Néhány kép a hétvégi motoros túráról Budapest-Martonvásár-Tihany-Veszprém-Zirc-Bakonybél-itt nem tom merre jártunk a 82-es útra értünk ki-Csesznek-Bakonyoszlop(az ezüst Pegaso cube-om gondolom felismerhető a sűrűben )
Ajánlok figyelmetekbe egy kis vacsora melletti olvasnivalót :)
Egy régi fórumtársunk, (De még mindig a régi Tuaregébe pörgeti a kilómétereket.) Elissa cikke:
Azok a karcok hónolás nyomok is lehetnek (azok segítik az olaj megtapadását a henger falán). A Nicasil felület nem tűnik túl rossznak, de a kép nem túl jó, így nehéz megmondani
nekem pont forditva van, van konzol de doboz nincs meg, a nyeregtaskakat akarom a konzol fole tenni majd hogy ne nyomja meg az idomokat. :D de egyenlore nem tudom hogy kene feltenni a konzolokat. van 5 lemez +a 2 konzol de sehogy se passzol. :D pedig kepen lattam hogy rajta volt vmikor a motoron. :)
Oldaldoboz tartó konzol nekem is nagyon jól jönnének a gépre és akkor nem kéne szarakodni a tanktáska felklónozásán. A két oldal dobozom meg otthon az asztal alatt letakarva várja hogy felkerülhessenek.
Én nekem még nem kellett houzzányulnom (lekopogom) még az előző gazdája a fúvókáknál cserélt tömítéskete mert folyt az egyik , de azt mondta hogy a segédvázat kicsavarozta és ketté tudta nyitni az egész motort és úg simán hozzá fért.
Én olyat nem mondtam, hogy nem adom el, csak azon gondolkoztam, hogy szétbontom, de nem volt szivem szétszedni.. :D
Egyébként Imi: én mondtam, hogy aki 150-et ad érte, az viheti.. adtak...
Ma akartam menni egy karikát, de elvette a kedvem ez a szájbatekert szél....
Délelőtt festettem és telequrta porral a fényezett felületet.... festhettem újra. Ezek után akartam előszedni a Tuareget, de mégse szedtem..... Ez az én szerencsém az idei szezonnal.... 0 Km motorral.
A fesszabi jó? Mennyi lenne az ára neki?
ezen felul tovabba Af1 125, Pegaso 650, Honda MBx 50 es tovabbi tuareg 125 alkatreszek.
erd.:
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Egy régi fórumtársunk, (De még mindig a régi Tuaregébe pörgeti a kilómétereket.) Elissa cikke:
http://www.hegylakok.hu/2012/0...
megvan ott minden motornak az uj gazadaja ha elado...csak ki kell varni neha
Egyébként Imi: én mondtam, hogy aki 150-et ad érte, az viheti.. adtak...
remelem leg sikerult jo aron ertekesitened itt szezon elejen.
Ma akartam menni egy karikát, de elvette a kedvem ez a szájbatekert szél....
Délelőtt festettem és telequrta porral a fényezett felületet.... festhettem újra. Ezek után akartam előszedni a Tuareget, de mégse szedtem..... Ez az én szerencsém az idei szezonnal.... 0 Km motorral.