Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha érdekel tudok olcson hengert vagy hengerszettet is!
emailon keress meg:
patvaros87@gmail.com
Üdv
én tudok rendelni neked hengert jó álaputut 30 ba!
Sajnos a 160 henger nagy lenne...Igy is sokat eszik és 65 kg-ra elég a 125...(pláne ha új henger lesz....)
Eladó 34-es powerjetes karburátor! 12 ezer!
Csak telefonon
30-25-62-333
hát ezt "itthon mértem" :D kis kézi mérővel.
Csak azért kérdezem mert hogy otthon méred vagy esetleg szervízben dolgozol és ott méred , mert én a szervízben az autókon gyári digitális mérőműszerrel mérem. mert ha otthon mérnéd arra lettem volna kiváncsi milyen cuccal
Sziasztok!
ROTAX 127-es blokra keresek berugókart, és kilóméter meghajtó csigát!
Emailcímem: aprilia.rotax.127@gmail.com
Válaszokat előre is köszönöm.. :)
sziasztok
Petróleumot hol lehet beszerezni?
Nekem van 160-as Polini hengerem hozzá ha érdekel :D
Hali
Segítséget szeretnék, van-e valakinek egy rotax 127 Rave blokkhoz berúgó kar,használtan,bontva vagy esetleg újonnan?Vagy tud olyan honlapról ahonnan lehet venni.
akkor nem tudok segiteni henger ugyben sajnos...
Nekem 123-as van benne...
milyen tuareged is van? 127es vagy 123as blokkos?
nekem 127eshez van jo hengerszettem, popec assowerke dugoval.
én tudok intézni mindet mijen henger kell?
rákérdek menyibe van ha megfelel utalod a pénzt hogy bisztos legyek bene hogy kell én megredelem és küldöm le hozád!
06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Az lesz, keresek a neten vmi felújított hengert... Esetleg tud valaki?
Azért kérdeztem, mert etalon, hogy kompressziót üzemmeleg motoron mérünk.....
Aztán, ha karcos meg már a két gyűrű közt kormos, akkor az kuka.
Felújítás.....
Annak kicsi az esélye, inkább azért, mert van két szép mély karc a hengerben, meg hát a gyűrűk se az igaziak, a dugattyún az első gyűrű után már kormos.... Sztem ráférne egy felújítás... Az 5 bar alapból kevés...
lehet csak gyürütörés!
De igazából ma fél órán keresztül pörgettem, de nem tudtam felfűteni 80 fokra... Úgyhogy melegen nem is tudtam volna megmérni....
Hidegen...
Meleg motornál vagy hidegnél ennyi?
Lehet igazad van, de ma mértem a kompressziót, 5 bar fölé nem akart semmikép menni a mutató. Szerintem felújítás után fog menni szívató nélkül is.
Hali
Segítséget szeretnék, van-e valakinek egy rotax 127 Rave blokkhoz berúgó kar,használtan,bontva vagy esetleg újonnan?
Ja és még annyi lenne ez hova kell kötni?Előre is köszi!
VHSB 34 LD* elírtam
Szevusztok! Valaki meg tudná írni nekem, hogy a Dellorto VSHB 34 LD karbin hová kell kötni a csövet, ami az olaj pumpáról jön, meg kell-e még rá valahová valami vákum cső, mert látok rajta 3 helyet ahová csövet kell dugni? Köszi előre is