Mind a 2-n nagy szakadárok voltak... A szerelő meg is kérdezte, hogy ez így ment? :D amúgy megvan a 300. Km :D. Viszont nagyön sokat eszik... :/ kb 50 kiló alatt egészül 4,5 l-t
na vegre ismet duborog az en vasam is. tegnap voltam egy 30as karikat is vele.
a karburatorral mokoltam mert nagyon visszakopkodott a legszurohazba... kozben lattam hogy kisse ki is csuszott a szivocsonkbol a karbi...kitudja meg lehet falsot is szivott....
most allitottam a tukon, normalisan feltettem a karbikat hogy ugy alljon ahogy kell es utana nem volt vele gond. rem igy is marad.
meglestem a membranokat is a karbiban, sertetlenek de kisse meg vannak nyulva ahogy lattam. lehet nem artana a kesoobbiekben cserelni oket majd vmikor.
neked mi volt a baja a membranoknak hogy cserelni kellett Shadow?
Hát nem tom neked milyen telóid vannak a pegason, de nekem semmi gond nincs a össze szereléssel csak azt nem tudom menyi olaj kell bele.(Kérlek mondjátok meg!)
Én épp 1 hónapja adtam el a Tuareg350 esem 1,5 évig volt nálam és semmi baja nem volt jó szinte gyári állapotban került hozzám, hidegen,melegen pöcc-röff még -15fokban is csak rövidek a sebességik fokozatok.
A fordított telót nem ajánlatos otthon szétszedni, hacsak nincs hozzá célszerszámod.. Nekem sikerült szétbarmolni a régi telómat szimeringcserénél.. Új szárakat kellett vennem :D
Aprilia tuareg 125 windnek a telójába hány deci olaj kell a teló sima nem fordított aki tudja az legyenszives írja le nekem a pontos mennyiséget! előre is köszi! :)
sziasztok
erről a vasról így képről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuare
g_350-5573690
egyáltalán ez a típus mennyire megbízható, alkatrész gondolom nem sűrűn van.
Üdv! Valaki le tudná nekem fényképezni, hogy a gyári aprilia tuareg rally sztender rugója hová van beakasztva, meg milyen rugó van ott? Nem bírok vele... Köszi előre a segítséget
van olyanom. 127es vagy 123as blokkhoz kell amugy? van mind2hoz amugy... :D
1500 ft.
posta ok.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
jelentkezz es megbeszeljuk a reszleteket.
RV6-os blokkhoz keresek gyújtás felőli burkolatot, ahogy néztem elég ritka ez a két csavaros felfogatású változat, ha valakinek mégis van, akkor legyen szíves jelezze!
Érdeklődni szeretnék, hogy Aprilia Tuareghez (önindítóshoz) keresek a lendkerék felőli oldalon Aprilia feliratú takaró műanyagot. Neked van? Ha van mennyibe kerülne? Postázást vállalsz?
Érdeklődni szeretnék, hogy Aprilia Tuareghez (önindítóshoz) keresek a lendkerék felőli oldalon Aprilia feliratú takaró műanyagot. Neked van? Ha van mennyibe kerülne? Postázást vállalsz?
a karburatorral mokoltam mert nagyon visszakopkodott a legszurohazba... kozben lattam hogy kisse ki is csuszott a szivocsonkbol a karbi...kitudja meg lehet falsot is szivott....
most allitottam a tukon, normalisan feltettem a karbikat hogy ugy alljon ahogy kell es utana nem volt vele gond. rem igy is marad.
meglestem a membranokat is a karbiban, sertetlenek de kisse meg vannak nyulva ahogy lattam. lehet nem artana a kesoobbiekben cserelni oket majd vmikor.
neked mi volt a baja a membranoknak hogy cserelni kellett Shadow?
Érdekelne...
erről a vasról így képről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuare
g_350-5573690
egyáltalán ez a típus mennyire megbízható, alkatrész gondolom nem sűrűn van.
ára:2500Ft/db.
1500 ft.
posta ok.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
jelentkezz es megbeszeljuk a reszleteket.
RV6-os blokkhoz keresek gyújtás felőli burkolatot, ahogy néztem elég ritka ez a két csavaros felfogatású változat, ha valakinek mégis van, akkor legyen szíves jelezze!