érkezett". Holnap csinálok róla pár fotót, ami alapján (remélhetőleg) el tudod dönteni, hogy jó-e a motorodhoz!
Szia Attilahunter!
Mivel te alkatrészek árusításával is foglalkozol, szeretnélek megkérdezni,hogy nem tudsz-e eladó, jó motorikus, és esztétikai állapotban lévő WIND-et? Ha tudsz, akkor írj már majd arra az e-mail címre, amiről küldtem személyes üzit.
Köszi!
hat sajnos nem is dolgozom mar 3 napja semmit. fel szememre vak vagyok egyenlore de rem mar nem sokaig, mert nagyon unom a tetlenkedest ebben a jo idoben.
Érdeklődnék, hogy a központi rugóstagot mennyiért adnád?
Ha van rá mód meg todnád adni a hosszát (csaptáv) Meg a szem átmérőt.
Nem tudod véletlenül az ETX350-be jó?
Szia! En most irok elsőnek ide! Megvan még az elado gyujtasod amit nemhasznaltal? Megvennem ha jo az enyémhez! Etx50 ! 0670-3188-548 vagy kukacmukac@freemail.hu nagyon kellene mert ezt a fajtát nem kapni már! Köszi!
Meg az enyém mindkér oldalon olyan mint a tiéd felső része...
Talán ha várok egy kicsit elöbb utobb lessz valahol.
De azért köszönöm a fáradalmad.
pegahoz kormány illetve fékkar nincs valakinek?
Rotax 123-hoz keresek fogasív nélküli lendkereket!
also es felso befogocsavarok kozeppottavolsaga: 33,5 cm, rugo hossza:20cm, rugo szelessege: 7cm, fenti befogo szelessege: 35mm, lennti befogonal:27mm a belso szelesseg
meg vmi meret esetleg?
650es motorbol valo ugyhogy a teherbirassal nem lehet gond. :)
aprilia is.
Légysíves nézd meg akkor azt a másikat. Rem. jó lessz.Időközben megmérem az egyémet kb. mekkora, és megírom neked.
Előre is köszönöm.
Üdv
Mivel te alkatrészek árusításával is foglalkozol, szeretnélek megkérdezni,hogy nem tudsz-e eladó, jó motorikus, és esztétikai állapotban lévő WIND-et? Ha tudsz, akkor írj már majd arra az e-mail címre, amiről küldtem személyes üzit.
Köszi!
Érdeklődnék, hogy a központi rugóstagot mennyiért adnád?
Ha van rá mód meg todnád adni a hosszát (csaptáv) Meg a szem átmérőt.
Nem tudod véletlenül az ETX350-be jó?