Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aprilia szerint meg legyen v2-es, mert így nyernek vele.
Jo reggelt!

Már nagyon várom a délutánt, meek a mocikáér, Tuereg 125 sok sikert az alkatrészekhez!
Na lépek én is szunyálni... álmodozni a Brevaról van is egy Miskolcon, 2 és fél miskáért... de mikor láttam hirtelen nem volt nálam annyi...
Jó8! Széles utat!
Az időjárásról meg csak annyit, hogy március végéig mondták a hideget meg a havat... Adja az ég, hogy ne úgy legyen... Nah léptem jó8 all, öltözzetek fel rendesen, széles utakat!
Én is imádom a V2-eseket, azért is tetszik nagyon az 550-es SXV Majd, ha sok pénzem lesz...
Nekem nem jön be hogy sm-be v2est raktak, az inkább legyen 1 hengeres, a túra meg sportmocik meg v2esek.
Na igen a supermotók is nagyon tetszenek!!!! SXV az kibaszott jó .... Naggyon frankón néz ki ahogy keresztbe mennek a kanyarokban... kipróbálnám azt is...
Beszéltetek róla hogy nem fértek el a robin(én rá se ülnék ), hát ez relatív, mert nekem az sv 650is kicsinek tűnik, csak az endurókon érzem magam kényelmesen, de azért egy jó kis speedet is elfogadnék , de az max pályára jó, utcára sm a király
Jah Elissa rászóltam telefonon a fickóra hogy mivan már az alkatrészekkel, azt mondta hogy utánanéz és a hétfői postával jön is.... nagyon ajánlom neki...
Na végre valaki aki nem a fostos sor4esekre izgul
Na ja én is mentem 1-2 robogóval de nekem annyira azért nem jött be hogy lecseréljem... mindenki oda van az Aprilia SR ért... nyáron kipróbáltam 1 et... hát... nem rossz... de nem is olyan jó, kicsit imbolyog, alig gyorsult, a fékei atom kemények és nagyon hülyén fogtak...
Jah és amilyen motort szeretnék majd az egy DL 650, aztán Moto Guzzi Breva 850 (túracuccokkal) ,lökök képeket...
Imádom a V2 es motor hangját.
Na megyek aludni. Holnap korán kelek, úgyhogy mindenkinek jó8 remélem hamar vége lessz a sz@r időnek, ha már ideér legalább ne tartson soká. Mégegyszer jó 8 és széles utat mindenkinek.
Az egyik haver robiját kipróbáltam csak poénból. Élmény volt - mikor leszálltam róla A lábam nem fért el, gyenge volt, a térdemtől nem tudtam a kormányt elfordítani csak egész kicsit stb.....stb.. Szóval bbbrrrrr, robogó pfujj.
www.gumibolt.hu-ezen megnézegethetitek a kül. márkáju gumik+árak
A középső simó, a chajomé (volt), a kék az enyém!
Aztán majd csinálok még, mert már nem itt tartok, csak lusta voltam...
Meg még...
hát már bocsi...nem akarom csajod sértegetni...de eléggé nem volt talpraesett...tudod mikor hagytam volna magam...bár mondjuk nekem vater alapbol nem engedte volna robogot..még ha akartam volna se...de ez szoba sem jöhetett nálunk
Motoros chaj.
motor, vagy chaj?
Nah, íme a beígért képek...
hát akkor várjuk a fotokat...
Az én chajom tud váltani. 1,5 évig szimózott, aztán nagyobbra vágyott, reménykedve eladta, az apja meg vett a pézből egy robogót! ezt hivják SZÍVÁS-nak
Köszi mégegyszer Axel!
Köszike Remélem szép lesz, mindenesetre a vázat, meg a hátsó villát nagyon fainul kell megcsinálnom, hogy ne kelljen többet szétszedni, a többit meg (oldalidom, fejidom, tank, stb.) le lehet venni könnyen később is, ha nem lenne elég szép Tényleg mindjárt rakok fel képeket, igaz még régiek, de beígértem