Én gyári gyertyát raktam bele olajcserekor ami kérlek szépen NGK D 8EA névre hallgat és jó sz*r helyen van 18-as kulcs kell hozzá és azzal sem egyszerű
hogy semmi se eleg jo
nem egy sztarfoto az teny amugy. telefonos kep. mert kocsonbe van a fenykepezo, de majd holnap jon vissza mar elm. es ralesek hogy tomit. :D
posta araban a tied amugy barmikor ha kell csak ne kerulgessem sokaig. :)
az azert van csak mert mas motoron maskepp van felfogatva ugyanez az onindito. :D
amugy az a pozitiv ami a kapcsolorol jon, azt tedd az oldalon levo csavarra.
Sziasztok, rég írtam, de ezt nem hagyhatom ki, nézzétek kit találtam
AZ EXEM
Nagyon megbántam, hogy eladtam, életem nagy hibáját követtem el, bárcsak vissza tudnám vásárolni... http://motor.hu/motor_vpage.js...
Sziasztok!
Most vettem egy Aprilia Tuareg 350-es motort, és az olajat szeretném lecserélni, de nem találok pontos információt hogy hány liter kell bele. Valaki esetleg tudja?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Én is Repsol 2t Full sintetic-et használok és tökéletesen bevált. De végülis tényleg nem a márka a lényeg, hanem h full szintetikus legyen.. De én mondjuk nem tennék bele noname-t :D
Benzinbe márkát nem igazán mondok, csak azt hogy full szintetikus legyen. Én Repsolt használok.
Arol 2t- még véletlen se önts bele, meg valami alsókategóriás "fél-szintetikust" se.
Ha azt megnézed és jónak ítéled, akkor üzlet tárgyává tesszük a dolgot.