Nekem egy 125-ös Wind van nem mai gyerek de a pwr-szelepen kívül kopp-kopp még nem volt baj vele azt is csak ki kellett takarítani.
Indul mint a jó anyós - első rúgásra útszélén még nem maradtam vele kopp-kopp.
Karaj a sapi... Na remélem már holnap megjön már az alkatrész mert már mennék motorozniíííííííííííí
Holnap is vezsga hu de nincs kedvem hozzá... na mind1 majd csak lesz valahogy...
Várom már a talit... nagyon Tényleg ki az aki megy a motor kiállításra? (Bp)
Én tuti megyek , ott akarok majd venni kabátot meg gatyát hátha lesz valami eksön meg akkor már szétnézek hátha találok valami jooooooot
Na bakker úgy írnék még de most semmi nem jut eszembe...
Na de majd ha igen akkor íroook még!!!
Akkor végül megegyezhetünk abban hogy SÁSTÓ? csak mert eddig asszem 5 szavazat jött rá... és akkor már tüzetesebben megnézegetném az árakat, szálláslehetőségeket ilyeneket...
Hál" Istennek az enyémnek sincs baja kopp-kopp de azért muszáj szétszedni télen, hogy ne is legyen . Mondjuk egy fényezés, itt-ott idomjavítás azért ráfér.
Helló!
Ma legalább nem fájdítottam a szívem! Délelőtt -3 fok és nem bántam hogy nem tudok motorozni.
Találtam egy 600-as Tuareget a használtautó.hu-n de nem igazán tudom milyen széria volt ha vki tud róluk valamit az légyszi írjon hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni! Előre is köszi.
Hát én imádom...és nekem nix baja...de ez is koppp-koppp...szoval én is hallottam már jókat is róla meg rosszakat is...pl.az enyémnek én vok a 2.tulaja.....az előző egy ápolónő volt....minden esetre a gépsárkányom sztem velem fog megöregedni
1 led világít a 9ből de nem mindig ugyan az az 1.....már összesen 2 világított azóta, hogy kipróbáltam a moccban de holnap sztem veszek még egyet, mer ez így nem mehet tovább.....
Hát srácok remélem mindenkinek jól megy a tuaregje nem rossz moci de nem tudok róla sok jót mondani. Igaz ezek a kis 125ösök mint egynyári mocik tudom, de azé egy nyarat kibirhatott volna bár mondjuk rég volt tuaregem csak most megláttam a a topikot és gondoltam irok. Hát sok sikert a tuaregekhez de én mindenki helyében gyorsan eladnám mig nincs nagy baja...
helló all! nah ez a mai nap is hanyagolható volt......megvettem a ledizzót...de hála az égnek csak 1000ft volt itt a boltban, hazajöttem,hogy végre kipróbáljam, szenvedtem egy csomót,hogy a régi izzón levő kör alakú érintkezőt leszedjem....nem sikerült, aztán mondom csak kipróbilom milyen erős is a fénye úgy néz ki,hogy sikerült egy kisebb zárlattal kiütni a ledizzót....
de azért ma is volt poén.....egyik ismerősőm full berúgva ment egy kcosival, és ráadásul a jobb első kerék lyukas volt....az utcánkban vagy 4 kocsit végighúzott, meg engem is majdnem sikerült elütnie, mer én meg ott álltam a moccal oldalt....aztán csak hazatalált, de amikor láttam hogy a kulcslyukat keresi, akkor tudtam hogy full ko....
Indul mint a jó anyós - első rúgásra útszélén még nem maradtam vele kopp-kopp.