Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

télleg Elissa.....te már hamarabb elmentél aludni
na de mstoan mek én is....
jo8 all, és széles utat....
Jóéjt mindenkinek
mezőberény
Na és én hova menjek talira?
Kinek van suzuki rh 250 x -e?
úgysincs senkinek ebben az országban
hát,csak
msot pihen a dolog,de maj ha megbocsájtok a mocinak,akk 1-2na alatt elkészül,mer oankor regel től estig a motort csinálom
a Bátszi motor hol van?
Ahhoz nem tudok hozzászólni, ds azt tudom hogy a jó vékony rezóknak nagyon szép hangja van
Főleg ha 3 jolly moto-ról van szó, tudom hogy 100 elmondtam de aki még nem halott ilyet nem halott motort.
helyes...mire tali lex csak összerakod ...
nagyon ritka 17esbe a cross gumma...
de a bátszi motornak van,kérdeztem őket régebben..
hát jah,főleg azzal a végdobbal,amit csináltam rá..de msot szétszedem,megcsinálok mindent,tavaszra olyan polír lesz a gép,h kalapácsal se lehet maj szétverni
Sziasztok Nem tudtok az etx-em re hátsó cross gumit, hogy holl lehet venni? 4,60-17 a mérete. Én szinte csak 18-as gumikat találtam.
Pedig szép hangja van annak a rezónak
Én is
áprilisba akartok tuareg talit?
addigra csak öszerakom az etx et...sok dolgot kel megcsinálni rajta,egyenlőre nem nyúlok hozzá... az etx is megragatt,2hétig bevolt baszva a garázsba,rá se néztem,aztán rámjött a motorozhatnék,gyorsan vettem hozzá cuccot,aztán 2nap alatt megcsináltam,de úgy,h hajnal 3kor lett kész... hengert cseréltem,duó rá,henger rá meg mindent öszerakni,powert átszerelni minden... azán kész lett,másnap fölkeltem,kitoltam,és beindult
am képzeljétek,eltört a rezo dobom is
az új arow,amit mot vettem 2hete
nem is aludtam..csak néztem NCIS-t
Te nem alszol?
ki csukta össze a verdát?csak nem te loveim
muszály, muszály, amúgy még a Dunlop, 17" os pályagumi is ELADÓ!!!!!
már itt is a kocsit árulod?
Estét!

Miújság van erre felé?

Ford Orion 1.8 diesel, egybe vagy külön alkatrésznek eladó, a jobb eleje össze van csukva.
Ha kell vkinek akkor irjon!
ezt a képet még eccer véletlenül csináltam ilyenre most találtam meg annyira nem lett rossz.......
Neked is.
bye,jo8 Elissa.....
lépem srácok...by by jó éjt
jaja....bár nekem nem tom miért teccik a gumiégetés is