Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs.biztos nem jól fejeztem ki magam.7000ft+szállítás az új bowden.bontóban 4000 körül adnak egy jó állapotú kopás menteset.én kb 2000ft-ot szánok rá plussz posta max.ennél többet nekem nem ér.akkor inkább csinálok magam itthon.csak az plussz meló.amit elkerülnék szívesen.ez már talán érthető így.
Kicsit ellent mondtál magadnak nem? A CMA utángyártott cuccokat árul, amik tökéletes állapotúak.. Én mindig innen vettem a bowdeneimet. Azt mondod, hogy nem bontótól szeretnél venni, de házi használtat vennél.. Akkor hogy is van ez? :P :D
(Bowdenekből nem érdemes használtat venni, mert az is lehet olyan, vagy még rosszabb állapotú mint a tied)
köszönöm a segítségedet,de nem bontóban akartam venni ,azt tudok egy rakással..4 ezret nem adok érte.inkább háztól vennék ha van valakinek elfekvőbe normális áron.
Sziasztok....
érdeklődnék hogy aprilia tuareg etx/125-be (rotax 127) gyújtás forgórészt valaki tudna nekem eladni vagy szerezni? ja és ha igen akkor mennyiért?
Előre is kösz
10W40-es vagy 15W40-es. A gyártó szinte lényegtelen, csak ne nagyon noname-t rakj bele :D
Hellotok.
Milyen váltóolajat ajánlotok rotax 123 blokkba?
Szerintem ha őket felhívod, tudnak neked segíteni
http://www.cma-motor.hu/
rotax blokkhoz kellene nekem kuplung bowden.tudna valaki eladót.
ez volt a cél ;D
A5-ös nagyságúra ráfér már minden.. De szerintem ez elég egyértelmű.. :D Megnézed, hogy mekkora a blokkod hossza és magassága és kész.. Egyébként ajánlom a gyári tömítést..
Valaki segítene?
A rotax 123 blokkhoz saját tömítéseket akarok készíteni. Mindennel együtt (!) kb. mekkora tömítőpapírra lesz szükségem?
A válaszokat előre is köszi.
ez már szebb hirdetés mint az előző.. :D
Hali! Eladó sorba kerültek a következő cuccaim.
Egy szett vadonat új DUNLOP krossz gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig 100/90es. 99%os állapotúak, 5 kilómétert voltak motoron!
Egy szett METZELER utcai gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig
110/90es.Az első kb 80-85%-os, a hátsó pedig 70-75%-os.
Eladó továbbá egy ROTAX 123mas blokkba való 6 sebességes váltó, AF1-be való,de ha fogaskerekeket cserélsz természetesen Tuaregbe és Rxbe is tökéletes.Minden kis apróság megvan hozzá.Teljesen komplett!
Egy GIANELLI rezonátor,végdob nélkül, nagyon szép állapotban,horpadások nélkül! Felső felfogatásos,tehát
Tuaregre,Tuareg Rallyra és Néhány Rxre való.Hogy Rxre rámegy e,az a váztól függ!
Eladó még egy 14es első lánckerék,bőven használható állapotban.Nem új de nincsenek is elkopva még a fogai.

Csere érdekelhet ROTAX 123 kuplung lamella szettre,de csak tökéletesre,valamint segédkipunyílásos erősebbik fajta Gilardoni
hengerre. Amennyiben valami érdekel
írj: kicsitoth2@freemail.hu
vagy hívj: 06303609124
és az árról megegyezünk!
Üdv!
Sziasztok! Eladó egy Gianelli rezonátor! tökéletes állapotban,sehol egy horpadás. Tuaregre,Tuareg rallyra,valamint 94' előtti aprilia RXre való! Továbbá eladó egy komplett,tökéletes állapotú 6-os váltó ROTAX 123-ba való!Hosszú áttételű,AF1-be való azthiszem!
Igény esetén küldök képeket! írj: kicsitoth2@freemail.hu
vagy hívj: 06303609124
Blokk, cdi, trafó, karbi. Fesszab nincs, az rajta maradt a vázon:(
Igen
Komplett motor árulod 40000ft?
Tuareg 50 alkatrész (RV 3-4) valakinek nem kell? Rengeteg cucc van. Képek és érd. az adatlapomon...
mindig csak a szereles
en is arra keszulok majd csak legyek itthon par napot
Mondasz valamit..... sajnos idén én is többször láttam mint kellett volna. :D
húúh.. annyiszor szétszedtem már én is, hogy gáz lenne, ha nem ismerném fel :D
Kishibás etx350, tuareg350 blokk, dellorto karbival, cdi-vel, trafóval, fesszabályzóval kompletten eladó. Ha alkatrésze kell, érdeklődj, ha olyan az ajánlat bontom is. Ára 40000
Igen tisztán látszik, a "szakavatott" szemeknek.
Itt a szóbanforgó motor.:
Nincs.
Köszi a segitséget!