Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na.. Gratulálok! :) Remélem, csak ennyi volt a gond :)
Úgy néz ki, az enyém megjavult, egy alapos karburátor tisztítás, és gyertyacsere után.
ETX 350, Tuareg 350 vezérmű szíj.
Eladó 10000Ft/db.

major@zelkanet.hu
Sziasztok.

Keresek ETX 350-hez központi rugós tagot.
major@zelkanet.hu

Az ajánlatokat előre is köszönöm.
hat en nem szeretnek dugot cserelni kezdetnek

az lesz, iden mar 6.jara leveszem a gyujtasdeklit es ralesek kezdetnek az inditasra es a szabadonfutora.+gyertyacsere (hulyet kapok ha 20 km utan behallt az 5000res irridiumos gyertya )
Az derék. Nem irigyellek.
De, nagyon ismerős ez a szezon kezdet.... tavaly én dugócserével indítottam....

Vezérlést át kellene nézni először.
Aztán lendkerék.... hitvány simsonnal hasonlóképpen jártam.... hol jól ment, hol pedig sehogy...... Lenyalta az éket és önállósította magát.
ahogy mondod
vannak szar napok, de ha megnézem 2 ilyet videót máris jobb kedvre derülök http://youtu.be/6zSvpF8wmME
valaki aki bélelte már ki a kipufogót gyapottal, elárulná hogy hogyan kell?:D gondolok pl milyen vastagon stb..
ebben bizok en is hogy csak vmi aprosag lesz. ereztem en mar reggel hogy valami nem lesz jo a mai napban. rossz eloerzetem volt egesz delelott vmiert......erre tessek...... ilyen az en szerencsem.
Remélem hamar megtalálod a hibát, és kiderül, hogy csak egy pár ft-os probléma volt :)
(Azt hiszem, hogy ma inkább nem ülök motorra.. :D)
ugy latszik ez egy ilyen nap

en is jottem haza a pegaval mikor 3000nel nagyon nehezen akart tovabb porogni 4.ben...nagy nehezen tovabbporgott... vmi nagyon furcsa zajt hallottama blokktol...igy rakuplungoltam reflexbol....meg is allt alattam a blokk... probaltam inditani de mikor indult volna egy femes csattanassal megallt mindig... 20. inditasra nagy nehezen beindult mintha mi se tortent volna haza tudtam jonni szerencsemre (20 km) miutan hazaertem utana 10 percel probaltam inditani de azota semmi, nem indul be egy istenert se!

jol kezdodik a szezon.....
Na, megvolt az első szivatás a tuareg részéről.

Gondoltam, megyek egy kisebb kört, de az ötödik kilométernél egyszer csak történt valami, és leállt. Hosszas kínlódás és tologatás után beindult, de 7ezres fordulat alatt nem ment, de nagy nehezen felkínlódtam 7ezer fölé, nyélgázon, lassan feldadogott. Kb. 2 kilométer után megint megállt, hosszas rugdosásra beindult !hátrafelé! Újabb tologatás, de végül 8-9ezres fordulaton dadogva haza tudtam gurulni vele.

Valakinek valami tipp esetleg a probléma okára? Lehet, csak egy szimpla karburátor dugulás?
elvileg az egyik tocsavarnal nem stimmel teljesen, ki szoktak boviteni a hengeren az egyik furatot es ugy felmegy.
Sziasztok! Ha van valakinek tuareg rally 50-hez gyári légszűrőháza kompletten, az kérem jelezzen!
Hellotok!
Rotax 122-es henger felmegy gond nélkül rotax 123-ra?
Előre is köszi!
dehogynem. :D
3500 ft-ert akar azonnal adok 1 makulatlan allapotut.
irj vagy hivj es megbeszeljuk a reszleteket.
attila.hunter@gmail.com vagy 06705655856
Sziasztok engem 127 Rotax blokkhoz kellene az öniditohoz egy bendix nem tudtok valamit ? :)
sziasztok. Pegasohoz, hol tudok venni gyertya pipát és kábelt? Valami olyan kéne ami vízállóbb, mint a gyári. Sztem valahogy párát kap vagy ilyesmi és azért áll le a motor esős időben.
aztan majd meseljel rola milyen., foleg esoben leszek kivancsi ra.

nekem metzeller endurance volt rajta mikor vettem de nagyon nem valt be esos idoben...csuszkalt a segge rendesen...

most dunlop trailmax-al probalkozok.
en feldocogok vele 2800ra es ott mar elviselheto eppen a szogletes fotengo de mindez csak varosban amugy...2800nal kb 50nel megyek pont...ora szerint 55, de ugy is csal. :D kulteruleten meg atlag 4-4500-os fordulaton 90-100....
Na ma meglett az új guma az első kerékre már be is dobtam a villák közé Metzeller Tourance
ez pontosan így van ahogy mondod
ja azt nem néztem hogy 650
Sziasztok! nincs valakinek véletlen gyujtás felőli főtengelycsavarja 50-es 3-sebeséges blokkhoz?