Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah itt vok
mi a helyzet?
phisoo,én láttam vhol neten 160as hengert 127es blockhoz...
hello mindenki! www.aprilia-racing.hu egy folyamatosan fejlődő oldal! Mindenkit szívesen látunk a tagok között, bannercsere is érdekel! mail címem: takarojani@gmail.com (linkbe is) takarojani@gmail.com
Kössz a számokat !!!!
Kárpitossal át kell huzatni, azt jóvan
ha megjön a hó, akkor festéssel párhuzamosan huzatom át az ülést, nekem nem lényeg az aprilia felirat az oldalán, uh nem veszek gyári huzatot, csak anyagot.
tudjátok h lehet-e üléshuzatot kapni vagy egy teljesen új ülést kell vennem?
Bassza meg, nem csatolta a képet
Motorom:
Végre!!!!Meg tudtam nézni che társunk verdáját...grat
nem nem, sajna nem.....neten találtam
che- meg akartam nézni a képet a moccodrol..az adatlapodon...de nekem semmi nix rajta....én ezt nem értem...ha nem lenne nagy problem ....dobnál be ide egy fotof h végre megnézhessem én is....
Szépjóestét! Nagyon állat lett a festés! Te csináltad? Ha igen akkor grat!!!!!!
Jujj, sztem nagyon állat ez a festés:

KÉP
Sztem tuti lehet, de mihejst beszélek a palival, megkérdezem a hely teló számát, és már írom is ide!!
Aha, és azt nem tudod, hogy 160-as hengert is lehet-e kapni? Meg az ára is érdekelne. Köszi!
Huhhh, passz, irok 3 telo számot, mind3 motorbontó kérdezd meg:

30/9643-532 Ez nem tom hol van!
24/486-129 Ez Majosházán van!
24/475-383 Ez Lakihegyen van!
Jó lenne............és nem tudtok véretlenül paneleket honan lehet szerválni 125-ös tuareg rallyhoz???Mert volt egy nagyobb bukta és lenulláztam mindent
Szerelö hawer intezte vhonnan, csak az a gáz, ha nem lessz raktáron akkor meg kell várni míg ideér olaszból Megkérdezzzem majd a helyet?
na mek tanulni
maj 10fele még jövök
ez engem is érdekelne................
Loveim, honnan rendelted a hengert??
Csá mindenki!!!Valaki említett nemrég egy bontót ahonnan ingyen vagy még olcsóbban alkatrészeket tudnék szerezni visszaolvastam de sajna nem találom!!Help !!!
én meg dogát írok,5ösnek kell lenni ,h 4es megkapjam... hát,még semit se toduk
de most mek,vhogy ráveszem magam
Lol....holnap felelek a földrajz 5ösér....tanulni kéne