Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megjott, ment a valasz is.
ment mail ;)
ok
mehet a dolog. attila.hunter@gmail.com irj aztan egyeztetjuk a reszleteket.
Ha utalok pénzt és beleteszed egy levélbe lehet 5+post? Kb. 500-ért hozhatják el.
tokeletesen mukodik, 5500 ft
Aprilia Tuareg Rally-ra gianelli rezo eladó!Érd.:satellites88@gmail.com
szia Attila!

A fesszabi jó? Mennyi lenne az ára neki?
a kepen lathato motor minden alkatresze elado.
ezen felul tovabba Af1 125, Pegaso 650, Honda MBx 50 es tovabbi tuareg 125 alkatreszek.

erd.:

attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
jo kis nap lehetett. en jelenleg felszemmel,tappenzen tengetem napjaimat bamulva a mocit a jo idoben a garazsban porosodva...
Néhány kép a hétvégi motoros túráról Budapest-Martonvásár-Tihany-Veszprém-Zirc-Bakonybél-itt nem tom merre jártunk a 82-es útra értünk ki-Csesznek-Bakonyoszlop(az ezüst Pegaso cube-om gondolom felismerhető a sűrűben )
jó cikk, csak motorosokon kivül kb senki nem olvassa
Ajánlok figyelmetekbe egy kis vacsora melletti olvasnivalót :)
Egy régi fórumtársunk, (De még mindig a régi Tuaregébe pörgeti a kilómétereket.) Elissa cikke:

http://www.hegylakok.hu/2012/0...
Azok a karcok hónolás nyomok is lehetnek (azok segítik az olaj megtapadását a henger falán). A Nicasil felület nem tűnik túl rossznak, de a kép nem túl jó, így nehéz megmondani
Eladó ETX 350 145000Ft
nekem pont forditva van, van konzol de doboz nincs meg, a nyeregtaskakat akarom a konzol fole tenni majd hogy ne nyomja meg az idomokat. :D de egyenlore nem tudom hogy kene feltenni a konzolokat. van 5 lemez +a 2 konzol de sehogy se passzol. :D pedig kepen lattam hogy rajta volt vmikor a motoron. :)
akkor en mar imivel kevertem a dolgot (vki mindta hogy mar nem adja el inkabb )

megvan ott minden motornak az uj gazadaja ha elado...csak ki kell varni neha
Azt a vázat én is láttam, hogy.ha azt szethajtanam, akkor kiferne a legszuro.. De mennyire esik.szét a motor, ha azt szetcsavarozom? :D
Oldaldoboz tartó konzol nekem is nagyon jól jönnének a gépre és akkor nem kéne szarakodni a tanktáska felklónozásán. A két oldal dobozom meg otthon az asztal alatt letakarva várja hogy felkerülhessenek.
Én nekem még nem kellett houzzányulnom (lekopogom) még az előző gazdája a fúvókáknál cserélt tömítéskete mert folyt az egyik , de azt mondta hogy a segédvázat kicsavarozta és ketté tudta nyitni az egész motort és úg simán hozzá fért.
Kösz szépen a választ
Én olyat nem mondtam, hogy nem adom el, csak azon gondolkoztam, hogy szétbontom, de nem volt szivem szétszedni.. :D
Egyébként Imi: én mondtam, hogy aki 150-et ad érte, az viheti.. adtak...
na csak eladtad? nem azt mondtad a multkor hogy nem adod el?
remelem leg sikerult jo aron ertekesitened itt szezon elejen.
mennyiért sikerült, ha publikus?
Üdv Srácok!

Ma akartam menni egy karikát, de elvette a kedvem ez a szájbatekert szél....
Délelőtt festettem és telequrta porral a fényezett felületet.... festhettem újra. Ezek után akartam előszedni a Tuareget, de mégse szedtem..... Ez az én szerencsém az idei szezonnal.... 0 Km motorral.