hát tényleg szép...a mocc is meg a kép is jól sikerült vitorlással a háttérben...grat axel-én is néztem 600-as fzrt de nekem nem volt meg az a fíling hogy huuu de kell..hu de beleszerettem...pedig egész jol behuzhattam volna a sráctol
+ nem elég csak lehúznia benzincsövet, sé keveréket tolni a helyére! Le kell venni a porlasztót, kiöntenia régi benyát, és olajossal feltölteni! Én jó sűrűre keverem ilyenkor, egyrészt, emrt így sikerül, másrészt mert egy deci nem árt neki :D
Engem egy 600-as Fazer bűvölt el. Ovál carbon VIPER dob rajta A hangja olyan, hogy nem lehet megállni mellette. Én kettesbe mentem 7000-es fordulaton vele 120-at...... Haver azt mondta, hogy kár hogy nem huztam tovább mert onnan kezd el menni
Hát nem csodaszép? Fenn Tihanynál a dombon! (Egyébként szerintem ez gyalogút volt, tilos ide behajtani, de tábla nem jelezte, énmeg szép fotót akartam :D )
Hja, azért látszik, mekkora nagy gyerek vagyk: kistigrincs ott figyel a slusszkulcson :D
Én a következő gépnek egy ZXR250-et néztem vagy 350-es tuareget... De a ZXR nagyon vonz, meg a kanyarbedőlős seggrakéták Csak azokkal az a baj, h könnyen el lehet szállni............
Jó estét mindenkinek!
Fireball te Szarvasról jönnél?
Azért kérdem mert akkor mehetnénk együtt, akkortályt én is arra leszek. Addigra kész lesz a gépem is (remélem). Nem tudtok vmi használható de nem túl drága nyeregtáskát, a boltban 25-30 kilót kérnének érte és csak gyöngyvászon. Mindenkinek jó éjszakát és széles utat.
Az biztos , tényleg nagyon jó kis gép, én imádom, szívesen elfogadnék én is egyet, nekem jobban tetszik mint az új rs-ek, főleg haver feket/gyögyházvörös gépe
Ilyet soha, mindig ha hozzányúlsz keverékkel kell beindítani, és utánna légteleníteni a pumpát.
A fékkarok meg nagyvas.hu -n 2 krül mozognak ha jól emlékszem, a mradék 4 ből meg vegyél benyát
Áááá te ezt nem értheted :P Ő azért Makrancos hölgy, mert folyton nyafog, meg kényeske, de ha velevagy, huhh az tökjó érzés :) Jó vele megjelenni, jó vele csavarogni-sétálni-lefeküdni(mármint a kanyarba :P) Dögös a teste, jó a segge (kicsit ugyan régimódi :) ) karcsú a dereka és ííííííímááááádom :D
Jol van nya...álmodozni csak szabad...egyszer ugyis kiprobálok egy olyan Makrancos hölgyet mint a tiéd... ...enyimé meg vad teve...állítólag vad cicával a hátán
Neked pedig azt javaslom, ha olajcső kell: a vastag nem ügy, bárhol kapsz benzincső néven, érdemes a toldást kiiktatni szerintem.... Csarénél nehogy levegőt szívjona szivattyú, mert akkor nem akar tovább szivattyúzni!
Vékonyhoz pedig modellezőbolt! Pl pesten, aaaaa asszem budafoki úton (bme mellett) van egy, asszem pelkán gyártmány, és huhh 2 mm-es talán, amikor én vettem 200 FT volt.... Bontósok régi, szétkeményedett szart akartak 800-ért adni...
most már csak moccos vidiket nézek és álmodozok meg szüleim azt mondták,hogy fék nélkül nem motorozhatok...mondom 6rongy nekem picit sok....erre meg mondták,hogy azt majd ők fizetik....úgyhogy 1 fokkal jobb.....bár még a szerelőt fel kellene hívnom mielőtt ledizzót veszek, mert ki tudja hogy ő mit fog elkérni.....
Csak ne tessék álmodozni a Makrancoshölgyemről :P IrgumBurgum! Ő kisasszonysága különbenis tök féltékeny, és folyton makacs, meg monogám fajta! MIndenestre akit eddig hagyott magáhoznyúlni, mindenki elvolt kpedve, hogy milyen lágy, finom csaj :) Egyeletesen gyorsul, jó kondiban van, és nem látszik rajta annyira a kora :) Asszem nálam fog nyugdíjba vonulni :)
helló mindenkinek......
ez a mai nap se volt semmi....msot vagy fél órája, elmentem moccozni...előtte vettem csövet a különolajozáshoz, amivel szenvedtem vagy 20percet, mire kiderült,hogy túl vastag a cső,és nem lehet betenni.....visszaraktam a régit, amibe meg nem folyt az olaj.....majnem besült avas...de észrevettem, hála az égnek. ezek után azért csak elindultam egy körre....amikor hazaértem aház előtt széttört a fékkarom úgyhogy most nincs első fékem.....
akkor a sdzerelőt ma elfelejtettem felhívni....
jah és amikor hazaértem, bent a kőre leesett az mp3 lejáccóm...utána leesett a dvd lejáccóm.....
ezek után mondom nem jöhetz semmi rosszabb.....de tévedtem, mert a gépem is meghalt....
nah és a végére ráadásul msot emg úgy megfájdult a fejem, hogy mingyá itt halok meg......remélem nektek jobb napotok volt
de azért 1 jó dolog volt ma nekem is találtam itt Miskolcon ledizzót, és 21Wattos, és be lehet tenni rendes izzó helyére és csak 1800 pénz.......
Köszi szépen!! Valamikor februárban elszeretném kezdeni h időben kész legyek vele Nyárra kell ugyanis lesz a Tuareges tali, aztán Sirok, Újszilvás, Magyarsziget(mondjuk az kb gyalog 10 perc tőlünk)
Hja, azért látszik, mekkora nagy gyerek vagyk: kistigrincs ott figyel a slusszkulcson :D
Fireball te Szarvasról jönnél?
Azért kérdem mert akkor mehetnénk együtt, akkortályt én is arra leszek. Addigra kész lesz a gépem is (remélem). Nem tudtok vmi használható de nem túl drága nyeregtáskát, a boltban 25-30 kilót kérnének érte és csak gyöngyvászon. Mindenkinek jó éjszakát és széles utat.
A fékkarok meg nagyvas.hu -n 2 krül mozognak ha jól emlékszem, a mradék 4 ből meg vegyél benyát
Vékonyhoz pedig modellezőbolt! Pl pesten, aaaaa asszem budafoki úton (bme mellett) van egy, asszem pelkán gyártmány, és huhh 2 mm-es talán, amikor én vettem 200 FT volt.... Bontósok régi, szétkeményedett szart akartak 800-ért adni...
ez a mai nap se volt semmi....msot vagy fél órája, elmentem moccozni...előtte vettem csövet a különolajozáshoz, amivel szenvedtem vagy 20percet, mire kiderült,hogy túl vastag a cső,és nem lehet betenni.....visszaraktam a régit, amibe meg nem folyt az olaj.....majnem besült avas...de észrevettem, hála az égnek. ezek után azért csak elindultam egy körre....amikor hazaértem aház előtt széttört a fékkarom úgyhogy most nincs első fékem.....
akkor a sdzerelőt ma elfelejtettem felhívni....
jah és amikor hazaértem, bent a kőre leesett az mp3 lejáccóm...utána leesett a dvd lejáccóm.....
ezek után mondom nem jöhetz semmi rosszabb.....de tévedtem, mert a gépem is meghalt....
nah és a végére ráadásul msot emg úgy megfájdult a fejem, hogy mingyá itt halok meg......remélem nektek jobb napotok volt
de azért 1 jó dolog volt ma nekem is találtam itt Miskolcon ledizzót, és 21Wattos, és be lehet tenni rendes izzó helyére és csak 1800 pénz.......