legalabb ilyen nyar legyen az elkovetkezo is akkor mint ez. az mar jokora ugras lehetett ha belekoppant a telo en inkabb az aszfalton tekerem az oraba a kmreket turakon.a lenyeg hogy motorozzunk
igen az a lényeg.holnap fel is rakom neki a deknit oszt mehet vele.tettem fel képet a nyári csapatásról.a gyerek az yz-vel akkorát ugratott,hogy bekoppant az első telója.én meg a 600 xl-el csak lájtosan követtem.jó kis nyári emlékek.remélem jövő nyáron is letudunk párszor menni pályázni.
örülök,hogy emlékszel rám.tényleg nem volt gond idáig és elég olcsón is adtad a cuccokat relatíve.nem haragszok.ilyen piti dolgokért nem szoktam megharagudni.tegnap összedobtam egy bowdent 10 perc alatt.azért nem kellett már a tied.nem a sértődés miatt.na minden jót.
semmi se kizart. :D csak akarni kell es tenni erte en kivanom neked hogy meglegyen az a fa alatt, ha kell en betolom es elfektetem a szobaba vezeto kanyarban
ha annyira preciz vagy akkor emlekezhetnel hogy nem irtam egy szoval se hogy majd en irok neked...en nem kertem a cimed...de teljesen mind1....felesleges ezt tovabb ragozni...latom beletiportam a lelkedbe nagyon.... uzletrol es vaterarol meg csak annyit hogy mar volt dolgunk egymassal korabban vateran is...nem volt semmi gond akkor se. reszemrol most sincs harag,elmentunk egymas mellett. sorry ha megsertettelek.
látod már megint férebeszélsz.ki monta,hogy könyörögjél.én kétszer jelentkeztem mire te úgy reagáltál,hogy mért nem néztem meg az adatlapodon az elérhetőségedet.te azt kérted adjam meg én megadtam.basztál rá.utánna én jelentkeztem megint,hogy mi van mért nem írsz erre te lecsesztél.szóval itt úgynézki én inkább könyörögtem mint te.na hagyjuk.a vaterán meg majd figyelek nehogy leüssek valamidet.ha jól emlékszek ott is ez a felhasználó neved.
Érdekesen nézne ki a fa alatt a Pega xdxd
Már csak azért is, hogy ki az aki betolná a nappaliba (kis lépcsökön keresztül) A másik meg az, hogy hogy férne be a fa alá... :P:P :D
De értettem hogy érted :D Hát nagyon remélem :D
nem fogok konyorogni senkinek hogy vegyen tolem barmit is. nekem kellett volna bowden es nem nekem. en nem aggodok 1 percet se ebben biztos lehetsz, ha nem te majd elviszi mas. oszinten szolna nem az en dolgom es nem is erdekel te kinek mit es hogy adsz el, valjon egeszsegedre a dolog azt kivanom oszinten. nem kell bemutatni az uzleti elet rejtelmeit mert nem ma csoppentem bele en se elhiheted... epp ezert nem is konyorogtem es nem is fogok senkinek.... majd nehogy pont nalam csapd le vateran a bowdent ha megis kellene mind1, nem szeretnem ezt tovabb ragozni.ugy latom ebbol nem lesz uzlet, ezert kar tovabb ragodni a dolgon...az ido penz....
Hihetetlen, hogy milyen rendszámos nagy testű pegák vannak már 400 körül :):)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_650_cube-5284
118
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_650-507183
0
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_pegaso_650_cube-515
8599
van választék is :)
Neem, az még nem, de a pénz már meglesz rá elvileg :)
(De úgy néz ki, hogy még több pénz be fog jönni mint amire számítottam és így lehet, hogy kicsit később, de a '98-as - nagy idomos - Pegat is meg tudom venni :) )
De nagyon nem szeretném elszólni magam :D
Egyébként lesz itt relax, ha minden összejön ezen a héten :) (ha minden jól megy, akkor már ez az utolsó ilyen idegtépő hetem, azután erre az évre már relax van :D
Relax.
Úgy különben mostanába igencsak frusztráltak az emberek.... szar, ködös idő, eső és a piszkos anyagiak, még rontanak a helyzeten.
Ma reggel mentem melóba 6-ra és a város tele volt részeg egyetemistákkal mag suhajdákkal.
Amúgy is ballábbal keltem fel + hideg és eső, majdnem szétcsaptam egy 4 fős vagány keménygyerekeket.... a kurva annyukat azt a buziknak én megyek reggel 6-ra szopni (ma volt egy Rába motor beszerelés és egy Scania motor kivétel) ezek meg félrészegen, beszivva ordibálnak korán az ember fülébe. Hát anyátoknak....
Mivel az enyém volt, elég pontos leírást tudok adni róla. Motor 600-as, tuareg vagy etx? Passz. Önindító nélküli csak berugós fix gyujtással. Indul hidegen melegen könnyen.Vezérműtengely nagy fordulaton szól benne, de nem veszélyes, ezen kívül zakatolás stb, füst nem jön a blokkból. Olaj csöpög, szerintem a dekni a váltótengely alatt repedt kissé, vagy szimering. Ha nem kellett volna egy 50-es gyorsasági a családba akkor még meglenne, és megcsináltam volna. Tud az életről, arra lett használva amire kitalálták. Remélem elég összefogott voltam.
ha magasnyomású mosóval tolnám le a gépet akkor mire kéne figyeljek, hogy hova ne menjen be a víz?
Ti amúgy, hogy szoktátok mosni a mocit?