Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na háj! Mizu erre?
Még mindíg nem küldte Kapesz a cuccot pedig már szerelném össze...
Az idő itt is töxar nem mintha számítana most...
Na most nem tok mit írni... majd jövök bye
klassz foto
mit reklámozol itt?
nah mek kerekezek párat még vihar elött
maj jövök
Megmutatom az utat a Praktikerhez....
nah így délutánra egész joo lett az idő, van valaki itt ilyenkor?
láttam a linket...de nem akarom ugyanazt a rizsát az enyémben is...átírni meg kissé hosszadalmas lenne..ugyh maxi jo lenne ha mélyebbre ásnál....
aprilia-racing.hu/kezdet.html tessek
öööö....dolgozom rajta........egy link volna is, de azt már berakták ide az oldalra...maj megnézem otthon és elküldöm, meg még keresek hátha lesz még vmi bár msotanában elég béna vok....ennyit nem találok....
nem kötöm orrodra...
Miért mit kértél tőle????......ugyse kapod meg
maxi-haverom anyagjait várom.....
JAJA egyetértek, am elissa a honlappal mizu?
Reggelt nektek! Annyira örülök h egy ilyen jó moccos csapat jött össze....és h itt nem a másik alázása...fikázása...felvágás...nagyképűsködés...irigykedés.. .stb. megy..hanem egy igazi összetartó moccos társaság!!!
Nekem meg rem hetfon jon a szett!
Szép napot!, Bár az itt nincs, tiszta szürke az ég, köd van, takony az iidő

Miujsaág? van vki?
helló all! senki nincs itt? bár én is suliban vok, még.... na, ha minden igaz, ma rászánom magam, hogy elvigyem a vasat a szerelőhöz
Na sztem léptem szunyálni... jo8
Széles utat!
mami? tati nincs?
am haver is 1× nézte a mocc szerelő sulikat,ő vmi pannónia motorszerelő főiskolát vagy mit nézett,az apriliával meg a ktm el van szerződésük gyakorlatra álítólag...
Jah igen a banner pontos mérete (pixelben mondjuk) meg hogy mi legyen rajta .... ezek kellenének...
Jó reggelt... jah bocs
Na egészséges lett a vezsga!
Hát igen a MAMI tűnik nekem is a legjobbnak... idén nyáron tuti nem megyek mert nem tudok annyi pénzt összeszedni amennyire szükségem lenne... tanulmányi kirándulás, mocos ruha, 1-2 alkatrész meg még nyaralni is jó lenne kicsit.. szóval sztem ezen a nyáron nem fog menni... de még egyetem mellett meg akarom csinálni...
Üdv az új Tuaregesnek! Gratu a gépeshez! Kárpitossal simán át lehet huzatni... nekem 5 ért csinálták meg, nincs rajta felirat... de lehetne rá tenni ha nagyon kell...
Az Apriliás oldalhoz esetleg ha kell csinálok flash bannert... most tanulgatom a flasht és gyakorlásképp...
Nem jött ma az alkatrész de remélem holnap már ideér... összepattintom és GOOO
Nah most ennyi mert fáj a kezem és elég szar gépelni, majd valahogy írok még...
Széles utat!
újonnan 100-110eer 1 polini kit...
haszáltan 40körül lehet kapni,én ott körüli árakra emléxem...
Okés, szerintem újonnan olyan 60-80 ezer Ft között lehet... remélem kevesebb, később lehet beruháznék én is egy ilyenbe
húúúha
nemtom halode..havert megkérdem...
Én is, csak az árát nem tudom... Mennyiért volt, nem emlékszel?