Na hellloooo
Mizu erre? Na vettem benzincsövet, bilincset, tömítést, megvan feszítve a lánc meg kipucoltam a kipuffot me má nagyon dzsuvás volt holnap hozza fater bele a gyapotot... Már alig várom hogy megérkezzenek a bowdenek... patiitom össze osz gyííííííí
Nincsmit! Egyébként nem tudom, miért nem tudtál felhívni, mert én éjjel-nappal be vagyok kapcsolva... meg visszanéztem a beszélgetésünket, és ott is jó számot adtam meg, úgyhogy nem nagyon értem... Találkozhatunk majd persze, ha kész lesz a moccom, még fényezem, meg kell hozzá még sok minden. De előre szólok, hogy én nem pályázom vele, tehát arra ne számíts, hogy crossozni fogunk
Amúgy ma lefújtam az első sárvédőt, meg az oldalidomokat is, faxa lesz Arról a rohadt vázról meg 3 év lesz leszedni a festést.... Holnap megyek szórókittet venni, aztán szerintem csinálom a tankot, meg a hátsó villát Huhh, alig várom már, hogy kész legyen Majd este felnézek még, üdv nektek.
Hello Phisso köszi a segitségedet a power ügyében, megoldodott, brutál jól megy. sajna nem tudtalak felhivni pedig sokat probáltam, de mindig ki volt kapcsolva a telefonod. Vasárnap nagyot mentünk a Nagytarcsai pályán kb 34-40 en voltak kint. ha jó lenne a motorod akkor ütközhetnénk 1x.
ma rápróbáltam az etx végdobját a szimóra
kurvajó hangja van tőle a szimónak is,úh gyártok maj a gyári piff belsejébe 1 ien perforált csöves gyapotos megoldást
Mizu erre? Na vettem benzincsövet, bilincset, tömítést, megvan feszítve a lánc meg kipucoltam a kipuffot me má nagyon dzsuvás volt holnap hozza fater bele a gyapotot... Már alig várom hogy megérkezzenek a bowdenek... patiitom össze osz gyííííííí
Amúgy ma lefújtam az első sárvédőt, meg az oldalidomokat is, faxa lesz Arról a rohadt vázról meg 3 év lesz leszedni a festést.... Holnap megyek szórókittet venni, aztán szerintem csinálom a tankot, meg a hátsó villát Huhh, alig várom már, hogy kész legyen Majd este felnézek még, üdv nektek.
Széles utat!
Az idő erre felé naon király, felétek miujság?
Jó8 széles utat!!!
bye
kurvajó hangja van tőle a szimónak is,úh gyártok maj a gyári piff belsejébe 1 ien perforált csöves gyapotos megoldást