Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Castrol Power 1 Racing 4T 10W-50
Vagy 2T Ha az kell.
Az olajos kuplung miatt nem ajánlom, hogy bármi mást burogass bele, hacsak nem akarod "1-2 kör" után kuplungozni.
Kell az olajba kuplung csúszás gátló adalék.

Kicsit drága, de nem kell belőle sok. 1x ki lehet bírni.
Én már túlvagyok ezen az olaj kérdésen, és minden szakival való tárgyalás végén ezt az olajat ajánlották.

Üdv:Attila
kuplunghoz es a valtohoz egy olaj kell mivel egyben van az egesz. amugy 9 deci gyarilag az eloiras, de ott az olajellenorzo csavar....ha addig ontod akkor eppen nem megy bele 1 liter.... 10w40-es motorolaj es mehet is
Én úgy tudom hogy ,majdnem egész 1 liter kell 0.7-0.8Dl,
nekem 123-as rotax blokkos van beleraktam 1 litert és az olaj kontroll csavart kitekertem és színét sem láttam olajnak,pedig onnan folynia kellet volna és egyáltalán semmi..ezt nem tudom mitől lehet,ha tudsz tippet vagy valaki esetleg azt megköszönném.
Szerintem nincs olyan hogy külön a kuplunghoz meg külön a blokk középbe kell olaj,annak 1 beöntőhelye van.
Szevaztok
Tud-e valaki rotax 127 blokkhoz(Aprillia ETX Tuareg 125) menyi olaj kell a kuplunghoz-oldaldeknibe meg blokknak a közepébe a váltóhoz . Ja meg az első teleszkópokba egyenként menyi olaj kell (pontos adatot). Nagyon fontos lenne, előre is kösz.
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék, hogy egy alapméretes hengert (53.95) max milyen átmérőre lehet kihonoltatni hogy még meg legyen a nicasil?
ETX 350, Tuareg 350 vezérmű szíj.
Eladó 10000Ft/db.

major@zelkanet.hu
helo!
valakinek elado berugokar rotax 127-hez?
Helló
Nem rég szimeringezett fordított teleszkópok,villa befogók,első kerék eladó
Srácok ne most csináljátok hogy haldokolnak a szép vasak
azt elvittek mar, lendkerek mindig fogyoeszkoz.... jelenleg nincs masik.
34 es karbihoz új ószóm van eladó
http://www.kepesmotor.hu/motor...úszó
Attilahunter-------- a lendkerék megven még aprilia tuareg 125-höz,amiről régebben szót ejtettünk... mert kellene ha megvan..Köszi.
szabadido? mirol beszelsz? honapok ota nem hallottam ezt a szot en se
ilyen ez sajnos.melo melot kovet...foleg most tavasszal van mit csinalni nekem is..

a jovoheten nem is ugrok neki a mocinak se meg szerintem mert csak 15.e 'pihi'. nem baj addig se fogy a benzin.
irok majd ha meglett a hiba oka.
nekem 1 bajom van győrrel hogy a leheto legtavolibb varos innen kb
Esetleg nincs kedvetek eljönni kb 1 hónap mulva megrendezendő: III. Győri Húsvéti Motoros Felvonulás & I. Győri Balesetmegelőzési Napra?
2012. április 7.
9:00 - 14:00
(bővebb információ fb-n:
http://www.facebook.com/events... )

Összefuthanánk már egyszer valahol... Ezért gondoltam egy ilyen kisebb túra keretében akár meg is tehetnénk ezt :D
Meg lesz a hiba, ha neki ugrasz. Addig csak találgatunk....
Majd írd le mi volt ám a gebasz. Netán egyszer lesz egy hasonló gépem és tudod.....

Hát a hétvégére ígértem egy karikát, nem úgy néz ki, hogy lesz belőle valami. Meló volt ma is, holnap is az lesz. Mikor lesz már szabadidőm....
keresd itt forumon "honda022"-t. neki vannak 50eshez bontott cuccai, hatha van idom is meg.
jaaa

ma nem volt kedvem nekiallni szorakozni vele...nem volt kedvem mergelodni.
hat nagyon remelem hogy nem kinai fos gyertya...

nagyon ramjar ez a szabadonfutos tema....most csereltem ki ugye telen mert atugralt....jo is volt eddig...rem most is az meg
akar meg a gyujtas is szopathat mert azt 3 napja csereltem..... meg volt repedve a gyujtasdeklim es ott engedte az olajat...aztan nem volt kedvem atszerelni az alaplapot igy attettem kompletten gyujtassal a jo deklit...igy csak 3 csatit kellett atpattintani elvileg jo gyula az is.....de akar az is szivathat ugye.....
Nem mondtam, hogy cserélj csak a szezon kezdést szidod...

5000-res iridiumos.... baszhatod, ha valami kínai koppintás....

Lehet, hogy a szabadonfutó szivat.... csak nehogy szétforgasd az önindítót.... ha nem "old" le.
Hello mindenkinek!
Valakinek 123-as henger (+ dugó ha van) eladó? Csak tökéletes nicasilos, vagy honolás után tökéletes állapotú érdekel!
Előre is köszi!
gabipe@citromail.hu
Sziasztok.. Gyorsba kéne tuareg 125 höz egy lendkerék.... HELP... ha valaki tud légyszi írjon és megbeszéljük a részleteket... Köszi ..Sziasztok
Sziasztok!
Bár még új vagyok a fórumon, de rögtön belecsapnék a lecsóba...
Tuareg Wind 50-hez keresek jobb oldali, ülés alatti idomot, de sehol sem találtam eddig, pedig már pár bontóban már érdeklődtem :(
Tud valaki segíteni?
Előre is köszi!
Heló!Valakinek esetleg nincs aprilia tuareg 123-hoz tömítés készlete,vagy csak a henger tömítések:-víztér,-henger/hengerfej tömítés,-hengertalp tömítés. Ezek érdekelnének,vagy akár készletben is.E-mail ahová írhatsz: simsonbr@freemail.hu Köszi.
Keresek Aprilia ETX blokkot
Legfőképpen 125cc kellene, de jöhet ami belemegy más is...

pudleiner@freemail.hu
De még nem akarom elkiabálni, mert csak egy 11km-es kört mentem vele