Nem tudom, én bontóban vettem az enyémre. Bár ugye ez eléggé zsákbamacska :D Szerintem ha felhívod őket, meg tudják mondani, hogy van-e vagy nincs. Egy próbát megér :D
Ezt semmiképp ne rendeld meg, ha csak nem szeretnéd kidobni a kukába :D A Pegasonak pont a másik oldalon van ez a "csigája" tehát ha felteszed, akkor visszafele fog mérni :) (tapasztalat)
Sziasztok nekem van egy Aprilia ETx Tuareg 125 (88-89)-em és arra lennék kíváncsi hogy ez a kilométercsiga jó lenne bele,kűlsőre stimmel csak nem tudom hogy a milyen tengelyre jó, vagy simán megrendelhetem mert biztos hogy jó.
űhttp://italmondo.hu/index.php?...
Az a problémám hogy sajna a hengeremen a power nyelv nyillása felett nincs lyuk,ezért arra gondoltam hogy megpróbálok fúrni bele egyet kicsit kockázatos,de az elektronikus powerem megbízhatatlan már ráköltöttem egy csomót szinte mindent kicseréltem már rajta és nem működik tökéletesen. Póba szerencse
Sziasztok!
Valaki tud segíteni? Tuareg 125 Rotax 123 blokk megállt és azóta nem indul be. Kompresszió,szikra van, membrán jó, főtengely szimering cserélve
köszi
jah es nem a legjobb kesztyumet kell lesni