Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépjóestét! Az a helyzet hogy nekem is mind1 hogy hol találkozunk, mert ha messzebb kell menni akkor legalább többet tudok motorozni Amúgy nekem is ha minden jólmegy akkor március végére lesz jogsim. De akkor én már hivatalalosan tudok menni
azért trakee-a Replicádat szívesen tesztelném
ööö....szoval...szohoz se jutok trakee
Szerintem legjobban jártok a július-augusztussal, meg a Balatonnal, mert akkor van ok a bikinire, meg Elissa se fagy meg :P Bár asszem nem egy önként jelentkező lenne a testhőmérsékletének emelésére, de az egy másik történet, és semmi köze a Tuareghez....
Áááááá de megint milyen vagyokmár... még egyszer bocsánat!
május nem?
jó lenne,ha má márciusba lenne,tudnánk csapatni
addigra öszerakom az etx et( májusra)
Nincs semmi gond....akkorát nevettem a hozzászolásodon, még most is kuncogok ...jó fej vagy....jah bickini ...szép narancssárga van
Amm nekem csak márciusba lessz jogsim , ugyhogy kizárt hogy megyek
Nos bocs, tök sokat izéltem, de nem bírom kihagyni Belémbújt a kisördög
Szóval látványosság? Te majd nézed a motorokat,a többiek meg téged Hja, és miniszoknya, bikini előny

Mé egyszer bocs, de ezt a labdát nem tudtam nem lecsapni
hát,eléggé daradokba van,és ne mis igen fox má azzal mocizni
de van,az a lényeg
JÍÍÍÍÍHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Na elvileg olyan 2-3 ezerből meg lesz a spirál is meg a power bowden
Már csak azt várom hogy ideérjen
Na háj,
a teszt negatív lett de ezt most hagyjuk.
Fireball elsőre is megértettük hogy Citromm Tuaregjének annyi de arról a környékről csak egyedül jönnél akkor? ezért gondoltam hogy ketten jönnétek... mivel mondtad is hogy nem lenne túl jó lerobbanni valahol egyedül a pusztában... De ezt majd ti megbeszélitek... amúgy van aki nem tuareggel jönne mint pl ETX Tuaregnek a fia, Tuareg haverjai meg van aki RX-el szóval ha úgyérzed közénk tartozol akkor miért ne jöhetnél?
Na majd írok kicsit később megyek ebédelni....
Én egyáltalán nem azt mondtam hogy ne gyere... legalábbis ha nekem szántad ezt az üzenetet. Az jön aki akar szerintem, akármilyen motorral...
Hát nekem jó lex Sástó....ha a többieknek is megfelel...jah amugy iwiwen van tuaregesek baráti köre...oda beléphetsz...ez nem olyan hivatalos club...de összetartja a csapatot...meg majd lex weboldalunk is ...áprilisban lex a tali ezt már megdumáltuk...konkrét dátum még nix...szeretettel várunk minden tuaregest
Jahm , és meggyugodhacc , nem megyek el a tuareg talitokra mivel nem tuareggel motorozom......
Jah , amm Haj=Fireball a féjreértés kedvéért
Haj , nekem is van tuaregem!!!!!!
Csak éppenséggel nem megy , és valószínű nem is fog:) De a pegasoba is vannak tuareg cuccok ugyhogy nemkéne beszólni!!!
Amúgy előbb voltam röngenen , és valószínű eltört valami csont a gerincem melett a mutkori tuareg ugratásom következtében
fél2-re megyek vissza a leletekért , de remélem semmi gond
Hello

Szerintem sok minden nem kell hogy tagja legyél a clubnak csak legyen egy tuareged, nincs igazam ? Széles utat.
Halihó!
Mindenki motorozik?
Én is azt tenném, de épp most szedem szét a gépet, plussz még szeretném le is festeni tavaszra.
Tuareg125 Szeretnék menni a talira áprilisban lécci írd meg pontosan mikor is lessz és mi kell a klubtagsághoz?
tuareg tali...
és it úgy tudják,h te i stuareges vagy
pedig én má montam, h darabokba van és pegazobol építed a supermotot,de nem értette meg senki
na go sleep
Mert milessz sástón vagy mi?
hány km et kéne nekünk menni?
hát,maj vhogy mecsináljuk az etx et..
sok sikert a vizsgához......a szavazást illetően nekem mind1...bár 100km picit egybe sok,de ki lehet bírni, úgyhogy tőlem is mehet..... nah de már télleg jo8
Nah akkor eddig 2 szavazat Sástóra De még Fireball meg Citromm nem nyilatkozozott.... mert nekik kellene kicsit többet menni... Tuaregnek meg sztem tök mind1 Sopronból
Nah jó8 holnap vizsga... majd jövök valamikor... remélem ez már meglesz...
Széles utat!
Huuu , gyerekek , ez a mai pálya nagyon ottvolt:) Volt egy kép probléma a 600-as beindításával , de csak beindult , aztán nincs megállás:D
hallod haj , nemolyan vészes a mocid , maj hónap megcsinájjuk!!!!
Lényeg a lényeg hogy a 600-as nagyon megy , ugratók is volt voltak , igaz okoztam 1 kis balesetet , de ottsem volt gond
Szerencsésen haza is értünk , motor egybe van , igaz a végdobrol leégett a hőálló matrica , de sebaj , majd hónap
Na jóéjszakát motorosok!!!!!!!
de majd le fog esni.....
nah léptem, bye