Hali! Én innen szoktam rendelni cuccokat,szerintem meg tudják mondani neked a gyári méreteket is, ha van nekik postázni is tudják. http://www.italmondo.hu/index....
Sziasztok! Engem olyan dolog érdekelne, hogy a Tuareg Dellorto PHBH 28 - as karburátorjának milyen a gyári tű, és tűsfúvóka összeállítása? Ha valaki tudna infót adni nagyon megköszönném. Valamint Magyarországon hol lehetne ilyen tűsfúvókát beszerezni? Mert én nem találtam. A válszokat előre is köszönöm!
sziasztok.
A segítségeteket kérném. Eladósorba dobom a mocimat, és egy olyan vasat keresek, főleg endurot, ami 2 személynek is kényelmesnek mondható. 125-250ccmig 4T gondolkozom a fogyasztás miatt. Valami ötlet?
Előre is köszi.
nekem szepen indul a hidegben is eddig legalabb is nem volt gond vele. szivato ra, indit es megy is. igaz kell vagy 2 perc mire bemelegszik szivaton de az mas teszta 4 fok van kb a "garazsban".
megjott minap az uj gyertya, NGK DR8EIX. kivancsi leszek mit produkal vele majd.
Nekem a pegaso azért 3-4x meggondolja hogy beinduljon-e ezekben a minuszokban.. akkor ezekszerint ez normális? :D (beindul tötyög kicsit és leáll... teker-teker-semmi-.. .teker-tötyög-leáll.. aztán van mikor észbekap és akkor már nem is teker csak egyből röff :D
Hát a nagyhidegben nekem sem hajlandó könnyen beindulni a Pegaso de a hidegindító spray segít ezen, csak mert írtátok hogy nehezen indullnak mostanság a gépek a Tuareg az hidegindító nélkül is pöcc-röff a legnagyobb hidegben is ez dícséretes a maga 25 évével
Kb. 1 liter. A kuplungdeklin van egy szintjelző csavar. Vízszintbe állítod, és addig töltöd, míg ott nem kezd folyni.
Olaj pedig, sima mezei 4 ütemű motorolaj, 10w-40/15w40.
attila.hunter@gmail.com
irj es megbeszeljuk.
Segítsetek! Keresek rotax 127 blokkhoz gyújtást! Aki tud segíteni kérem jelezzen! Előre köszi!
van valakinek tuareg muszerfala elado? ja meg ha van km meghajto az is kellene...
markisa_17@yahoo.com
koszonom
(magyarul nincs)
A segítségeteket kérném. Eladósorba dobom a mocimat, és egy olyan vasat keresek, főleg endurot, ami 2 személynek is kényelmesnek mondható. 125-250ccmig 4T gondolkozom a fogyasztás miatt. Valami ötlet?
Előre is köszi.
Segítsetek nekem! Nincs vkinek 1989es ETX 125-höz szervízkönyve vagy link ahonnan le tudnám tölteni?
Előre is köszönöm!
megjott minap az uj gyertya, NGK DR8EIX. kivancsi leszek mit produkal vele majd.
Olaj pedig, sima mezei 4 ütemű motorolaj, 10w-40/15w40.
Egyelőre nem úgy néz ki, hogy új(másik) motort tudnék venni....
Pedig feljebb szeretnék lépni már. Hiányzik egy jó nagy enduro....