Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo!
van valakinek jo fotengelye elado meg lendkereke rotax 127es blokkhoz?
Hellósztok

Keresnék Aprilia ETX 125 blokkot, kompletten mindennel ahogy van cakk-pakk....ki mit ajánl fel?

pudleiner@freemail.hu
Sziasztok!

Aprilia Tuareg 125 poweres gépem van és egy olyan problémám van vele hogy 4ezernél többet nem pörög ha fulgázon húzom akkor sem :/ Mi lehet a hiba ?
A link nem lett jó, erre kattints.
Szia! Nekem vannak alkatrészeim, 4-es váltóm is, írj egy emailt, vagy hívj fel nyugodtan.

0630-7255588
honda4022@gmail.com

Nézz szét a Vaterámon is: http://www.vatera.hu/listings/...[min]=&csp133[max]=&csp33[min]=&csp33[
max]=&csp34[min]=&csp34[max]=&ob=1&obd=1&us=honda022
Ja azt elfelejtettem hogy 50cm be esetleg 4-vagy több sebeséges blokk is jó lenne.
Sziasztok! most vettem 1 tuareget amibe 3 sebeséges 50cm blokk van van vagyis kivan szedve belőle és kérdésem lenne hogy tud e valaki 80-125cm-is blokot hozzá ami jó lenne bele? email: atyi22@freemail.hu köszönöm előreis!4
kb 5 cm.....
Szasztok ha netan valaki tudna elerheto kozelsegben Pegaso Cube-hoz oldal doboz konzolt az rikkantson thanks a lot
Kösz! Irtam mailt
Rotax 127-es blokkalkatrészek eladóak!

palacsinta@citromail.hu
20 975 3270
szivocsonk van, es olyan kis konyokom is van mi kell neked 2 is akar. :D
attila.hunter@gmail.com
vagy
06705655856
szinte mindenem van tuareghez ami csak kellhet.
blokkcuccok, kerekek, felfuggesztes, idomok, fekcuccok, lampak, vaz, minden ami a motoron van gyarilag. :)
Ennyire pontosan nem tudom, hogy mennyi esett, de azért van bőven.. :D
Sziasztok! Rotax 123 blokkfelek eladóak 1800FT/a 2db, posta is ok.
Közép és jobb oldali. Továbbá az a kis fogaskerék is megvan....de ne kérdezzétek hova való már nagyon régen bontottam ezeket az alkatrészeket még a saját RX-hez ami már rég nincs meg.
Kompatibilisek a blokkfelek Rotax123 : Tuareg 125, Rx125, Pegaso125, Tuareg Rally125 -be.
Szép napot Tuaregesek és ex Tuaregesek!

Felétek mennyi hó esett? Nálunk 40 cm.
Na azt a könyököt még keresni fogod egy darabig.. nagyon ritka dolog sajnos. De bontóknál lehet, hogy van.. majd fellépnek a többiek és lehet, hogy tudnak ebben segíteni :)
A spirálban viszont tudok segíteni:
http://www.cma-motor.hu/BOWDEN...
Az én motoromba ez tökéletes volt (Tuareg Wind 125 ('89))
Ha felhívod őket, akkor megmondják, hogy pontosan melyik is jó a te motorodba.
Csak ajánlani tudom :)
Üdv köztünk :)
Az első ami szemet szúrt ezen a hirdetésen, hogy a gyártási év biztosan nem valós. Tudtommal akkor már nem is gyártottak Tuareget. Az első teleszkóp is elég furcsa, mert az újabb Tuaregeken már fordított teleszkóp van. Az enyém 89-es és már fordított teleszkóp van. A blokk is arról árulkodik, hogy régebbi mint az enyém, mert ebben rotax 127-es (enyémben rotax 123) van amit a régebbi kiszerelésekbe raktak (nem azt mondom, hogy rosszabb, de régebbi)
A felszereltségnél is van pár vicces dolog: 12 V rendszer, chip tuning, sport kipufogó, sport légszűrő,
Én nem leszólni akarom, csak felhívtam a figyelmed pár apróságra ami szerintem vicces :D

Egyébként az én motorom is eladó:
http://www.hasznaltmotor.hu/hasznaltmotor/hasznaltmotorok/1992
88/APRILIA_TUAREG_WIND_125_%28Rendsz%C3%A1mos%29_%28Csere_is%29_.html
Hi! Karbi sziivócsonk, ...de ami fontosabb lenne az km-spirál, és az a kis "könyök" ami a müszerfal és a km-spirál csatlakozásánál van. Spirált már próbáltam rendelni de nincs sehol.... Tuareg Rally amúgy 93-as
Sziasztok!
Aprilia Tuareg Wind125-el szemezgetek következő motornak.
A neten ezt találtam eladót:
null
Van olyan tag aki elakarja/ el fogja adni?
Kizárólag papíros érdekel!
Szeretnék pár fontosabb adatot megtudni róla!
Írd le nagy vonalakban, hogy mi kell és össze fogjuk szedni neked.. mindenkinek van valamilyen alkatrésze. :)
Hali! Tuareg 125höz keresek pár alkatrészt(nem blokk). aki tud segiteni irjon rám!
Hat igen azaz egy henger igen jol tud szolni en is nagyon szeretem de ennel meg jobb mikor krossz 4T vel tepsz a palyan es uveg hangon szol alattad en attol tudok becsinalni olyan jo
Hat en egyenlore csak az aksit vettem ki belole ez a szervizem eddig, majd kicsit melegszik az ido majd csinalok ezt azt ha mar nem fagy oda a kezem
hat igen ilyenkor hatrany a dolog, de ha barmi van menet kozbe az egyik karbival a masik meg hazavisz vhogy
ez a lenyeg amit leirtal, szep hang, dinamikus gyorsulas
a rangatas meg is marad majd sztem, az nem a karbitol van.legfeljebb kicsit lemegy fordulatszamban 3000 ala. :)
1 hengernek ez az atka kis fordulaton, szinte erzed ahogy atbillen a munkautemben a fotengely

nekialltam en is szervizelni a kicsiket, egyenlore kuzdok az aksitarto fedel berohadt csavarjaval