nekem csak előre kéne egy 18"-os kerék......mert nekem elöl most 21"os van és mivel hátul 18-as, így előre is azt szeretnék de oan kéne ami ugye első kerék, és piros színű tárcsafékes agya van
Loveim, annak a robinak nincs a forgattyúsház alatt csavarja?? Az én ETX-emen pl van egy csavar, pont ezért, hogy ha víz kerül bele, kitekerem, azt lefolyik... Egyébként a robogók sztem se motorok, sokkal jobban hasonlít pl egy motoros tolókocsihoz...
Ma már majdnem sikerült a vázról teljesen leszedni a festéket, már csak egy kicsi van, de kromofág híján elég nehéz... Hátsó villáról már leszedtem, meg a többi kis alkatrészről legalább. Oldalidomok, fejidom egyszer lelakkozva, visszacsiszolva, első sárvédő másodszor is lefújva, visszacsiszolva Nagyjából ez az állás most, majd a héten megyek még anyagért Azt hiszem a vázat fogom erőltetni, mert, ha az meg a hátsó villa kész, akkor lehet összerakni a moccot, a többit meg tudom közben is csinálni
Nah majd még jövök, széles utakat!
jah iesmire gondoltam Tuareg125...gábor-igen? hát engem még nem baszott át...és sztem egyáltalán nem drága...nézd már meg a bolti árakat..meg máshol...persze erről nem akarok vitát nyitni....sztem nem véletlen volt h annyian jártak hozzá
hali.
ha kálba mész a kaparohoz akkor vigyázz mert egyszer engem is megszívatott, sárvédö kellett az rg-hez azt mondta van mikor elmentem meg nem igazán találtunk semmit. szerintem eléggé drágán add mindent
üdv:gábor
Azt a fényvisszaverőst? Nem tud valaki olcsón olyat? néztem boltbn valami 2-4 ezer körül van, egy nyomorult fényvisszaverős levonó az egész... menjenek már a fenébe...
Na ja ha ráérsz ugorj el...
Miujság van veletek?
Phisso: egy robogón semmi sem úgy van, ahogy azt egy ember elgondolná!
Amúgy u.a. kell mint a tiéden van.
Ma már majdnem sikerült a vázról teljesen leszedni a festéket, már csak egy kicsi van, de kromofág híján elég nehéz... Hátsó villáról már leszedtem, meg a többi kis alkatrészről legalább. Oldalidomok, fejidom egyszer lelakkozva, visszacsiszolva, első sárvédő másodszor is lefújva, visszacsiszolva Nagyjából ez az állás most, majd a héten megyek még anyagért Azt hiszem a vázat fogom erőltetni, mert, ha az meg a hátsó villa kész, akkor lehet összerakni a moccot, a többit meg tudom közben is csinálni
Nah majd még jövök, széles utakat!
ha kálba mész a kaparohoz akkor vigyázz mert egyszer engem is megszívatott, sárvédö kellett az rg-hez azt mondta van mikor elmentem meg nem igazán találtunk semmit. szerintem eléggé drágán add mindent
üdv:gábor
Na ja ha ráérsz ugorj el...