El kell menni egy esztergályoshoz és csináltatni kell egy lehuzót.
Ha lefeszegeted a lendkereket, akkor azt szépen át is dobhatod a szomszédba.... második kihuzatásnál leszállnak róla a mágnesek és megnézheted mit csináltál....
Ha kell holnap megirom a lehuzó menetének méretét. Az esztergályos tudni fogja, hogy kell csinálni.
Hellotok!
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Másodszor pedig a segítségetekre van szükségem. A képen látható alkatrészem, hiányzik, úgyhogy nem tudom szétszedni a váltót. lefeszíthetem csavarhúzóval? Vagy vkinek vmi ötlet?
Előre is köszi.
Hát mostanság nem lesz eladó a gép főleg hogy most egy csomó minden túra felszerelést kap. De köszi az ajánlatot. Amúgy mennyit érne meg neked egy ilyen gép milyen árakra számítasz? CSak kiváncsi vagyok
Üdv! Ezt most nem kötekedésnek mondom, de most komolyan. Szerinted az eladó fogja állni a beszélgetést? :D Legalább egy e-mail címet adj meg, amire ingyenesen írhatnak. Vagy te írj rá bontókra.. :D
Ez csak egy jó tanács. Szerintem senki nem fog felhívni.. :D
Hali! Eladó sorba kerültek a következő cuccaim.
Egy szett vadonat új DUNLOP krossz gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig 100/90es. 99%os állapotúak, 5 kilómétert voltak motoron!
Egy szett METZELER utcai gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig
110/90es.Az első kb 80-85%-os, a hátsó pedig 70-75%-os.
Eladó továbbá egy ROTAX 123mas blokkba való 6 sebességes váltó, AF1-be való,de ha fogaskerekeket cserélsz természetesen Tuaregbe és Rxbe is tökéletes.Minden kis apróság megvan hozzá.Teljesen komplett!
Egy GIANELLI rezonátor,végdob nélkül, nagyon szép állapotban,horpadások nélkül! Felső felfogatásos,tehát
Tuaregre,Tuareg Rallyra és Néhány Rxre való.Hogy Rxre rámegy e,az a váztól függ!
Eladó még egy 14es első lánckerék,bőven használható állapotban.Nem új de nincsenek is elkopva még a fogai.
Csere érdekelhet ROTAX 123 kuplung lamella szettre,de csak tökéletesre,valamint segédkipunyílásos erősebbik fajta Gilardoni
hengerre. Amennyiben valami érdekel
írj: kicsitoth2@freemail.hu
vagy hívj: 06303609124
és az árról megegyezünk!
Üdv!
Ha lefeszegeted a lendkereket, akkor azt szépen át is dobhatod a szomszédba.... második kihuzatásnál leszállnak róla a mágnesek és megnézheted mit csináltál....
Ha kell holnap megirom a lehuzó menetének méretét. Az esztergályos tudni fogja, hogy kell csinálni.
Először is Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Másodszor pedig a segítségetekre van szükségem. A képen látható alkatrészem, hiányzik, úgyhogy nem tudom szétszedni a váltót. lefeszíthetem csavarhúzóval? Vagy vkinek vmi ötlet?
Előre is köszi.
Ez csak egy jó tanács. Szerintem senki nem fog felhívni.. :D
Ezen a számon várok hívást:70/564-1759
Előre is köszi.
Egy szett vadonat új DUNLOP krossz gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig 100/90es. 99%os állapotúak, 5 kilómétert voltak motoron!
Egy szett METZELER utcai gumi. Az első 90/90-es a hátsó pedig
110/90es.Az első kb 80-85%-os, a hátsó pedig 70-75%-os.
Eladó továbbá egy ROTAX 123mas blokkba való 6 sebességes váltó, AF1-be való,de ha fogaskerekeket cserélsz természetesen Tuaregbe és Rxbe is tökéletes.Minden kis apróság megvan hozzá.Teljesen komplett!
Egy GIANELLI rezonátor,végdob nélkül, nagyon szép állapotban,horpadások nélkül! Felső felfogatásos,tehát
Tuaregre,Tuareg Rallyra és Néhány Rxre való.Hogy Rxre rámegy e,az a váztól függ!
Eladó még egy 14es első lánckerék,bőven használható állapotban.Nem új de nincsenek is elkopva még a fogai.
Csere érdekelhet ROTAX 123 kuplung lamella szettre,de csak tökéletesre,valamint segédkipunyílásos erősebbik fajta Gilardoni
hengerre. Amennyiben valami érdekel
írj: kicsitoth2@freemail.hu
vagy hívj: 06303609124
és az árról megegyezünk!
Üdv!
palacsinta@citromail.hu
209753270
érd.:
patvaros87@gmail.com