Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eddig úgy néz ki, hogy ő lesz: http://www.kepesmotor.hu/april...
Ha ez felmegy a Pegasora is akkor már küldheted is :D Szerintetek?
A doboz 4e kulccsal, felfogatással együtt, sárvédő ketté lett vágva és felemelve.
Egy mérést tudnál csinálni? Az átmérője érdekel a kúpos résznek.
Elvileg egyformának kellene lenni....
3-ba a hengerre való csonkkal együtt?
az olyan hogy a muanyag szegecseles el lett torve igy a felso resz kulon valt a szarvedoktol. utana kifurkaltak es felcsavaroztak az also villakiflire. igy eslo latomasra.... mivel draga az enduro sarvedo...a jo gyari alkatresz meg kit erdekel...had csapja a sarat ahova akarja....

a dobozt en is kerdezni akartam hogy elado e es mennyiert.
hat nem tudom mikor sikerul fotozni de igyexek vele. ha reggel lesz idom akkor meg is csinalom.
3hoz mit szolsz postaval egyutt?
ezek a kepek voltak meg a gepen a rezorol.
Szerintem a 127-es blokk nagyobb rezgésének köszönhető ez a megoldás. Így jobban "elnyeli".
A leégetett rezódról tudnál olyan formában fotót készíteni, hogy a hengerre csatlakozási felületét fényképeznéd le? ....magyarul fényképezd le a csövet a belépő oldalon. :D
Megaztán mennyi az az apró?
Még 1 Tuareg bontásra került :(
A doboz mennyi? :D
Amugy milyen megoldás ez az első sárvédőnél? :)
Tuareg Wind 125 bontásából alkatrészek eladók!Trafó,power,első fékhenger,spirálok kivételével még minden van !
Érdeklődni e-mailben: mopedes@citromail.hu-n lehet.
semmi se kizart. en inkabb a muanyagtankosokban vagyok otthon igazan.
de a lenyeg a lenyeg hogy hulye megoldas
de nem jutottunk elorebb sajnos akkor igy se mert ilyen cuccom nincs... a rezot tudom felajanlani max vmi aproert neked...
nem is tudok senkit hirtelen aki bontott volna lemeztankosat es lehetne neki ilyen csonkja. :S
Ami neked volt, arra tett valaki utólag müanyagtankosét.... :)
Gyárilag ezek ilyen "3 darabos" rendszerrel jöttek, meg az előző szériák....
A külső helyen ami látszik is a képen nem fúj ki, teflon nélkül sem, de akkor ide is tekertem pár menetet.... a belső van megkopva eléggé.... :(
A vége az lesz komplett rezót kell cserélni.... csak a kérdés az, hogy a bakok helye stimmel-e? Bár hirdetések között volt egy piros-fehér lemezes azon is olyan rezó volt mint neked.... Hát fuck az egészbe.
"há dike mán mie"
ami nekem volt lemeztankos azon nem volt ilyen. azon siman ment a hengeren levo csonkra a rezo mind a muanyagtankosnal.
igy viszont nem tudok segitenni akkor mert en arra gondoltam ami a hengeren van kup.
igy mar ertem mi kene neked. de azt nem ertem miert kellett az oda gyarilag. igy ugye 2 helyen is kifujhat... gyari a rezod?
Könnyeb a blokk az igaz....., de ilyenkor pont nem szokott semmi se könnyen menni. Vagy a hézagoló alátétek meg porvédők stb. csak engem szivattak.....
Azért meg lehet csinálni nem olyan nagy ügy....
egy 125-ösnél még csak csak mert az RM-emnél még simán tudtam mert tudtam mozgatni a blokkot de ezt a nagy vas tömböt már nem olyan egyszerű sőt lehetetlen
Szórakozik velem....
Na mostmár csak lessz kép.:
Erre:
Várj, lehet nem egyre gondolunk....
Nem az kell ami a hengerre van csavarozva, hanem a lemeztankosoknak van ez a kifli is még benne a rezó és a henger közt. Én erre gondolok.
Hát igen kár lenne érte. :)
Privátban küldök címet és válaszban írd meg mennyit hova.... legfeljebb lessz mégegy csonkom.... :)
na meglestem es talaltam is hengerre valo csonkot. lefenykepezni elfelejtettem de van az a lenyeg. :) 1 db-om van. ertem mar hogy ertetted a rezot. hat ez ahhoz meg tul jo hogy szetflexeljuk sztem. :) es jelenleg ez az egy rezom van csak.
de a kis csonkot nagyon szivesen elpostazom postakoltseg fejeben. (ami van vagy 420 ft)
Hát a legjobb az volna, ha volna egy jó állapotú kis csonk. (csak sok a volna) :)
Rezó hát azért írtam hitvány, rohadt, horpadt,....-at mert egy egész rezó nem kellene csak a képen bejelölt szépen levágott része...
Nézz körbe légyszives, aztán majd alkotunk valamit.
:D
Én idén kétszer kivettem.... gondolhatod.
Összefelé se megy olyan könnyen, feltéve ha van legalább 5 kezed meg 3 lábad.
Köszi a válaszokat!
Ezek legalább már konkrét tipusok. Már tudom is mit keressek.
Hali! Én repsol olajat használok 10w-40-est, itt egy kép: http://www.robogohaz.hu/cikk.p...
Ebben különféle adalékok vannak, pl:kuplungcsúszásgátló adalék, stb..
volt nekem is gileram anno, igaz nekem rx nem rc, de a blokk ugyanaz. annyira nem emlexem mar mennyi kellett abba de 1 liter korul. de amugy van a blokkon olajellenorzo csavar. beallitod vizszintesre a motort es kitekerve a csavart addig toltod bele lassan az olajat amig el nem kezd csopogni a lyukon. amint eleri a szintet csavar be es nem kell tobb olaj.
sokan sokmindenre eskusznek ilyen teren. nekem regota mol dynamic moto 4t 10w40 volt a 2t-kben barmi gond nelkul.