Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majdnem
Kibaszott pici, gyárilag 86kg de az enyémen semmi sem volt ami nem kellett ahoz hogy menjen.
Jooo reggelt!
no ez az....én még le se feküdtem
Jóreggelt!

Mi a pálya itt? Még nem keltetek fel?
mondom...110-120...most meg már h a power jo remélem több
lehetett volna jobb is
na mentm
cső
Talán nem tetszett?
Na majd holnap jövök valamikor.Jó8
Széles utat!
ezt most minek írtad?
elnézted a vicc topic ot?
azé ha én mennék vele,sztem az is enne vagy 6-8at
- Mi az? Szabványos szőrös állatka a fa tetején kést élez?
- ???
- Mintamókus fen a fán.
de most mentem...további szép estét Széles utat!
ovatos vok...de nem 80-nal tötyögök elhiheted...amig lehet huzni....
bíztos jó a szerelőm....és jol állította be
ennyire óvatosan közlekedsz?
nyugi én se tom h...de akárhogy számolgattuk...3 l re jön ki ...de legyen 4...akkor se sok
85kg? az meg hogy? a moto gp ből loptad vagy mi?
rg-m 4-5 litert evett, a 6 az márt tényleg kegyetlen kínzással és az is csak egyszer jött elő belőle(de 85Kg volt a gép és 25 paci 9500rpmen)
de én ezt nemtom felfogni,h hogy megy el 3 literrel egy 125s 2t,hát a crb eszik annyit,ami 4t...
nem bántasz meg senkit...de sztem te non beletrafáltál akkor- vagy rád sóztak vmi rossz állapotut v nem tom...nekem pl. nem eszik sokat...és olaj+benya aztán száguldás...
cső emberek..
mi a helyzet erre?
Nosztalgia:
Ezt anno xlzx írta mint első hivatalos hozzászóló (aug. 22)
...
"minek kellett ez a topic? ott az endurocross vagy pedig az rx .... ezt a hülye warovex kérte akit innen sikeresen elűztünk mert túl hülye volt...szóval topic törlése szentem mehet is,senki nem kiváncsi rá."

Ehhez képest szerintem elég szépen alakulunk... lassan itt a 2300. hozzászólás...
Csak így tovább Tuaregesek! Várom már a talit!

Széles utat és rengeteg boldog, önfeledt motorozással teli órát sőt napot kívánok mindenkinek!
Eddig április első hetét jelöltük ki erre ... mivel az emberek nagyrésze suliba jár így gondolom csak a hétvége lenne jó ami ápr. 7-8 Előreláthatólag ez az az időpont amit meg kellene célozni de még ez változhat.
Jah aki nem tudná vagy nem találta: Sástó , Mátrafüred fölött 1-2 Km-re van a Kékestől nem messze...
Ismeritek?

link
Tuareg 125 Sástóra én is mennék de tudnom kellene hogy mikor mert akkor úgy intézem a melót itthon. Köszi !
hy hát a tuaregről elkezdem ( nem akarok megbántani 1 tuareg tulajdonost se )
volt lehet h csak én fogtam ki a legxarabat elég erős moci amíg ki nem megy belőle a kompreszió ami elég hamar bejön sokat eszik vagyis nem sokat hanem egyenesen zabál 10 l benzint kb 1 óra alatt
utánna meg tolhatom az erdőből kicsit nehéz ha 1 napot motoroztam vele utána fél napot szereltük h jó legyen nekem elegem lett belöle és elpaszoltam az uncsimnak jutányos árért azóta ő is sokat szenvedett vele csapágyak sorra elmentek elektronika adta meg magát valami geci feszabályzó hátsó fék dugatyúval is meggyűlt a bajunk engedte az olajat nekem csak rosz véleményem van róla