Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali
Segítenétek, rotax 127 blokkba-ba kéne olaj,váltóba meg kuplungba, menyi olaj kell bele?Meg ha van jó be vált olaj azt is közölhetitek velem.
Egyébként igen. :D Sőt.. nekem még mindig megvan a Tuaregem is.. :D
a tuareg mindig a szivunkben marad sztem mindanyiunknak, fuggetlenul attol hogy milyen vas van alattunk perpillanat vagy milyen lesz

ez jo volt
Atilla, Viktor, tudjátok mi az a kőműves szex?
helló mindenki!nekem egy kicsi tank kellene,mint ami a cross motorokon van,de ésszerű áron!
Eladó Delloroto porlasztók (karburátor)
28mm-es torok átmérős 8ezer ft
34mm-es torok átmérős 10ezer ft

orozoli2002@yahoo.com

30-435-1769
én azért azt a TALÁN-t megnyomnám...
haaat nem is tudom
egy darabig talan megturunk meg magunk kozott tuareggel is..
Kimegyek a garázsba és beteszem szegénykét sebességbe....
Hát így alakult a helyzet, bár mindig is terveztem valami nagyobbat csak nem tudtam mikor meg BMW-t szerettem volna de ez sokkal dizájnosabb és jobban néz ki a motorjuk meg ugyanaz meg az aprilia jobb árfekvésű.
Amúgy egy Pegaso Cube lesz holnap megyünk érte úgyhogy majd itthoni képet mutatok nem szeretek más képeivel villogni az nem az enyém . A jó kis Tuareg meg úgynézki jóbarátomhoz kerül mert kell neki úgyhogy a hirdetésekkel sem kell vesződnöm
itt az ideje váltani :P :D
Mi a franc? Ha már nincs pegasom, kilógok a sorból?
Lassan tényleg átírhatnánk a fórum nevet: Ex Tuaregesek (Pegasosok) :D
Naa.. H-h? :D Milyet veszel? :D
nofene?
Rotax 127 blokkalkatrészek eladóak!
20 975 32 70
palacsinta@citromail.hu
Na én is beálltam a sorba a héten én is be Pega(z)so-sodom.
Hehe velem ez ugyanígy megtörtént szórul szóra csak feltűnt hogy a berugókar nem tartja meg a kezem súlyát sem
az volt nekem is hogy volt vmi furcsa kis zaja a blokknak. :S

hat jah, eleg gaz amugy hogy 1 hobbid lenne es annak se tudsz hodolni mert ellehetetlenitik, holott napi 11 oraban huzom az igat en is heti 5 nap, van hogy 6...jah es nem hetvegen vagyok otthon 1-2t....
cserebe meg kapunk 60t.......vicc az egesz....
es igen nem beszelve arrol hogy aki fuvarozasbol el az megint csak sziv mint a torkosborz a 440es disellel mart most is.....
Ez nekem se jutna/jutott volna eszembe.... véletlen találtam rá a hibára, bár volt egy kis "cirip" de azt betudtam a rezotartócsavarnak.... (mert ilyen is volt már)

Nekem van még az "olcsó" benzinből benne, de csak pár liter....
Hát nem tudom mi lesz a vége.... csak az bosszant, szeretek motorozni, ok a benzin drágul, de nekem/nekünk sokkal fontosabb a gázolaj ára, mert az meg a megélhetéshez kell.... úgyhogy pusztuljon a férgese!
a regi jo sorozathibak ki gondol ilyenekre...en nekem meg most se jutne eszembe hogy ezt nezzem meg ha nem indul, pedig mar szivtam ilyennel ugye...bar ment attol szepen a gep

pff ne is mond..... lelkiegben mar felkeszultem hogy minimum 450 lesz mire en tankolok marcius kornyeken talan....
Emlékszem.

Most hallom a híradóba, hogy megy fel a benzin 4 a gázolaj 6 Forinttal.