Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Szerintetek nagy baj ha a főtengelyen az egyik csapágy FAG a másik SKF? Vagy mindenképp vegyek egyformát?
szia neme van 1e/db! ha utalod a pénzt akor 1500 és ott van másnap!
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
köszi elöre is szolok ha estleg kell kicsit messze vagy
nekem lehet van ilyenem de bekes megyeben. :D de posta megoldhato ha kell....
üdv egy gyújtás alaplap érdekelne itt balaton kb 50 KM es körzetében sürgösen csak az alúminiúm vagy spiáter alaplap érdekelne
méretket jelölöm a képeken
Valójában ez egy KTM MX 250 88 as
Ezen nem veszünk össze.
jah mondjuk ebben igazad van csak nemakartam nagyobb regényt írni a fiunak arról hogy melyik mitől megy szétt jobban stb stb....
Háát igen... :D

Ne kapkodj, nem megy gyorsabban... (tapasztalat).
uhhh.... fenykepeznem kellett volna vagy kellene ha nem tevedek igy hirtelen?
sorry de total kiesett a fejembol itt a karacsonyi porgesben...
de ami kesik nem mulik
Szeva vadász.
Nem tartozol valamivel véletlen?
Bírja az aprilia is, csak nem mindegy kinek a kezébe van/volt...... kókány szar az a DT-be is szar.....
A hülyegyerek szétkúrja egy hét alatt a KTM-et is..... erről ennyit.
nekem jelenleg csak 127es hengerszettem van...
ha jó áron van egybe is megvenném!
sajnos attol hogy 5 hozzaszolasonkent ujrairod meg nem ir senki...nagyon nehez igy dugattyut talalni, ha jo a hasznalt dugo akkor allt. van hozza jo henger is es egyben adjak el... de hatha szerencsed lesz vele.
VENNÉK! Alapméretes, rotax 123as dugót.. 53.95öst... csak vertex , prox ,és wössner érdekel.. és csak használtak,de tökéletes állapotúak..nem agyonkopott gyűrűkkel..meg már 1x megszorulva :D :) vagy VENNÉK vagy CSERÉLÉK valamire a cuccaim közül. :)) cuccaim lentebb megtalálod.! sürgős lenne. írjatok! kicsitoth2@freemail.hu

írjatok srácok fontos lenne :) =/
hat mivel teljesitmenyben lenyegesen erosebb igy terepen is jobban muzsikal. de mindenkeppen jol karban kell tartani a motort hozza.de melyiket nem
És terepen is jobban menne?
szia.....tudod a tuareg hátsókeréken lead 24-25 lóerőt maximum és papiron 33 loval....de ennek megvan az ára...hamer szétmegy......
a dt papiron 23 lovas de kb 17 et ad le vagy max 20 at----de a japán minőségnek nincsen párja és hiába gyengébb a dt de klasszisokkal jobban bírja ha meg van kímélve...
aprilia tuareg vagy rx központi sztendert vennék...duplát! 30 605 6883
tuareg erosebb elvileg gyarilag mint a dt-k. hirbol is igy hallom
Hellotok.
Csak annyit szeretnék: Melyik az erősebb? A Yamaha Dt vagy a Aprilia Tuareg 125?
VENNÉK! Alapméretes, rotax 123as dugót.. 53.95öst... csak vertex , prox ,és wössner érdekel.. és csak használtak,de tökéletes állapotúak..nem agyonkopott gyűrűkkel..meg már 1x megszorulva :D :) vagy VENNÉK vagy CSERÉLÉK valamire a cuccaim közül. :)) cuccaim lentebb megtalálod.! sürgős lenne. írjatok! kicsitoth2@freemail.hu
na vegre egy kis nepmozgas a nagy pangas utan
kellemes unnepeket minden motoros tarsunknak!
Köszi, megoldottuk, sikerült leszedni. És szerencsére minden ép maradt. Még a legkisebb ülésmagasságra lennék kíváncsi...(csak kb.)