Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a Pegasoba már bele sem kezdtem inkább.. :)
* megeszik. ( telefon mindig "kijavit" )
Mind a 2-n nagy szakadárok voltak... A szerelő meg is kérdezte, hogy ez így ment? :D amúgy megvan a 300. Km :D. Viszont nagyön sokat eszik... :/ kb 50 kiló alatt egészül 4,5 l-t
na vegre ismet duborog az en vasam is. tegnap voltam egy 30as karikat is vele.
a karburatorral mokoltam mert nagyon visszakopkodott a legszurohazba... kozben lattam hogy kisse ki is csuszott a szivocsonkbol a karbi...kitudja meg lehet falsot is szivott....
most allitottam a tukon, normalisan feltettem a karbikat hogy ugy alljon ahogy kell es utana nem volt vele gond. rem igy is marad.
meglestem a membranokat is a karbiban, sertetlenek de kisse meg vannak nyulva ahogy lattam. lehet nem artana a kesoobbiekben cserelni oket majd vmikor.
neked mi volt a baja a membranoknak hogy cserelni kellett Shadow?
Hát nem tom neked milyen telóid vannak a pegason, de nekem semmi gond nincs a össze szereléssel csak azt nem tudom menyi olaj kell bele.(Kérlek mondjátok meg!)
Én épp 1 hónapja adtam el a Tuareg350 esem 1,5 évig volt nálam és semmi baja nem volt jó szinte gyári állapotban került hozzám, hidegen,melegen pöcc-röff még -15fokban is csak rövidek a sebességik fokozatok.
Én az Rx emen nagyon szépen kitudtam cserélni és f.szán működtek
Mennyiért adnád?
adatlapomon az elérhetőség
Na ezt nem tudtam én sem, ezért sikerült szétbarmolnom.. Nekem szerelő csinálja azóta :D (Pegason is kelett)
Milyen célszerszám kell hozzá?
Polini 160-as hengerem van, dugóval együtt :D
A fordított telót nem ajánlatos otthon szétszedni, hacsak nincs hozzá célszerszámod.. Nekem sikerült szétbarmolni a régi telómat szimeringcserénél.. Új szárakat kellett vennem :D
Ha már itt tartunk nekem is megmondaná valaki menyi olaj kell Aprilia ETX Tuareg 125 első telójába
Szedte már szét valaki az első telókat? Mennyire nagy meló?
Valakinek olyan henger 123-as amit csak hónolni kéne és eladó?
Érdekelne...
Aprilia tuareg 125 windnek a telójába hány deci olaj kell a teló sima nem fordított aki tudja az legyenszives írja le nekem a pontos mennyiséget! előre is köszi! :)
sziasztok
erről a vasról így képről mi a véleményetek?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_tuare
g_350-5573690
egyáltalán ez a típus mennyire megbízható, alkatrész gondolom nem sűrűn van.
Üdv! Valaki le tudná nekem fényképezni, hogy a gyári aprilia tuareg rally sztender rugója hová van beakasztva, meg milyen rugó van ott? Nem bírok vele... Köszi előre a segítséget
Tökéletes állapotú km spirálok és fordulatszámmérő spirálok eladóak!
ára:2500Ft/db.
van olyanom. 127es vagy 123as blokkhoz kell amugy? van mind2hoz amugy... :D
1500 ft.
posta ok.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
jelentkezz es megbeszeljuk a reszleteket.
Sziasztok!

RV6-os blokkhoz keresek gyújtás felőli burkolatot, ahogy néztem elég ritka ez a két csavaros felfogatású változat, ha valakinek mégis van, akkor legyen szíves jelezze!
Érdeklődni szeretnék, hogy Aprilia Tuareghez (önindítóshoz) keresek a lendkerék felőli oldalon Aprilia feliratú takaró műanyagot. Neked van? Ha van mennyibe kerülne? Postázást vállalsz?
Érdeklődni szeretnék, hogy Aprilia Tuareghez (önindítóshoz) keresek a lendkerék felőli oldalon Aprilia feliratú takaró műanyagot. Neked van? Ha van mennyibe kerülne? Postázást vállalsz?