különösebben nem látok semmit. A gyertya kábel kicsit repedezett. De most is fél óráig járt és semmi leállás.
Még annyi, hogy ez mind kétszer ilyen esős időben volt. Ügye a legutóbbi az a havazáskor volt
Nem tudja valaki, hogy az RV blokkos Tuareg Rally 50-esen gyárilag milyen karburátor van? Mert az enyémen egy Dellorto SHBC 19 van, viszont ezen nincs olajcső csatlakozás.
A külön olajzás ki van iktatva, vissza szeretném kötni, csak nem tudom ezzel a karburátorral lehetséges-e?
Igen a felnibe belevan ütve a gyártási év és ahoz kell hozzáadni még egyet mert állítólag egy évvel korábban gyártják le a felniket nekem ezt mondták és a tizen akárhány motorom után ez be is bizonyosodott mindegyiknél.(persze kérdéses-e hányszor cseréltek felnit rajta :D )
Én ugy tudom hogy a felnibe van bele ütve, legalább is nekem ezt mondták.Bár nekem is ugyan ilyen motorom van sosem néztem. Az oemmotorparts-on 3 évjárat szerepel, de ahogy nézegettem nem találtam különbséget köztük: http://www.oemmotorparts.com/o...
Ráadásul rally :D utánanétem, és a bikepics-re felrakott képek alapján szerintem '90-es. De egyébként elég megbízhatatlan ez az oldal mert itt van Wind is meg ETX is. Az sem biztos, hogy aki felirata, az tudja, h milyen évjáratu az övé.
Amúgy miért érdekel? :D 50-esnek mind1 :) http://www.bikepics.com/aprili...
Szia! Először is tölts fel képet róla, akkor talán tudunk segíteni ebben :) (bár 50-esek kicsit máshogy néznek ki) A másik: Az én 50-esemen a Hátsó villán volt egy gyári matrica amin szerepelt többek között az évjárat is
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy Tuareg Rally 50-es motorról hogyan lehet megállapítani, hogy milyen évjárat? Most vettem, és nem találok a vázban semmilyen jelölést.
Sziasztok
A segítségeteket kérném, A következő a gond a motorral, beindul, megy pöc röff, húz ahogy kell . Megállok este mennék tovább megint indít semmi csak búg. Aztán egyszer csak beindul megint minden ok, megállok a lámpánál és leáll. Indítom semmi, és megint egy isteni szikra és beindul. De utána minden lámpánál leáll. Marha idegesítő, főleg azért, mert eddig üzem biztos volt a moci, most meg reszketek, hogy mikor hagy ott.
A km-óra spirál meghajtóját mi rögzíti a helyén? Mert az enyémen a meghajtó a kerékkel együtt el tud forogni, nem fix a pozíciója.