Egy 125-ös Wind-em van és elég rég tag vagyok itt. Egy ideig nem voltam mivel vmi lett a szolgáltatónkkal és behalt a net. Január eleje óta viszont általában naponta fönn vagyok itt bár nem mindig írok.
Na tegnap megnéztem a kemping helyeket... hát őő 1 van Jah és amit írtak hogy lakókocsi, az az hogy ha azzal mennél... pedig én voltam olyan kempingben ahol le volt állítva vagy 10 lakókocsi és azokat is lehetett bérelni... na mind1 ezt félre értettem...
Ezen felül sztem olyan 1500 lesz az éjszaka sátorral ha reggelit is kér az ember... parkolásért sztem nem kell fizetni vagy ha igen akkor majd megboltoljuk hogy 2 motor=1 kocsi... szóval féláron...
És az időpont akkor kinek nem jó??? Ápr. 7-8 Sástó, Mátra kemping, web: http://www.elpak.hu/sasto/
itt tájékozódhattok szinte mindenről... (részletes kocsmatérkép fejlesztés alatt majd felteszem amint kész)
Nah gondoltam szólok ide is... haver mondta hogy egész nap az megy a hírekben hogy mekkora vihar lesz én meg nem hallottam róla... ezért szólok hátha vannak még ilyen emberek akik nem tudnak róla Keressetek rá neten...
Maxi sztem félre értetted Elissát... ő arra gondolt hogy tőlük 1 óra miskolc... nem tőlem csak nekem Miskolc busszal +40 perc. Amúgy azt mondta hogy már bezárt a bontó de még vannak maradék cuccok...
melo most?
mit dolgozol?
képet nyomsz a gépedről? vagy tölcsd ki az adatlapod,és ak ot megnézünk
érdekes ,eddig még nem láttalak itt soha
északa ér ide? remélem nem borítja föl a szimóm,me kin lakik a ház elött
Ezen felül sztem olyan 1500 lesz az éjszaka sátorral ha reggelit is kér az ember... parkolásért sztem nem kell fizetni vagy ha igen akkor majd megboltoljuk hogy 2 motor=1 kocsi... szóval féláron...
És az időpont akkor kinek nem jó??? Ápr. 7-8 Sástó, Mátra kemping, web: http://www.elpak.hu/sasto/
itt tájékozódhattok szinte mindenről... (részletes kocsmatérkép fejlesztés alatt majd felteszem amint kész)
új ember vagy vagy csak én nem látttalak még itt?
tuareged van neked is?
emgvolt a mocizás mára..nálatok má van vihar? nálunk még nemnagyon észlelhető semmi