Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

melyik? volt egy par. de amugy nincs mar tuareges most. elvittek hetfon. meg a pegaet is pont aznap. fennt van meg vateran? :D
ha mar gumi es %... :D mondja mar meg nekem vmi hogy mi a keplet erre? mi alapjan 90%os egy gumi? :D
en ezt sose ertettem.
de a lenyeg akkor ha jok a gumik rajta.
sulyban azert van egy jopar 10 kilo kulonbség.
konkretan egy 40 kilo szarazon. :)
de kezelheto amugy nagyon szerintem. az enyem legalabbis. :) foleg az uj dunlop papucsokkal. a metzellerrel annyira nem voltam kibekulve, foleg esoben....
ez igy van ahogy mondtad. ez meg csak a kezdet.....
Kérésre tessék :D Nem egy tökéletes kép, sem háttér, de ez van.. :D
Igaz, hogy még nem 100-as, de ma már ki tudtam vele menni egy rövid karikára.. (11km-t tettem csak bele) :D
ez olyan mint a kínai motor meg pl. az aprilia a kínait is tervezték 10.000/min -re de azért őszintén melyikkel mennénk inkább? kicsit adjunk már a minőségre teljesen szintetikus kell bele és pont. beleteheted a noname-t de az előbb utóbb megbosszulja magát, és az súlyos tízezrekbe fog kerülni neked. és kb 2200-2500 egy ilyen olajnak literje, szerintem az nem egy földhözvágó összeg. innentől a döntés a te kezedben van
már kb. 2 éve nyomom ezt a fórumot és még sose halottam erről a jaso fc meg fd-ről, ez valószinű az én tudatlanságom, nem ismerlek nem tudom mekkora szaki vagy ( és ezt nem gúnyból írom) DE én már több mint 10.000 km-t mentem ezzel az olajjal és a blokk hibátlan, ha ezután emiatt az olaj miatt szarik be a blokkom kinyalom a segged
Beindult a motor.Köszi mindenkinek aki próbált segíteni.
Motorfűrészbe is, fűnyíróba is, a motorodba is bele lehet önteni, csak az nem mindegy, hogy meddig. A castrol garden egy jaso FB-s olaj, a motorodba meg MINIMUM FC-s kell. Javasolnám viszont, hogy olyat keress ami, API TC, és jaso FD teljesítményszintű. Viszont mondtam már, hogy mindenki azt csinál amit akar, azt tölt bele amit akar, azzal teszi tönkre amivel akarja. Részemről itt befejeztem.http://italmondo.hu/index.php?... Én most ezt használom.
De szerintem ha azt olyan 10 000 fordulatra tervezték (mivel motorfűrészbe is be lehet önteni), akkor miért ne? Ebből itthon van egy rakás, direkt ezért nem vennék drága olajat. Nem hiszem hogy sokat ártanék vele (legalábbis remélem ). Vagy tényleg vegyem meg a másikat? Na mostmár a végére elbizonytalanodtam....
Nem akarom részletezni, hogy sikerült....
500-as Pécs.
azt hogy sikerult kirugni a tanmuhely ablakat es melyik suliban sikerult ez?
Énis remélem, de ez kevés sajna....
Amit az országunkkal művelnek, meg persze kedves vezetőink közrejátszanak.... inkább nem írok semmit, mert letiltanak.
Szóval, nyílt, hivatalos uzsora amiben vagyunk és nem lehet a körhintából kiszállni....
Az ilyenkor kötelező alkatrészeket cseréld és legfeljebb egy karbi átnézés neki, aztán gond nem lehet.
Azért a "kis" Tuaregnél sem olyan könnyű a karbit levenni... de azért mégiscsak jobban hozzáférhető.

Péntek 13... nem vagyok babonás és ez a gyakorlatban is bebizonyosult, mert hétfőn rugtam ki az ablakot a tanműhelybe, nem tegnap....
Múlt héten énis még a tavalyi benzinből mentem egy kört.
De már igencsak több a levegő aránya a tankban mint a benziné....
Félreértés ne essen, most én is repsolt használok, csak nem fc-s, hanem fd-s teljesítményszintűt, és ha olvasnál, bent volt a felsorolásomban az is (repsol). Amúgy meg mindenki azt tesz a motorjába amit akar, én csak jót akartam, viszont ha nem vagy tisztában azzal, hogy mi jó a motorodnak, vagy szerinted mi az, akkor keresd meg itt a fórumon Roil Gld-ot, és majd ő felvilágosít. Még egyszer mondom, mindenki azt csinál amit akar.
Megvan még a fesszabályzód amit a vaterán árulsz?
azért ne csak az legyen már jó amit te mondasz,, én ebből már beleöntettem vagy 10 flakonnal az enyémbe, és hibátlan. ez teljesen szintetikus, és a repsol azért nem az utolsó kínai gyártó...
Én még ezt az olajat sem tenném bele. A lényeg az, hogy a teljesítményszintje jaso Fd legyen az olajnak. amiket leírtam, azok jók bele. Azt a garden olajat, meg max a biciklid láncára kend rá. Amúgy meg a te döntésed, de ezen nem illik spórolni, hidd el a motorod is meghálálja sok sok plusz kilóméterel
a kerti olajat inkább a fűnyíróba töltsd én inkább EZT ajánlom
Igen vegyél. A lényeg hogy fullsyn legyen, és jaso fd teljesítményszintű. pl motul 710, repsol competicion 2t, elf moto2 xt tech. Azt az olajat meg felejtsd el gyorsan
*keveréshez
Hellotok!
Jó olaj a keceréshez a Castrol Garden 2T ? Vagy vegyek vmi mást?
Előre is köszi.
Húúh.. hogy milyen gumik vannak rajta, azt most meg nem mondom neked.. :D Elöl asszem Pirelli.. Az első az több mint 90%-os a hátsó viszont kb 50-60% körül van így ránézésre.. De szerintem nálam kibírja ez még sokáig :D
Képeket azért nem csináltam eddig, mert amíg nem mentem vele, nem érzem az enyémnek... Lehet, hogy hülyén hangzik, de így van :D
Nem sokat tologattam még, de azért éreztem rajta, hogy valamivel nehezebb mint a Tuareg... De nem úgy vettem észre, mintha sokkal nehezebb lenne.
Remélem holnapra nagyjából eltűnik a hó és akkor kimegyek 1 karikára :)
csökkenni úgysem fog már, jó ha itt stagnál, de nem tartom valószinűnek, mert a forint szerintem eléggé lefog gatyásodni, és imf hitel sem lesz szerintem...
ez a lenyeg ha mar jo. ilyen ez amugy. nekem a 2. napjan mikor nalam volt megette az oninditorelet ha emlexel....8000......
mivel nem a szalonbol jon igy mindig lesz mit szerelgetni rajtuk, de a mienk. nem a bank vonja a torlesztot ra meg vagy 3 evig.....

kezes gep amugy nagyon ha a gumi is jo.
milyen gummak vannak rajta?
de azert nem ajanlanam en se az elso kort a hoban.joval nehezebb a tuaregnel de szerintem erzed mikor tologatod ideoda