Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de viszont jól néz ki
valahogy éreztem,hogy még mindig én vok itten az egyedüli, akinek 50es gépe van
125ös, de a rendőröknek csak 50
tökéletes..az jó ár érte..
etx 4eva
látom,gyári dob van rajta,1 arowot külgyél rá
és hány ccmes a gép?
100ezer volt!!! Szerintem is kiba**ott jó válaszás!! Imádom ezt a motort. Én is felújítom, maradt rá 50ezrem és szerencsére vaterom nagyon ért hozzá
a légszűrőt körbetekertem szigszalaggal, hogy ne szívjon fals levegőt, meg benne van az új olaj
mák
nekem eddig is megvolt egy olyan 4es szint kb most meg semmit nem is tanultam szinte és 4,5
mer mi lett csinálva a gépen,h elemli az elejét?
amúgy ha minden igaz, a jövő héten már nekem is jó lesz a vasam holnap hozzák a fékkart, meg úgy volt hogy veszek még egy ledizzót, de mivel 10Vos váltakozó feszültség kiüti, így az lemondva....szombaton meg megy a gépezet a szerelőhöz, aki meg széthúzza a blokkot....bár most így is akkora erő van benne, hogy emeli az elejét rendesen
hú,kis stréber
nekem jó ha 3.5 lesz
áh azé annál jobb ,de 4es nem elsz meg
3.7körül sztem
nekem is lecc majd 70es Malossi már fűzöm szüleim, hogy vmi melót gyorsan szerezzenek meg hogy a félévi bizonytványom miatt is kicsit adakozzanak, mer 4,5ös átlag régen volt már
aha,nekem is polni hengerem volt... az is ment nagyon..monyuk az 160ccm volt
Ja amugy a régi 70 es henger az pollini volt, az uj Malossi lesz, uh jol körbelövöm
Eddig basztam a rezet az 50 es hengerrel, de nem bírja az áttételezést meg kicsi/gyenge, a karácsonyi péz meg majdnem kifutja a 70 es szettet, eddig 240-250 be van a mocc, teleszkop szimering csere volt, meg par apróság, mihejts lekerul az 50 es szett, ELADO lesz, uh ha tuttok vki akinek kéne akkor szojjatok!!
és mostanra ál ösze újra a mocid?
menyibe volt a szervíz?
azé ha 120at megy egy 70ccmes gép,akk az kivan hegyeve rendesen...gondolom azé kel újítani elég hamar...
uhhh....az is szép lehetett...
uhhh az nem jó.. nekem is szart má be tuning a motoromon..még a miton..megragatt oan 150nál
Tavaly nyáron váltani akartam a simot nagyobbra, kinéztem egy Tuareg Rallyt, 150 ér hirdette a csákó, elmentünk megnéztük, elmélkedtük rajta kicsit, aztán elhoztuk 140 be, 70 ccmes qva jol gyorsult 120 at ment végbe. Mentem vele kb 1000 Km-t, eccercsak megállt az útszélén szétkaptuk, kiderült, hogy ellszállt az alsó tűgörgő, és vitte magával, a főtengeylt, hengert,hengerfejet, dugot, mindent , jött a szerviz, egy 50 es henger lett rá kerítve, de nem naogyon megy vele........ Uh most be lett ruházva egy new hengerszettre
ja jó tudni h van tuaregfed is
na,mesélj
Simo is van meg Tuareg is, a tuaregnek van egy fasza története, elmeséljem??
mien motorra?
neked is van tuareged?
vagy csak én vok lemaradva,hogy szimód van?
Napot!

Udv ujonc!

Miujság van erre felé, mien napotok volt?

Megrendeltem a 70 es hengert, Malossi tuning, kb hetfore meglessz, uh maxit eheti a fene
hát.,gyakorolni kell
am ott vannak a képek az adatlapján, neked nem jelennek meg?