Na háj! Mizu erre?
Még mindíg nem küldte Kapesz a cuccot pedig már szerelném össze...
Az idő itt is töxar nem mintha számítana most...
Na most nem tok mit írni... majd jövök bye
öööö....dolgozom rajta........egy link volna is, de azt már berakták ide az oldalra...maj megnézem otthon és elküldöm, meg még keresek hátha lesz még vmi bár msotanában elég béna vok....ennyit nem találok....
Reggelt nektek! Annyira örülök h egy ilyen jó moccos csapat jött össze....és h itt nem a másik alázása...fikázása...felvágás...nagyképűsködés...irigykedés.. .stb. megy..hanem egy igazi összetartó moccos társaság!!!
mami? tati nincs?
am haver is 1× nézte a mocc szerelő sulikat,ő vmi pannónia motorszerelő főiskolát vagy mit nézett,az apriliával meg a ktm el van szerződésük gyakorlatra álítólag...
Jó reggelt... jah bocs
Na egészséges lett a vezsga!
Hát igen a MAMI tűnik nekem is a legjobbnak... idén nyáron tuti nem megyek mert nem tudok annyi pénzt összeszedni amennyire szükségem lenne... tanulmányi kirándulás, mocos ruha, 1-2 alkatrész meg még nyaralni is jó lenne kicsit.. szóval sztem ezen a nyáron nem fog menni... de még egyetem mellett meg akarom csinálni...
Üdv az új Tuaregesnek! Gratu a gépeshez! Kárpitossal simán át lehet huzatni... nekem 5 ért csinálták meg, nincs rajta felirat... de lehetne rá tenni ha nagyon kell...
Az Apriliás oldalhoz esetleg ha kell csinálok flash bannert... most tanulgatom a flasht és gyakorlásképp...
Nem jött ma az alkatrész de remélem holnap már ideér... összepattintom és GOOO
Nah most ennyi mert fáj a kezem és elég szar gépelni, majd valahogy írok még...
Széles utat!
Még mindíg nem küldte Kapesz a cuccot pedig már szerelném össze...
Az idő itt is töxar nem mintha számítana most...
Na most nem tok mit írni... majd jövök bye