Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na látod,tudom én
titok
aztán nyomtatok 1 mentet,és má rögtön nem fáztatok mi?
Am erre fele fuuj a szél, most vittem haza csajomat, hát...eléggé fázott a pofikám
Biztos katasztrófa elhárító
ak leeht nem figyeltem
melo most?
mit dolgozol?
Na további jó estét mentem melóba.
Ez furcsa pedig még kérdeztem is hogy honnan jössz ?
aha,na az jó ,még 1 tuareges
képet nyomsz a gépedről? vagy tölcsd ki az adatlapod,és ak ot megnézünk
érdekes ,eddig még nem láttalak itt soha
Egy 125-ös Wind-em van és elég rég tag vagyok itt. Egy ideig nem voltam mivel vmi lett a szolgáltatónkkal és behalt a net. Január eleje óta viszont általában naponta fönn vagyok itt bár nem mindig írok.
részletes kocsmatérkép?
északa ér ide? remélem nem borítja föl a szimóm,me kin lakik a ház elött
azé nem észlelhető mert majd csak éjszaka ér ide... és reggel 7 re saccolják a végét..
Na tegnap megnéztem a kemping helyeket... hát őő 1 van Jah és amit írtak hogy lakókocsi, az az hogy ha azzal mennél... pedig én voltam olyan kempingben ahol le volt állítva vagy 10 lakókocsi és azokat is lehetett bérelni... na mind1 ezt félre értettem...
Ezen felül sztem olyan 1500 lesz az éjszaka sátorral ha reggelit is kér az ember... parkolásért sztem nem kell fizetni vagy ha igen akkor majd megboltoljuk hogy 2 motor=1 kocsi... szóval féláron...
És az időpont akkor kinek nem jó??? Ápr. 7-8 Sástó, Mátra kemping, web: http://www.elpak.hu/sasto/
itt tájékozódhattok szinte mindenről... (részletes kocsmatérkép fejlesztés alatt majd felteszem amint kész)
cső
új ember vagy vagy csak én nem látttalak még itt?
tuareged van neked is?
na visszatértem
emgvolt a mocizás mára..nálatok má van vihar? nálunk még nemnagyon észlelhető semmi
Nálunk ugyan fúj a szél de a beígért viharnak - szerencsére - semmi jele.
Erőt, egészséget wind 125 elvtárs!
szevasztok elvtársak
Nah gondoltam szólok ide is... haver mondta hogy egész nap az megy a hírekben hogy mekkora vihar lesz én meg nem hallottam róla... ezért szólok hátha vannak még ilyen emberek akik nem tudnak róla Keressetek rá neten...
jah, akkor biztos hogy félreértettem
Maxi sztem félre értetted Elissát... ő arra gondolt hogy tőlük 1 óra miskolc... nem tőlem csak nekem Miskolc busszal +40 perc. Amúgy azt mondta hogy már bezárt a bontó de még vannak maradék cuccok...
Hétfőn rendeltem ... gondoltam mire végzek a vizsgákkal ideér... de ha tudom hogy nem akkor lehet elszaladtam volna érte...
nem tom h egyről beszélünk e de akit én ismerek az káli
az a Kapesz mickolci????
Kapesztol rendelted?...sztem jobban jártál volna ha személyesen lejössz érte...vonattal...csak egy óra Miskolc...és már szerelhetnéd is be!