Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megint majdnem elfelejtettem mikor fenykepeztem igy megint csak hirtelen kepek lettek. de hatha tobbet latsz. :D

jah es nem a legjobb kesztyumet kell lesni
megvannak a kepek a csonkrol, epp feltoltes alatt. este folyaman mutatom
boldog uj evet minden forumozonak.
Boldog és sikerekben gazdag új évet kívánok srácok!
Boldog Békés Új évet, és alacsony benzinárat kívánok mindenkinek!
valakit nem érdkel 2 db brembo 17"-os kerék?
kompleten? csak föl kell teni!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
ilyesmiknel ezzel erdemes kezdeni mert sokszor sok embert szivatott mar meg gyertya.
köszi a segítséget, megpróbálom másik gyertyával, ha elakadok, vagy megvan a hiba, akkor mindenképp írok
attila.hunter@gmail.com irj es megbeszelunk mindent, nekem van csigam a mocidhoz.
Illetve első teló védő müanyagokok is eladóak, illetve bárkinek bármilyen 125ccm-es alkatrészre van szüksége nálam megtalálja!
Kartel védők eladóak aprilia tuareg rally-ra!
Nem tudom, én bontóban vettem az enyémre. Bár ugye ez eléggé zsákbamacska :D Szerintem ha felhívod őket, meg tudják mondani, hogy van-e vagy nincs. Egy próbát megér :D
Hali valaki próbált már lyukat fúrni a pneumatikus powernek a hengerbe?
Értem, most hogy mondtad néztem egy videót és ott is úgy van.
Akkor még annyi lenne hogy honnan lehetne ilyen csigát vagy italmondon is van?
Értem, most hogy mondtad néztem egy videót és ott is úgy van.
Akkor még annyi lenne hogy honnan lehetne ilyen csigát vagy italmondon is van?
Ezt semmiképp ne rendeld meg, ha csak nem szeretnéd kidobni a kukába :D A Pegasonak pont a másik oldalon van ez a "csigája" tehát ha felteszed, akkor visszafele fog mérni :) (tapasztalat)
Sziasztok nekem van egy Aprilia ETx Tuareg 125 (88-89)-em és arra lennék kíváncsi hogy ez a kilométercsiga jó lenne bele,kűlsőre stimmel csak nem tudom hogy a milyen tengelyre jó, vagy simán megrendelhetem mert biztos hogy jó.
űhttp://italmondo.hu/index.php?...
Az a problémám hogy sajna a hengeremen a power nyelv nyillása felett nincs lyuk,ezért arra gondoltam hogy megpróbálok fúrni bele egyet kicsit kockázatos,de az elektronikus powerem megbízhatatlan már ráköltöttem egy csomót szinte mindent kicseréltem már rajta és nem működik tökéletesen. Póba szerencse
ha a hengeren ( power nyelv folott jobbra vagy balra) van egy kis lyuk akor igen...
gyertya? milyen van benne? masikkal nezted? nekem volt olyan gyertyam ami egyik motorban tokeletesen ment, de egy masik be se indult vele....
mivel hogy a tuaregben is rotax 123as blokk van igy gond nelkul ramegy az arrol valo power az rxben levo blokkra is.
Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne ,hogy az Aprilia Tuareg 125 pneumatikus powerét rá lehet-e tenni az rx125 (rotax123)-as hengerére?
el, féktisztítóval is megpróbáltam
benzin eljut a hengerbe? vagy szaraz meleg levegot surit es probal gyujtani a gyertya?
Sziasztok!
Valaki tud segíteni? Tuareg 125 Rotax 123 blokk megállt és azóta nem indul be. Kompresszió,szikra van, membrán jó, főtengely szimering cserélve
köszi