Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

260km et mentél 5literrel? ne viccejj má,1 4t többet eszik
hehe 10 et? lolcsi 5 liter benzin 260 km, szinte mindig padlon
loveim,neked menyit evett 70es hengerrel a moci? 10et megette nem?...
maxi nak meg szerezzé má vmi fullos nőt!
az bebaszna
vagy azér,mer reggel má a garázs helyén semi se lesz,csak az alap,és a motor sehol..
az nem van max a garázsból nem tom majd kivinni a meggyfa miatt
cak a 100éves diófát kell odébb rángatni a bejáróról,h kitudj menni
nálnuk nemnagyon van semmi érdekes,lájtos szél...
jah....remélem nem kell maj sokat takarítanom
a pusztítás nyomait láthatjuk maj reggel
alap
nem szoktam mosni a szimót,minek? úgyis koszos lesz
jah kitolom én is a moccot, egy magasnyomású mosás mindig jól jön főleg ha ingyé van
alakul, de azért remélem reggel jó idő lecc, mer menni kéne csapatni egyet még mielőtt elvinném a szerelő bácsihoz meg azért hallajk róla vmit, hogy mennyire tombol az iet látni kell
hagy jöjjön, legalább lemossa a szimot, az úgyis kint áll
vájá én még nem mentem el megnézni
alakul a viharocskád?
itt már alakul esik picit az eső, meg fúj a szél nemsokára itten lecc
nemhinném,h megfordulna a szél
felétek am má van vmi erős szél vagy vmi..pil én megnézem itt mi van
mekkora jó lenne aztán megfordulna a szél, és lefújna a gépről de addig faxán lehetne küldeni
hát,140km es hátszélben 6.ba kiforogna vagy 13ezret biztos vagy 14et..mint vmi motogp s cucc
az én vasam a 80at viszi.....de egy erős hátszéllel lehet hogy elérné a 120at leforgatná az órát
hát igen,,má akinek van fizetése..nekem nemnagyon van miből finanszírozni az ien túrákat
úgyhogy üzletelgetek mindig vmit,és abból van pénzem
vihar veszély?
140km es szél? megnézem,merről fúj a szél,elindulok a másik irányba ,begyorsulok 140re,és oan lesz,mintha álnék
akkor sztem állapodjunk meg hónap közepében....meg hát fizu szempontjábol se egy hátrány...14-15
Felőlem lehet tolni... lesz majd tanulmányi kirándulás valamikor , csak még nem tom mikor úgyhogy lehet nekem sem jó a 7-8
tudom hogy már be van zárva Kapesz....de vannak még nála cuccok...amugy meg hivatkozz rám...mondd neki nyugodtan h én ajánlottam...csak annyit megemlítesz neki h tuareges csajszeee...tali-nem lehetne inkább ápr. közepe tájt?Egy hetet tolni esetleg?Ha nem tul nagy problem/14-15/...Camping igen csak egy van tudtommal is...ott a tó közelében.Vihar...hát ha itt is olyan lex mint NyEurópában...140km/h szél...