Valószínű azért melegszik hamar mert az új dugó nincs összekopva a hengerrel. Nekem 50-es tuareg rally-m van fordított telóval, abba 320 cc olajat ír a gépkönyve, ha ez segít.
Üdv! Valaki tudna segíteni? Aprilia tuareg rally 125ösön a feszültség szabályzóra megy 2 sárga vezeték meg 1 piros, és ami ott van még zöld vezeték az mi? Kapcsolási rajzon rajta sincs és nem tudom, hogy azt rá kell-e dugni a feszültség szabályozóra, mert még van rajta egy üres hely (B+) vagy le kell szigetelni és hagyni kell külön?
hali valaki megtudná mondani miért van az hogy most a motoromba új dugó van, és elég hamar melegszik, pedig hűtőfolyadék van benne ...
Ez azért lenne mert új vagy valami baja van? Ja éás ha már itt tartunk valaki megtudná mondani az első telóba menyi olaj kell?
akkor gyulnek neked is a km-rek. csak igy tovabb.
sztem az egy teljesen 'jo' fogyasztas 2 szemellyel felpakolva.
en is mindjart megyek mocival az asszonyert meloba ha mar ilyen jo ido van ma.
Csátok én most itt vagyok barátnőmnél Bakonyoszlopon, pénteken odavoltunk haverokkal túrázni (9 motor) Martonvásár-Tihany-Zirc-Béb-Csesznek útvonalon és én 2 személlyel + hátsó doboz pakolva+tanktáska és így jött ki olyan7-8 körüli fogyasztás. De húzni kellett neki mert a túravezetők DL1000-es meg Sv1000-es volt
Hát nekem is elég durvának tünik a felülete. Nem értem miért nem bízod szakemberre? Egy henger vétele többe kerül mintegy teljes gépmunka ára dugóval együtt! Nekem sérült volt a Nicasilbevonat a hengeren.( már így vettem a motort!) Megperselyeztettem, új dugóval, gyűrűvel együtt 38000 ft-ba került. Ebből a gépmunka és a hüvely volt 24000 ft, az új Vertex dugó gyűrűvel és csapszeggel volt 14000 ft. Az Italmondo-nál van új henger de sokkal drágább! Ha használt de jó állapotú hengert akarsz venni akkor éppen nincs senkinek, sehol nem találsz.
semmi se kizart.
a legszurohaz mas szerintem mert neked kor alaku legszurod van nem?
nekem meg a regebbi tablas szivacsos legszurohazam van.
na majd lefenykepezem milyen az ules alatt. ha tudod fenykepezd le te is. kivancsni vagyok.
en 1 ora alatt 3x allitottam rajta kb minap. :D
Nem lehet, hogy a tiednek kicsit más a felépítése? Mert én szívtam vele jó 2 órát, hogy ne kelljen szétbombázni, de még a légszűrőt sem sikerült kikapni...
dehogy kell az ulest leveve siman le lehet venni. annyi hogy le kellett vennem elsore a 2 oldalidomot mert hulyen alltak a szivocsonk szorito bilincseinek a csavarjai es nem fertem hozza (utolag ugy raktam vissza hogy oldalrol kenyelmesen meg lehessen huzni a csavarokat) lelazitom a bilincseket es annyit siman huzok hatra a karnin hogy a fedeleket le tudom venni es mar ott is a membran es a tuk amin tudok allitani... de ha kiveszem a legszurohazhoz meno gumit akkor siman ki is lehet emelni a karbit felfele...ki is vettem minap teljesen.... azt hittem en is hogy bontani kellhozza de nem. nem olyan hulyek az olaszok szerencsere
Most így, hogy 3000 felé alig megyek, így sikerült lekerekíteni 7,5-8-ra... ez így nagyon nem pálya... Amugy neked is ugyan az a felépítése mint az enyémnek? Tényleg le kell bontani az "egész" motort, hogy ki tudd kapni a karbit? Mert gondolkoztam én is erősen rajta, hogy visszaveszem egy kicsit, h ne egyen annyit.. de semmi humorom teljesen szétkapni ebben a jó időben.. (inkább motorozok) :D
nekem nincs kiszakadva sehol csak nehezkesen ment vissza a fedel mert mindig kilogott vhol a membran mert meg van nyulva kisse, igy nagyobb az atmeroje ugye vmivel mint gyarilag...
hat az tenyleg eleg sok. en most vettem el tole kajat mert pocsekolt nagyon visszafele, jobb is lett, a fogyasztast meg nem lestem de megyek 100at es latom kb mert most tankoltam tele...
de nekem tavaly max 7 korul megallt.
en is mentem delutan egy 70es kanyart.
holnap raszanom magam es felteszem az oldaldobozt tarto konzolokat en is. (bar meg nem tudom hogy mit hova kene csavarozni )
Ez azért lenne mert új vagy valami baja van? Ja éás ha már itt tartunk valaki megtudná mondani az első telóba menyi olaj kell?
sztem az egy teljesen 'jo' fogyasztas 2 szemellyel felpakolva.
en is mindjart megyek mocival az asszonyert meloba ha mar ilyen jo ido van ma.
nekem se kicsi amugy a legszurohaz, de a lenyeg hogy vigan kiszerelhető a karbi ha kell.
a legszurohaz mas szerintem mert neked kor alaku legszurod van nem?
nekem meg a regebbi tablas szivacsos legszurohazam van.
na majd lefenykepezem milyen az ules alatt. ha tudod fenykepezd le te is. kivancsni vagyok.
en 1 ora alatt 3x allitottam rajta kb minap. :D
hat az tenyleg eleg sok. en most vettem el tole kajat mert pocsekolt nagyon visszafele, jobb is lett, a fogyasztast meg nem lestem de megyek 100at es latom kb mert most tankoltam tele...
de nekem tavaly max 7 korul megallt.