Én tavaly beszéltem az Italmondossal telefonon és azt mondta, hogy olasz dugó a Meteor csak olcsóbb árfekvésel mint az ASSO, Wertex, Wössner.
Én a 2. (nem az én hibámból!) wössner dugót fogyasztom. Szerintem a legjobb választás a "vashengerbe". (127)
Köszi, hogy lefotóztad.
Csak annyi a gáz, hogy nem tudom eldönteni jó-e mert nem látom amit kéne... minőségi problémák vannak.
Te hogy ítéled meg, a csatlakozó felületek, körkörösen fekszenek/feküdtek fel egymásra? (ez a lényeg)
Hali! Nekem ilyen dugóm volt a motoromba, ha rendesen bejáratod a motort nem lesz vele gond, nekem sem volt vele.Egyébként ez a Meteor márkáju dugó a legolcsóbb.Én a Táboriéknál furattam meg a hengerem és ők ezt a márkát adták a frissenfúrt hengerhez. Gondolom ha szar lenne nem adták volna.Ha nicasilos a hengered ne rakd bele, mert kifejezetten írja hogy vashengerhez!
Én is hallottam róla hideget meleget.. De az átlag azt mondja, hogy hogyha megvan becsülve az a motor amibe rakod, tehát nem téped neki, akkor nem lesz vele semmi gond.. Ez NEM egy versenydugó.
Hello
Mi a véleményetek erről a dugattyúról milyen megbízható, nem törik,stb és hogy jó e aprilia etx tuareg 125 be (ha jól tom 127 rotax (rave ,fekete-színű)) http://italmondo.hu/index.php?...
Ott lehet beönteni ahol van a karbid az alatt egy (nekem) fekete cső ami kijön egy fekete csavar szerű izéből nem tom mi a neve, de ott kell
(ha a blokk közepébe akarsz) .
Én a 2. (nem az én hibámból!) wössner dugót fogyasztom. Szerintem a legjobb választás a "vashengerbe". (127)
Csak annyi a gáz, hogy nem tudom eldönteni jó-e mert nem látom amit kéne... minőségi problémák vannak.
Te hogy ítéled meg, a csatlakozó felületek, körkörösen fekszenek/feküdtek fel egymásra? (ez a lényeg)
Valaki tudna képet küldeni vagy esetleg elmagyarázni hogy az önindítóra hogy mennek fel a kábelok?
Mi a véleményetek erről a dugattyúról milyen megbízható, nem törik,stb és hogy jó e aprilia etx tuareg 125 be (ha jól tom 127 rotax (rave ,fekete-színű))
http://italmondo.hu/index.php?...
(ha a blokk közepébe akarsz) .
amugy vagy a kuplungallito csavarnal egy tolcserrel pl vagy a masik oldalon a levegozot kicsavarod es ott...
ez szakmai titok.
ne aruld el senkinek a fenykepezos retinamat
Hol kell a váltóba beönteni az olajat?
Előre is köszi:) Amúgy mindenkinek BUÉK!