Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és hol a foto rola már bocsesz de én kajakra nem találom
Úúú, de zsír!!! Végre még egy ETX-es, üdv nálunk! Nekem meg full ugyanilyenem van, még színre is (legalábbis volt), éppen fényezem, meg felújítom
persze persze mindíg csak az egykerék...majd kíváncsi lexem élőben
ugyan már....
és hol a kép???én nem látom sehol....adatlapodon nix..akkor? jah fire- csak is a rex miatt
ohhh,a legjobb választás,nekem is full ugyanez a mocim,csak pirosba
mennyiér vetted?
na mek emberek,gyakorolok 1 kis 1kereket
helló all!
üdv körünkben.....
hány ccm es a géped? 125-ös mi?
a talira meg csak én megyek egyedül 50es vassal???????? mer ha igen, inkáb mek gyalog
kössz a gyors választ már menek is a kúthoz Raktam fel képet!!!hát.... nem tom mia véleményetek cseppet renbe kell hozni mer... Amúgy rendőrtől vettem és úgy közlekedett vele hogy nincs rajta hátsó fék!! de már azt megcsináltam rajta...
de csak azér használod a motorexet,mer bene van a nevébe,hogy rex mi?
Üdv tuareges társ!!! Képet tegyél már fel....kíváncsiak vagyunk..jah csatlakozom az előttem szóló moccos kollegához...fullsyntetic oil...én Motorex-et használok, de Mobil1...Igol...ezek is jó áruk...Valvolinet én nem ajánlom...bár van akinek jó az is, nekem nem vát be, se MOL-os oilt ne tegyél bele...
mm képet
üdv köreinken!!!
pontosan mien tuareget vettél?
125ös ?
épet rakjál nekünk
mindenkép full szintetikus motorolajat tegyél bele!
Szasztok most vettem Tuareget!!! Nagyon örülök neki! Figgy má Milyen motorolajat javasoltok a benzinhez??? Meg 1-2 jó tanácsot ha lehet Kössziiiii
az jó ha van rá elhivatottságod...meg érzéked is hozzá
na,akk ott a válasz,h mér nem evett az neked
amikor szar volt a mito,és csak power alatt ment,nekem oan barátságos volt a fogyasztása...nyeleztem én neki,nem ment vmi jól,de nem is evett..aztán megcsináltam,ak má ment mint álat,de evett is mocskosul
Jah nekem is nagyon tetszik, meg elég sok mindent tudok is már, 7 éves korom óta motorozom Mondjuk furcsa, mert más 7 éves gyerek még legózik, meg matchboxokkal játszik, mikor én már a saját motoromat szereltem... De ezt fatertól örököltem, neki is nagyon jó a kézügyessége, meg sok mindenhez ért és sokminden érdekli, mint engem. Lehet még valami számtech sulit is elvégzek a motorszerelői mellett, majd meglátom, mire lesz időm, de legfőképp pénzem...
no jah..
ráizgultál ....amugy sztem non jó szakma a motorszerelő...ugyh hajrá srácok..sok sikert
na majd ezt lessétek
Tuaregek
Húú, gyerekek, nagyon ráizgultam erre a motorszerelő sulira, szerintem nyáron félrerakok egykis lóvét és beiratkozom
persze most már minden zsírul műkszik
eddig zárva volt...és nem nyitott ki ...
Na, Tuareg125, utánanéztem a motorszerelő szakmának, hát nem egyszerű, meg nem is olcsó... A legjobb iskolának nekem a MAMI tűnt, ha érdekel nézd meg: www.mami.hu. Az a jó benne, hogy levelezőn is el lehet végezni. Na, megyünk?
Ebbe azért ne nagyon bízz, power az alacsony fordulaton teszi erősebbé a mocit.
Max akkor lesz gyorsabb ha eddig zárva volt és nem nyitott ki, akkor viszont
Mármint 96 kg.