Először is azt szeretném mondani, hogy a látszat ellenére ez nem egy Pegaso fórum, csak szinte már mindenkinek az lesz.. :D
Én 170 cm vagyok és nem ér le mind a 2 lábam (ez egyértelmű :D) de meg lehet szokni hamar.. A Tuaregem is ekkora volt kb. Először nagyon furcsa lesz.. Már csak azért is, mert a Speed és a Turaenduro teljesen más kategoria :)
A speed után sokkal nagyobbnak és nehezebbnek fog tűnni, de hamer hozzá lehet szokni szerintem.. Nagyon jó választás :)
Attilahunter tanácsára jöttem ide..Bár még nem vagyok Pegaso tulaj,tavasszal szeretnék az lenni.
Ha sikerül eladni az AF-1et,akkor tuti az leszek
Első kérdésem az lenne hogy 165 cm-es ember vehet ilyen motort?Láttam hogy a súlya nem nagy,viszont nem tudom hogy úgy fizikailag mekkora a motor...Túrázásra használnám,legfőképp aszfalton,de néha-néha kavicsos és egyéb gány úton közlekednék vele...( Marokkó a nagy álom )
Köszi előre minden infót!
Eladó egy alumínium lábfékkar, és egy kombinált kapcsoló Pegaso 125-re. A kapcsoló tökéletesen működik, csak az indexkapcsoló gombja hiányzik. És eladó továbbá 3db index is, tökéletesen működőképesek. Az egész egyben 5000Ft.
adok en neked lampat van dupla korlampa kicsiben es nagyban, trapez alaku, nagy ifa elsolampa... milyet szeretnel?
amugy www.krosszmotorok.hu felhivod a csokat es neki lesz sztem. csak nehez elerni neha.
Így vettem.. sajnos.. Meg van repedve a búra.. És mivel ezen nem lehet búrát cserélni, ezért komplett csere.. :S (de ha le is tudnám cserélni, akkor sem lehet külön búrát kani.. :S)
szisztok valkit valami érdekl?
lábtartó konzolostol váltokaral 4e/pár 2 pár van
hütő csövekel együtt! 4e
elsővila 2 befogoval kormánycsutkával 8e /szet
duda 500ft
2 villabefofó 3e
müszerfal km óra nélkül 4e
kormánykapcsolók párja 4e
oldaltámasz 2e/db
légszürőház 1e
takaroidomok 3e ! szet
2 db oldalidom 3e
sp.faridom elsőülés nélkül 3e
futura tank 3e
rs tank takaró idom 5e
olajtartály érzékelővel 1500/db 2db van
központi teló 4e/db 2 db van
segédváz van sintezi és sp. 1e /db
rendszámtartó 1e
sintezit faridom lámpával 3e
sp. hátcsó lámpa 1e
aksitartó 500 ft
fordulatszámérő óra 1e
feszab ducati 5e
hátcso fék csővel 2 fékbetéttel 5e
hátcsó sárvédő 1e
rs első sárvédő 2e
felnik: af1
sintezit 2500/db hátcsók 2db van, gumival 7e/db
3db sp. hátcsó felni 10e gimival 25e
1 lengőkaros hátcsóvilák 1e/db van 3 db
hátcsó fogaskerék gumiágyba öntvényel 4e
csak az öntvény 1 e
rotax 123:
váltó 4e (2 fogaskeréksor léptetől meg minden!)
vizpumpa 2e/db
öninditó 3e/db
2 blokkfél 3e csapágyakkal
lánc takaró idom 500ft
első lámckerék 3e
gyujtásfelöli dekni 500ft
aksi tartó 500ft
pover : elktromotor 2e
felujitásra váró főtengely 1e/db
sérült henger 2e/db
és még van pár alkatrész!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
9 napbol 1 szabad csak kitelik mar nekem is homobil? itt egy deka ho nincs
amugy eleg nehez kozepsztendert talalni sztem, nagyon sokan kerestek mar nalam is miota paget bontok.
Nagyon jó lenne már végre egy találkozó.. 3 éve tervezzük de eddig még nem nagyon jött össze..
jaahm, nekem van középsztenderem a Pegan de nem adom :P :D
jó neked hogy ráérsz én a szervízben gályázok megaztán hómobilozni sincs kedvem a Pegasoval így év elején De azt a találkát összehozzuk azért majdcsak és addig valaki szerezzen nekem egy Pegasora való középsztendert
jo az a plexi turazaskor. en is gondolkodom egy turaplexin nyarra.
mivel doboz is van meg tenyleg szep gyari nem volt veszes az ara se. jo vetel volt.aztan mostmar szervezzuk a pegaso-tuareg talalkozot. :D
csutortokon raerek
Talán nem véletlen az hogy ebben a "szobában" lassan mindenkinek Pegaso-ja lesz