nem bántasz meg senkit...de sztem te non beletrafáltál akkor- vagy rád sóztak vmi rossz állapotut v nem tom...nekem pl. nem eszik sokat...és olaj+benya aztán száguldás...
Nosztalgia:
Ezt anno xlzx írta mint első hivatalos hozzászóló (aug. 22)
...
"minek kellett ez a topic? ott az endurocross vagy pedig az rx .... ezt a hülye warovex kérte akit innen sikeresen elűztünk mert túl hülye volt...szóval topic törlése szentem mehet is,senki nem kiváncsi rá."
Ehhez képest szerintem elég szépen alakulunk... lassan itt a 2300. hozzászólás...
Csak így tovább Tuaregesek! Várom már a talit!
Széles utat és rengeteg boldog, önfeledt motorozással teli órát sőt napot kívánok mindenkinek!
Eddig április első hetét jelöltük ki erre ... mivel az emberek nagyrésze suliba jár így gondolom csak a hétvége lenne jó ami ápr. 7-8 Előreláthatólag ez az az időpont amit meg kellene célozni de még ez változhat.
Jah aki nem tudná vagy nem találta: Sástó , Mátrafüred fölött 1-2 Km-re van a Kékestől nem messze...
hy hát a tuaregről elkezdem ( nem akarok megbántani 1 tuareg tulajdonost se )
volt lehet h csak én fogtam ki a legxarabat elég erős moci amíg ki nem megy belőle a kompreszió ami elég hamar bejön sokat eszik vagyis nem sokat hanem egyenesen zabál 10 l benzint kb 1 óra alatt
utánna meg tolhatom az erdőből kicsit nehéz ha 1 napot motoroztam vele utána fél napot szereltük h jó legyen nekem elegem lett belöle és elpaszoltam az uncsimnak jutányos árért azóta ő is sokat szenvedett vele csapágyak sorra elmentek elektronika adta meg magát valami geci feszabályzó hátsó fék dugatyúval is meggyűlt a bajunk engedte az olajat nekem csak rosz véleményem van róla
Kibaszott pici, gyárilag 86kg de az enyémen semmi sem volt ami nem kellett ahoz hogy menjen.