annyi lesz is tuti darabja ujonnan. de leg tudod hogy uj van benne es nem lesz gond vele sokaig tuti. mondjuk nem esik jol radobni meg vagy 25-t hirtelen ugye a vetel utan szinte par nappal..de benne van a pakliban az ilyen, ezt belekalkulaltad te is gondolom
ha nem lesz mas gond akkor meg azt mondom jo vetel volt nagyon
Ebben az esetben nem örültem annak, hogy dupla karbis a picike.. :D
Amúgy a szerelő azt kérdezte, hogy hogy ment eddig ez a motor? - állítólag annyira szét volt szedve az a membrán h mennie sem kellett volna a motornak.. nemhogy "száguldoznia"... - :D:D
Amugy eddigi élménybeszámoló: Még ha hibás karbikkal is mentem vele, kegyetlen jól húz és gyorsul.. A hangja eszméletlen :D
Még nem ismerem a fokozatokat pontosan, de azt hiszem, hogy 3-masban megrántottam a gázt, és pillanatok alatt 80-on volt a km óra.. :D (ez volt a max amit mentem vele) Azért óvatosan bánok vele, csak - gondolom a karbik miatt - 3000-es fordulaton nagyon rázott a motor. Tehát vagy felette vagy alatta.. Alatta ugye nehézkesen megy, így felette kellett tartanom.. :D
Amikor az első kigyorsításnál meghallottam azt a mély morgó hangot... leírhatatlan.. :D
Már nagyon régóta ez volt az álommotor... és nem csalódtam benne.. sőt... még jobb lett mint álmodtam.. :)
Ahogy kész lesz, nem lesz hó és ilyen nagyon hideg - -5 felett már jó - , beleteszek még jópár km-t :D
A szerelő németből hozatja és azt mondta, hogy kb 10 lesz darabja. Én mondtam, hogy rábízok mindent.. Csinálja meg jól.. (Elég értelmes embernek tűnt, aki érti is a dolgát)
Most ha megkapom a "számlát" lehet, hogy szívni fogom a fogam, de úgy vagyok vele, hogy most jó lesz... Már csak meg kell tartani ezt az állapotot.. Ami ha rajtam múlik, ebből még 10 év múlva is motor lesz..
multkor lattam akcios membrant karbiba 12e/db aron
eleg jo aron adjak oket sajnos, majdnem erdemesebb venni egy bontott karbit jo membranokkal.
mondjuk abban is biztos vagyok hogy lesz meg 1-2 cserelni es szerelnivalo ugy is, ez mindig ilyen minden motornal szerintem legalabbis en nem tudtam meg olyat venni amin ne lehetett volna mit csinalni
Én persze megint kifogtam pont azt a motort, amivel elég sok gond van.. :D
elvittem átnézetni a Pegasomat (mert én nem értek a 4t-hez) nagyjábol minden rendben volt.. csak azt mondta, hogy mind a 2 karbiban ki van szakadva a membrán...
Sokba fog ez nekem még fájni ez a motor... De remélem csak egyszer kell megcsinálni :)
Ültem már én is 350-en és a 2 személy nem nagyon jelentett neki gondod. Valamivel nehezebben gyorsult emelkedőn de nem volt nagyon érezhető. A fogyasztást nem tudom.
Meg tudod adni a http://www.krosszmotorok.hu/in... -s gyerek számát? :D kívülről nem látszik semmi.. Regisztrációt sem találom.. :S
Előre is köszi :) (ha nem szeretnéd ide kiírni, akkor az e-mail elvileg az adatlapomon.. ) :D
Hmm. Errefelé szoktatok motorozgatni és nekem nem is szóltok? :) Ha legközelebb terveztek valami aszfaltos túrázást, szívesen elkísérnélek benneteket :) (móri vagyok )
ha nem lesz mas gond akkor meg azt mondom jo vetel volt nagyon