3000 alatt nekem se nagyon hasznalhato amugy. 2800nal eppen eppen el lehet gurulni varosban... de alatta halal.... mintha kocka lenne a fotengely benne
akkor megeszi a magaet. :D
en nekialltam megkeresni hogy hol szivarog az olaj, mert csopogott rendesen melegen. :S meg is talaltam az okat, a gyujtasdeklinek az egyik fulenel ahol felcsavarozom meg van repedve a dekli es ugye menet kozben nyomja ki az olajat ahogy megno az olajnyomas. keresnem kell egy jo aluhegesztot aki megcsinalja majd nekem, vagy bontottan keresek deklit.
fogyasztasban amugy nekem 7,5 liter korul megallt akkor is ha teptem a fulet. bar most kivancsi leszek milyen lesz az uj irridiumos gyertya jelent e majd vmit vagy csak dragabb mint a sima. :D
a 10 az soknak tunik nekem igy elsore.
Hellotok!
Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de arra vagyok kíváncsi, hogy egy nicasilos henger honolása ugyanúgy megy végbe mint egy egyszerű henger honolása? Nem kell hozzá vmi spec. szerszám? (x2)
Már tegnap este hatkor kivették, begyulladt és nagyon égetett.
Miután megvolt a "műtét" kalózként járkáltam. Leragasztották....
Most lábadozom, még gyulladásban van és nagyon érzékeny a fényre.
Napszemüvegbe, gépezek most....
Egy-két fontos dolgot meg kell vizslassak.... muszáj.
Még pár nap, és akkor....
Hétvégén, bedobom az akksit a gépbe és meglesz a kör.
Jobbulást! :)
Lassan majd te fogod megosztani velünk, h mennyit motoroztal. ;)
Amúgy lassan elérem a 300-at :)) nagyon szeretem ezt a motort, csak rájöttem, hogy nagyon sokat eszik :/ sikerült kihozni belőle majdnem 10l-es fogyasztást azzal, hogy elég sokszor.megúsztam a bajszat :D
Mostmár megvolt az ism erkedés, úgyhogy mostmár 3000 felé csak elozesnel megyek :D
Megnézem, hogy mennyivel eszik kevesebbet...
Nektek mennyit eszik?
Jó olvasni, hogy motoroztok már.
Nekem még nem sikerült egy lépést se tennem az ügyben.
Felhívom figyelmeteket, ha csak egy kis szar csavart is kell elvágnotok flex-el, húzzatok védő szemüveget ! ! !
Ma egész nap ezidáig vágtam a gerendákat és csak egy percre nem húztam fel..... meg is lett a baj. Holnap go szemészet!
Kopjon a dugattyú az idei évben is, mindenkinek jó motorozást !
Én is gondoltam rá, de alacsony vagyok még a tuareghez is.. nemhogy az RX-hez .. :D Majd lehet, hogy én is beszerzek 1 kisebb bokorugrót.. bár elég nehéz lesz találni egy méretben megfelelőt :D:D
lesz ebbol meg motorozas is a heten
en nekialltam megkeresni hogy hol szivarog az olaj, mert csopogott rendesen melegen. :S meg is talaltam az okat, a gyujtasdeklinek az egyik fulenel ahol felcsavarozom meg van repedve a dekli es ugye menet kozben nyomja ki az olajat ahogy megno az olajnyomas. keresnem kell egy jo aluhegesztot aki megcsinalja majd nekem, vagy bontottan keresek deklit.
fogyasztasban amugy nekem 7,5 liter korul megallt akkor is ha teptem a fulet. bar most kivancsi leszek milyen lesz az uj irridiumos gyertya jelent e majd vmit vagy csak dragabb mint a sima. :D
a 10 az soknak tunik nekem igy elsore.
Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de arra vagyok kíváncsi, hogy egy nicasilos henger honolása ugyanúgy megy végbe mint egy egyszerű henger honolása? Nem kell hozzá vmi spec. szerszám? (x2)
Hát, remélem hétvégén összejön egy moccozás.
Az igen, nem cicózol.
Már tegnap este hatkor kivették, begyulladt és nagyon égetett.
Miután megvolt a "műtét" kalózként járkáltam. Leragasztották....
Most lábadozom, még gyulladásban van és nagyon érzékeny a fényre.
Napszemüvegbe, gépezek most....
Egy-két fontos dolgot meg kell vizslassak.... muszáj.
Még pár nap, és akkor....
Hétvégén, bedobom az akksit a gépbe és meglesz a kör.
Lassan majd te fogod megosztani velünk, h mennyit motoroztal. ;)
Amúgy lassan elérem a 300-at :)) nagyon szeretem ezt a motort, csak rájöttem, hogy nagyon sokat eszik :/ sikerült kihozni belőle majdnem 10l-es fogyasztást azzal, hogy elég sokszor.megúsztam a bajszat :D
Mostmár megvolt az ism erkedés, úgyhogy mostmár 3000 felé csak elozesnel megyek :D
Megnézem, hogy mennyivel eszik kevesebbet...
Nektek mennyit eszik?
lassan de biztosan megerkezik az idei motorosszezon vegre
patvaros87@gmail.com
ÜDv
Jó olvasni, hogy motoroztok már.
Nekem még nem sikerült egy lépést se tennem az ügyben.
Felhívom figyelmeteket, ha csak egy kis szar csavart is kell elvágnotok flex-el, húzzatok védő szemüveget ! ! !
Ma egész nap ezidáig vágtam a gerendákat és csak egy percre nem húztam fel..... meg is lett a baj. Holnap go szemészet!
Kopjon a dugattyú az idei évben is, mindenkinek jó motorozást !
http://www.sokmotor.hu/hirdete...
adatlapomon elérhetőség
de majd lesz vmi jo fogas. :D