kep az csak holnap lesz mar mert mara kimeloztam magam es csak beloktem a gepet, holnap reggel allok neki a mokanak, lesz kep dogivel
van egy komplett moci par hianyossaggal (elso indexek, plexi, haspancel, aksi, hatso fekbetet) es a szetszedett blokk pluszba. a plusz blokkon kuka a gyujtas es a blokkfelek azt mar lattam sajnos
a komplett az beindult, szepen porog.
esetleg arrow vegdob nem kell?
kell valami jo hir is neha, alkatreszben lehet ram szamitani tudod kitudja lehet azert vettem csak hogy legyen neked csonk
friss hirek. kb fel oraja parkoltam le a "garazsba" egy 127es tuareget. holnap omlik szet a kicsike bontasba. ergo lesz kupom es a kis oszekoto csonkom is.
barkinek barmi kellene tuareghez irjon batran, ismet van alkatresz
BERUGOKAR, feszszab, trafo, henger, karbi, kerekek,kezvedo stb stb.... barmi ami kellhet
en mindig is 10w40-es 4t olajat hasznaltam rotax 123ban es tokeletes volt, es rengetegen vannak ezzel meg igy. nekem mol dynamic moto 4t 10w40 volt benne. beleteheted amugy a motult is amit irtal. a suruseget ill. viszkozitast adjak meg a szamok ugye. az hogy 2t vagy 4t mas tema lenne... nem kell annyira tulspirazni ezt a dolgot amugy. a lenyeg hogy vmi normalis minosegu olaj legyen. lehetne akar varialni a suruseggel hogy halkabb legyen akar a blokk vagy ilyesmik, de a jol bevalt az a 10w40....
Arrow? egyszer akartam, de jelen állapotban nem ez a legfontosabb alkatrész ami kellene.... különben a gyári ETX dobomnak kurva jó hangja van....
Köszönöm szépen, hogy csak miattam vettél egy komplett motort és adhass egy összekötő csonkot.
(majd kiderül milyen állapotban van ugye)
Jó munkát holnapra!
van egy komplett moci par hianyossaggal (elso indexek, plexi, haspancel, aksi, hatso fekbetet) es a szetszedett blokk pluszba. a plusz blokkon kuka a gyujtas es a blokkfelek azt mar lattam sajnos
a komplett az beindult, szepen porog.
esetleg arrow vegdob nem kell?
kell valami jo hir is neha, alkatreszben lehet ram szamitani tudod kitudja lehet azert vettem csak hogy legyen neked csonk
KÉPET MINDEN IRÁNYBÓÓÓL, főleg a kiscsonkról.
Ha nem törött a jobbos kézvédő akkor arra is....
Tudtam, hogy ma valami hasonló jó hirrel állsz elő!
barkinek barmi kellene tuareghez irjon batran, ismet van alkatresz
BERUGOKAR, feszszab, trafo, henger, karbi, kerekek,kezvedo stb stb.... barmi ami kellhet
(ne vedd komolyan... a kiröhögést)
Full szintetikus, Castrol, Repsol, ...... csak ne valami noname benzinkúti szutykot.
Amugy találtam a neten Repsol MOTO TRANSMISSION 2T 10W-30 -at. Az nem jó?
Amugy köszi mindenkinek:)
De ha jól tudom, nincs olyan 4t olaj aminek ilyen sűrűsége van :)