ismeros. :D
nekem is ez volt, mikor vettem elotte volt furva es 1. tulmeretes dugo kerult bele...de a power valtozatlan maradt. igy elkezdte enni a dugot nekem is, de idoben eszrevettem szerencsere es utanallitassal orvosolva lett a dolog anno...
Énis így kezdtem a tavalyi szezont.... csak nekem ment a motor gond nélkül. Egyszercsak karbantartás közbe vettem észre valami nem stimm.... minimálisan ért hozzá, valószínüleg csak üzemmelegen.
A fúrómester a te esetedben se állt a helyzet magaslatán..... ha túlméretes a dugattyú, akkor hozzá kell illeszteni a szelep nyelvét is.
Nem vagyok nagy szaki, meg nem akarok okoskodni. De amit írtam, annak nyugodtan utána olvashatsz. Én csak jó tanácsot akartam adni, és mint ahogy írtam is mindenki azt csinál amit akar. Részemről ennyi.
Sziasztok !
Azt szeretném megtudni hogy a képen szereplő mociban milyen blokk van ?
Megbízható-e alkatrész van e hozzá stb...
Érdeme- e ezt választani?
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok Tuaregesek:)
Azt szeretném (kérni-kérdezni) tőletek, hogy valaki tudna-e nekem szerezni Aprilia Tuareg motorom Rotax 127-es blokkjához olyan lendkereket amelyiken rajta van a fogaskoszorú is ?!?
Nagyon sürgős lenne... előre is köszönöm segítségeiteket...
hat alacsonyabbnak nem mondanam gyari beallitasokkal. szerintem inkabb +1-2 cm. telen lesz ido rendbetenni aztan tavasszal lehet roni a kilometereket bele 1000rel. iden csak osszehozunk mar vmi talit is vegre.
Én is alacsony vagyok (170), tehát annyira nem probléma, hogy le van eresztve, de szerintem álljon minden úgy, ahogy a gyárból kihozták.. majd hozzászokok :) A tuareg sem volt alacsonyabb. De amugy azt olvastam, hogy a Pegaso még alacsonyabb is, mint a Tuareg... hát nem ezt tapasztaltam.. :D
szokasuk egyebkent leengedni, nekem is le volt engedve majd 2 centivel mikor vettem. alacsony volt a tulaj, sot meg az ulesem is at lett alakitva igy vagy 3 centivel az is alacsonyabb elol, de azt mar csereltem masikra. nekem nagyon alacsony volt az eleje leengedve, igaz majd 180 vagyok en is...
esetleg ha vkinek kell alacsonyitott ules szoljon. :) szepen le van borozve.
az nem art ha egeszseges a feszszab. analkul nem mesz messzire sajnos. segiteni nem tudok mar sajnos mert epp a heten vittek el.
pedig kezdtem orulni hogy vegre meglesz a keplet. :D az elso gumi hasonlit arra ami nekem volt az elozo. az elso telod le van engedve a kiflinel jol latom? :D
A pegasoét láttam vaterán.. lehet, hogy már lejárt.. azt nem figyeltem.. :D De kellene 1 fesszab.. Szerintem működik rendesen, de nagyon úgy néz ki, mintha szétégett volna.. :D Gondoltam "megelőzöm" a bajt és inkább előre cserélek, minthogy otthaggyon valahol :D
Amugy gumik: Hát nem tudom.. Mindenki szokott mondani %-ot :D és mivel nem értem le mm pontosan, ezért gondoltam viszonyítási alapon beszúrok én is ide egy % arányt, hogy hogy is nézhetnek ki.. :d
nekem is ez volt, mikor vettem elotte volt furva es 1. tulmeretes dugo kerult bele...de a power valtozatlan maradt. igy elkezdte enni a dugot nekem is, de idoben eszrevettem szerencsere es utanallitassal orvosolva lett a dolog anno...